reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wrocilam :-) Bylo super, dopiero dzis zladowalismy, bo wczoraj wieczorem byla okropna mgla, a ze Wojtek na 15:00 dzis do pracy mial to wrocilismy dzis po sniadanku :tak: Wczoraj bylismy nad morzem (20min. od cioci), plywalismy statkiem, bylo cudnie :tak: Mam teraz takiego lenia, ze szok. Na swieta kazdy robi jakies jedzonko, my z Wojtkiem tez myslimy czym by tu wszystkich zaskoczyc :-) Prezenty wreszcie zakupione, juz leza pod choinka.

martolinka podziwiam Cie za te 200 pierozkow :-) Ja tez juz nie moge sie swiat doczekac :-)
Iza nie mam pojecia co moze byc z tami lydkami, lepiej sie przejsc do specjalisty ;-)
Sowinka ach ta Twoja corcia, nie moze cos sie zdecydowac kiedy tu wyjsc :-) &&&&&&&
wika swiniaczek dobra rzecz, zawsze sie przyda miesko :tak: My jak pojedziemy teraz do Polski juz swoim samochodem to tez poprzywozimy roznosci i na obiadki tez :tak:
Bunny wspolczuje Wam tez z tym autem, obyscie mieli je na chodzie jak najszybciej &&&& ;-)
calogera zdrowka dla Michasia i gratki dla Ciebie, bo karmienie piersia to niezapomniane przezycie :tak: Tez juz sie nie moge doczekac :-)

Kochane, jak moj suwaczek sie rusza szybko :szok::szok::szok: Po swietach zaraz 2 stycznia kolejna wizyta i dowiem sie kto tam mieszka :tak: A brzuszek rosnie jak szalony, zawsze chcialam miec duzy brzuch od samego poczatku i sie spelnilo :-D

reklama
Sowinka jak się czujesz?

Chrzciny musiałam przełożyć na styczeń. Mój tata ma operacje w czwartek i tak jakoś nikt nie myśli o świętach czy chrzcinach bo za bardzo się przejmujemy. Piotrkowi w piątek chłopaszek młody 18 lat wiechał w samochód rozwalił cały tył. Znów jesteśmy bez samochodu bo naprawiać nie możemy dopóki rzeczoznawca z ubezpieczalni się nie pojawi.
Bunny zdrówka dla Taty:tak: i beznadziejnie, że akurat teraz ta stłuczka wyskoczyła:wściekła/y: a ja jak się czuję?? Hmmmm ciężko to określić:eek: boli mnie dosłownie wszystko, ale cóż już bardzo malutko zostało, więc jakoś się przemęczę:sorry: nic nie zapowiada porodu:-p

U nas jakas grypa mega okropna, Michas jeszcze goraczkuje, dzis przyjedzie jeszcze raz lekarz

Calogera współczuję i zdrówka dla Michasia:tak: u nas już choroba przechodzi na szczęście:-)

My dziś ubraliśmy choinkę, za kilka dni ubierzemy też na dole, prezenty popakowane, jeden tylko do kupienia został, jeszcze trochę sprzątania, prasowania i gotowe:-)

Hej. Nie dam rady wam oodpisac. Chcialam tylko napisac ze jestem z Olusia w szpitalu, miala goraczke, byla odwodniona, wymiotowala. Teraz juz jest lepiej, ale ma bakterie w moczu i ma zmiany w nerkach takie jak kamienie, torbiele, zastoje.. lekarze sie konsultuja, pozniej bedzie cos wiadomo. Pozdrawiam.

Witajcie,

Iza u Was zawsze musi sie coś dziać biedulko... niech mała szybko dojdzie do siebie
Sowinka widzę , że już masz wszystko zapięte na ostatni guzik:tak:
Lazurek żeby tylko fasolinka pokazała swją płeć:tak:\
Calogera zdrówka!!
Bunny trzymam kciuki za tatę

Alutka spi i zaraz ruszamy do rybnego:tak:brakuje mi tylko warzyw i ryb i zakupy zrobione:tak:
Co kupiłyście dzieciom?

Antek dostanie pościel z kubusiem puchatkiem i gry- spadające małpki, ciasteczkowy potwór
Ala pierwszą pluszową lalę:tak:

Iza o jejjjj:-:)-(Zdrowia dla Olusi! i pisz co i jak u Was !

