reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Czesc wszystkim. U mnie juz nie tak kolorowo. Dzis zadzwonil moj gin i powiedzial, ze w badan wynika, ze mam za wysoki poziom cukru... Wyslal mnie przez to do specjalisty. Juz sie umowilam na czwartek na 07:45 i bede tam jakies 2-3 godziny. Mam nadzieje, ze nie musze sie za bardzo martwic i ze wszystko bedzie dobrze... Ale przez to juz humoru tak nie mam...

Bedzie Julia Emilia :tak::-)

Lazurku bardzo ładne imiona:-) trzymam kciuki za badania:-)

Sowinka a jakie żeli dajesz Bartkowi? Antkowi kupiłam tran Mollers , ale on za nic tego nie weźmie do ust

Martolinka Bart je żelki Alaskan, a jeszcze jak te się skończą to zamówiłam żelki Mollers:-) Bart żelki uwielbia, więc nie ma problemu z jedzeniem, nawet sam po nie biega:-)

przejrzałam wczoraj garderobę moich dzieci i trzeba uzupelnić ją o wiosenne rzeczy. Buty, kurtki, jakieś bluzy.. Najgorzej, ze dla Wojtka nie mam kurtki po Igorze, bo się rozmiarami nie zgadzają. Igor 80 nosił zimą, a właśnie na 80 potrzebuję kurtki dla Wojtusia... i tak już pewnie będzie zawsze... Mam mnóstwo spodni zimowych cieplutkich na 80! Co z tego, jak na Wojttka są teraz za duze a jak już będą dobre, to będzie pełnia wiosny:cool:

My już na szczęście mamy wszystko na wiosnę -> kupiłam na wyprzedażach jesiennych, zostały tylko buty:-)

Czesc kobietki ;-) U mnie byli po sniadanku goscie, teraz zjemy obiadek i Maz do pracy, a ja znow sama... Ale cos sobie wynajde ;-)

Sowinka dzieki, trzymaj &&&&&, na pewno sie przydadza :tak:

calogera troszke mnie uspokoilas. Ja wczoraj tez w necie czytalam o tym. Moj wynik powinien wynosic do 140mg/dl, a wynosi 149 mg/dl. Jutro od samego rana bedzie wiadomo co i jak, ale jestem dobrej mysli :tak:

Ide na zupke ;-)

calogera juz czytalam wczoraj na co zwrocic uwage, jesli chodzi o jedzenie i picie i zaczynam sie do tego stosowac. I faktycznie, dzieki temu juz tak nie przytyje. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Ide teraz cos jeszcze zjesc, bo od 22:00 juz nie moge jesc. Rano bede wiedziec wiecej. Dziekuje kochana za slowa otuchy :tak:

hej :)
Lazurek, spokojnie, ten cukier nie jest strasznie podwyższony . Ja miałam podobnie i tylko delikatna dietka:tak: && za dzisiaj!
Calogera, jak sie czujecie po porodzie?? Jak Natalka, jak Michałek?? opowiadaj!
Sowinka, ja też obkupiłam dzieci na wyprzedażach, ale kurtki i buty jeszcze zostały, a to największy wydatek.. a jeszcze musimy kupić w marcu fotelik samochodowy dla Igora...
Trina, noo tak, dużo rzeczy pasuje po Igorku i to naprawdę jest ułatwienie dla nas:tak:
Martolinka i wylukałaś coś na all???

Bunny???
Lelek???
Syneczki??
Agnieszka???

o Rozczochranej, Anastazji, Danao to już nawet nie wspomnę:-( Wieki was tu nie było! KOBITKI, gdzie sie podziewacie???!!!

Witajcie,
nie wiem jak u Was , ale w Sopocie piękne słońce!! podobno ma jeszcze w weekend popadać trochę śnieg a potem już wiosna:tak:

Wika kupiłam małemu kurtkę , kamizelkę i bluzy. Adidasy ma jeszcze z jesieni . Chcę kupić półbuty jeszcze.
Sowinka kupiłam żeli Mollersa i Antek zajada z wielką chęcia:tak: Jaki chcecie kupić fotelik? Ala ma 9 kilo więc jeszcze trochę posłuźy jej ten fotelik. Podejrzewam , że kwiecień/maj i trzeba będzie kupić.
Lazurek trzymam kciuki za badania!!

Martolinka, dla Igora 15-36:tak:Myślałam o Maxi Cosi ROdi Xr,Maxi Cosi Airprotect albo Romer KIdfix Sict albo Plus Trendline . Zresztą Wojtkowi też już ciasno w tym małym foteliku i tylko czekam aż zacznie stabilnie siedzieć i przesiadamy go do 9-18 po Igorze:tak:

u mnie słońca niet
:no::no:

Wika właśnie też o taki rozwiązaniu myślałam , tzn. żeby Alą przesadzić w Antka fotelik -9-25
Calogera jak starszak przyjął siostrę?:tak:

reklama
Czesc babeczki :-) Wszystko jest dobrze! Po badaniu tylko maly siniak zostal. Poza tym wszystko wyszlo w normie, lekarz nawet nie wspomnial zebym jakas diete stosowala, ale ja sama z siebie juz sobie jakas zrobie ;-)

wika, martolinka widze, ze bierzecie sie za obkupowanie dzieciaczkow :-) Ja dzis wreszcie sobie sprawilam plaszczyk, bo juz nie mialam w czym chodzic, w nic sie nie zapinam :-p

calogera wypoczywaj jak najwiecej ;-)

Ja lece pod prysznic i dzis tez pewnie szybko zasne, bo musialam przed 7 wstac, wiec juz mi sie ziewa :tak: Milego wieczorku i spokojnej nocy ;-)

Do góry