reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Sowinka, bardzo dobrze, ze zadzwoniłaś do gina i umówiłaś się z nim na wizytę! Będziesz wiedzieć co i jak!

Po wizycie u lekarza usg ok, ktg ok, wody płodowe ok, rozwarcie jest na 2 palce, ale nic więcej się narazie nie dzieje, więc Wigilia może być w domu, a potem zobaczymy:tak: na szczęście akurat mój lekarz ma dziś i w II Dzień Świąt dyżur w szpitalu, gdzie chcę rodzić, więc super:-D

Sowy.jpg
Życzenia od Sowiej Rodzinki:-D

Czesc kobietki :-) My na 18:00 idziemy na Wigilie, ja lece sie szykowac ostatecznie. Poki co....

Wesolych, magicznych Swiat Bozego Narodzenia,
aby spelnily sie Wasze marzenia,
a kazdy dzien przepelnial usmiech i radosc.

Niezapomnianych chwil dla Was i Waszych najblizszych :-)

SOWINKA urodziła!!!!!!!!

mms_img_1292737975.jpg Paulinka życzy Wesołych Świat!!!

"Nasz gwiazdkowy prezent:-) Paulinka urodzila sie 24.12.2012r. godz. 23:05. 3670g i 54cm.:-) pierwszy skurcz o 20:45, co 10min, jak wyjezdzalismy do szpitala o 22 to juz byly co 5 min, w szpitalu co chwile, wiec caly porod trwal 2h20min:-) nic tylko rodzic:p jestem obolala, ale szczesliwa, a Paulinka prawie caly czas spi:-) Wesolych Swiat:-*"

Wika to mnie wyprzedziłaś:p a ja tak pędziłam żeby Was poinformować :-D

Sowinka prawdziwa piękność z Paulinki!!!!!!!!!!
Jeszcze raz Gratuluje kochana tego gwiazdkowego prezentu

Chyba zgubiłam Patryka :szok: tak się od rana bawi strażą pożarną ze go nie ma, no dobra co jakiś czas słychać "pożar" strażacy wskakują do radiowozu i jadą do pożaru. No ale gdy dojeżdżają Pati stwierdza ze "już za późno nic już nie ma" :-D:p

Ostatnia edycja:
Po trudach z odczytywaniem mmsów (notabene nie wiadomo dlaczego) dotarłam na bb i uraczyłam oczęta śliczna dziewczynką. Jeszcze raz gratuluję Sowinko prześliczna jest :D

reklama
hej świątecznie!

jak tam Wasz brzuszki?? Przejedzone?? :-D:-D

Bunny, hahha ja Igora też zgubiłam:-D:-D Mega zestaw klocków u nas to hit nad hity! Dziecka nie ma! M. razem z nim buduje i mają taką radochę, ze szok!

Syneczki, ja na moim tel też nie umiem odczytać ani wysłać mms-a:eek: nie wiem czemu! Muszę wchodzic na orange i stamtąd ściągać mms-y, które do mnie przychodzą!

Do góry