Martolinka,
ja robiłam prezenty od nas, moich rodziców i mojej babci, wiec trochę tego jest..
Igor: lego duplo - zwykły zestaw klocków, tableta dla dzieciaczków i puzzle, książkę i grę
Wojtek: zestaw obiadowy z Aventu, żyrafka Sophie i krówka Label

Lazurek, zaczynasz 16tc! o kurcze, śmigają te suwaki jak szalone!! Jak sie czujesz??

Calogera
, a czemu miałabyś nie karmić?? Przepraszam, jeśli nie chcesz odpowiadać, to zrozumiem...

Sowinka, jak na froncie?? :-p

My ubraliśmy dzisiaj choinkę, prezenty popakowane, jeszcze ostatnie zakupy i ogarniecie mieszkanka przed Świętami...

Hej. Nie dam rady wam oodpisac. Chcialam tylko napisac ze jestem z Olusia w szpitalu, miala goraczke, byla odwodniona, wymiotowala. Teraz juz jest lepiej, ale ma bakterie w moczu i ma zmiany w nerkach takie jak kamienie, torbiele, zastoje.. lekarze sie konsultuja, pozniej bedzie cos wiadomo. Pozdrawiam.

Iza współczuję tych wszystkich przeżyć, trzymam kciuki za zdrówko Oleńki:-)

Sowinka widzę , że już masz wszystko zapięte na ostatni guzik:tak:

Co kupiłyście dzieciom?:

Martolinka no rzeczywiście dużo już mam gotowe, ale wiadomo dlaczego:p

Bartek dostanie od nas gry edukacyjne, od Dziadków pościel z Zigzakiem, a od cioć niespodzianki:-)

Sowinka, jak na froncie?? :-p

Ehhh nic się nie dzieje...najgorsze jest to czekanie i to, że to akurat przed świętami wypadło, ale cóż zrobić...nie umiem siedzieć, leżeć , stać to jest jakaś tragedia...

Czesc wszystkim :-) Ja dzis wiele nie robilam, bylam na miescie na chwile, w kosmetycznym sie zaopatrzylam, w piatek bedziemy robic zakupy na jedzonko, ktore bedziemy przygotowywac do tesciowej na swieta. W piatek tez trzeba do Job Center oddac dokumenty. Mam nadzieje, ze juz nam zaplaca w styczniu za mieszkanie.

martolinka chcialabym bardzo wiedziec kto tam mieszka i tylko czekam na ta wizyte :-D
Iza zdrowka dla Olusi, oby wszystko bylo dobrze &&&&& ;-)
wika oj tak, juz 16tc, sama w to nie wierze :-) Czuje sie dobrze, moge juz wszystko jesc, juz mnie nie mdli i nawet slodyczki juz mi jakos podchodza choc sie powstrzymuje, zeby nie przesadzic z tym :tak:
Sowinka na pewno jest Ci juz bardzo niewygodnie, ale to juz tuz tuz, jestes dzielna, dasz rade :tak::-)
calogera po swietach bedzie wiecej czasu, porobisz sobie wszystko na spokojnie, bez pospiechu ;-) Zdrowka dla Michasia.

U nas najwazniejsze to miesko kupic i upiec, jakies pierozki tez, to nasza dzialka :tak: U Wojtka w rodzinie jedza mieso na Wigile, a ja nie. Jakos tak u nas sie nie jadlo i mnie tak zostalo. Ale zapewne zdaze sie objesc w pozostale dni :-D Oczy mi wyjda z orbit jak gin mnie zwazy 2 stycznia :szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Witajcie:-)

Dzisiaj to już jest jakaś tragedia...nic nie umiem zrobić, jak siedzę to bolą mnie plecy, jak leżę to muszę mieć milion poduszek pod plecami, żeby ich nie czuć, w sumie najlepiej mi stać, ale ile można:-/

Dobrze, że już większość rzeczy przed świętami zrobiona i dla małej też to nie muszę się tym martwić...

Czuję, że to już lada moment, bo codzień jest coraz gorzej, ale coś doczekać się nie mogę:-/

Miłego dzionka:-)

Do góry