reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Sowinka.. a jeszcze musimy kupić w marcu fotelik samochodowy dla Igora...

My właśnie zastanawiamy się jak to zrobić z tymi fotelikami...Bart ma teraz Recaro Sport Young 9-36kg i zastanawiamy się czy zostawić mu ten i Lince kupić taki sam, czy jej dać od Barta, a jemu kupić Recaro Monzę 15-36kg...jeszcze pomyślimy :-)
Czesc babeczki :-) Wszystko jest dobrze! Po badaniu tylko maly siniak zostal. Poza tym wszystko wyszlo w normie, lekarz nawet nie wspomnial zebym jakas diete stosowala, ale ja sama z siebie juz sobie jakas zrobie ;-)

Lazurku no i widzisz super, że wszystko dobrze cieszę się bardzo:-)

Ja zrobiłam porządek na komputerze i chyba jeszcze poczytam jakąś książkę, bo ostatnio się zaś wkręciłam w czytanie:tak: Linka bardzo grzeczniutka i strasznie dużo śpi -> wczoraj np. zasnęła o 18:30 i obudziła się dopiero przed 3:00:-) naprawdę kochana jest z tym spaniem:tak: teraz 2 dni była u mnie siostra, a jutro może kuzynka z mężem przyjadą:-) Wacek chyba wraca w poniedziałek, więc też fajnie:-D Bartek zaś nie chodzi do przedszkola, ale dziś było spotkanie z logopedą i pojechałam -> masakra to moje dziecko, bo oczywiście w domu gada jak najęty i zna takie słowa, że czasem, aż sama oczy wybałuszam, a jak przychodzi co do czego i ta babeczka chciała z nim pogadać to nie to dziecko i nagle niemowa:baffled:

reklama
Sowinka - kup mu wiekszy, to chlopak, bedzie zawsze wiekszy od siostry, to w wiekszym bedzie mu pozniej wygodniej. My tak zrobimy.

Kobietki, widze, ze cos cichutko sie zrobilo. Jak tam weekend mija? My wczoraj bylismy u babci, ciocia tez przyjechala i tak nam zeszlo w gosciach do wieczorka. Potem ogladalismy filmy i poszlam spac po 01:00 :szok::-D A od rana Coreczka kochana zaczela fikac i tak obudzila Mamusie :-) Dzisiaj ogolnie leniwy dzien, jutro znow musze na miasto do Urzedu Skarbowego pojsc, bo musze sie rozliczyc, a nigdy tego tutaj nie robilam, wiec nie wszystko jest dla mnie jasne :sorry2:

Sowinka tak to nieraz bywa, ze dzieci w domu sa baaaaardzo wygadane, a jak gdzies sie pojdzie to zawstydzaja sie i nic nie chca mowic. Wiem to, bo z dziecmi mojej siostry tez tak czasem bylo :tak:

trina tak patrze na Twoje suwaczki i pamietam doskonale jak udalo Ci sie zajsc w ciaze, a tu juz Lila ma skonczony roczek. Jak ten czas szybko leci, po dzieciach naprawde bardzo to widac :-)

Gdzie reszta kobietek????

Dzień dobry :tak:
Antek zażyczył sobie spędzic noc u babci i zawiezliśmy go w sobotę a wczoraj odebraliśmy;-) Jednak z samą Alą to był luksus . Lenistwo na całego. Po zachmurzonym niebie ani śladu i piękne słońce!!!

Lazurku dla mnie nawet rozliczanie w PL to czarna magia więc nie dziwię się , że ledwo to ogarniasz:tak:
Sowinka ładnie Ci córeczka śpi!! Ala wczoraj ładnie przespała całą noc:tak:

hej hej gdzie jesteście:tak:

Byłam z Alą na pobraniu krwi. Bez problemu , nawet nie zapłakała. Teraz z Antkiem muszę isć na kotrolną morfologię. Bedzie sie działo. Sama też mam skierowanie więc może jak dam mu dobry przykład to łatwiej mu będzie.Dziś z Alą też wizyta u rehabilitantki. Ciekawe co mi powie.

gdzie jestescie?

hej :)

przylatuje moja sis dzisiaj na tydzień, wiec bedzie mnie mniej na bb..

Martolinka, nas też czeka wizyta w lab. Mam skierowanie na panel dla Igora i aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl po tym co wyprawiał u dentysty:-(

Sowinka, ja też kupiłabym wiekszy dla Bartka:tak: W ogóle jak Ci sie sprawował ten fotelik 9-36?? Bo to strasznie duży przedział wagowy i wiekowy..

Czesc kobietki :-) A ja niedawno wrocilam ze spacerow. Dopiero dzis sie zebralam do Urzedu Skarbowego, potem ogladalam w pobliskim sklepie lodowki i pralki, a potem jeszcze musialam sie przejsc na poczte 2 razy (kto nie ma w glowie to ma w nogach:-D). Ale za to dzionek jest piekny, sliczna pogoda, wiec fajnie sie spacerowalo :tak:

martolinka dzielna ta Twoja Ala :tak: A synek wpadl na super pomysl z tym nocowaniem u babci :-) Milo tak sobie poleniuchowac :-) I jak tam u rehabilitantki?

wika skoro przyjezdza siostra to jestes usprawiedliwiona ;-) Ale potem szybciutko wracaj!!!! :-)

Ja teraz musze posprzatac troche w mieszkanku i jakis obiadek przygotowac ;-)

Czesc laski! Tu rozczochrana :) co mialam za przeboje to moje. Musialam zakladac nowe konto na bb dzieki przyjaciolce w sumie to "przyjaciolce" ktora po klotni wlamala mi sie na maila pozmieniala hasla i zmienila haslo na mailu. Ot nie mam juz mojego fejsa dzieki temu tez musialam zakladac nowego i nie mam bb starego... Na szczescie nie zmienila jeszcze yt i nk bo mam na innym mailu i na tamtego maila nie znala hasla :)

Lazurku widze ze Ty juz blizej niz dalej! Gratuluje :) i gratuluje Zaslubin! nie nadrobie Was... Nie mam szans. Hihi buziaki :*

Rozczochrana - a coz to za suwaczek nowy, mow szybciutko!!!
wika - my mamy Britax Evolva 9-36 i ja nie wiem jak on ma byc dla 10 latka.... Mam wrazenie, ze dla Macka jeszcze chwila i bedzie za maly. Lilka go przejmuje.

My dwa dni adaptacji w zlobku mamy za soba. Na razie jest z mama, wiec ok, pojutrze zostanie sama na 2 godz i juz sie boje :sorry2:

reklama
Co tu duzo gadac :) no tak jak widac costam we mnie rosnie radosnie. Mam usg w klinice prywatnej w sobote zeby zobaczyc czy rozwija sie w odpowiednim miejscu bo niestety jest ryzyko ze nie poniewaz w ciaze zaszlam na dopalaczach...No ale jestem dobrej mysli ;) jakies male streszczenie tego co sie dzialo gdy bylam wylaczona? :)

Do góry