Czesc kobietki :-) Jak tam tydzien sie zaczyna? Ja dzis dluuugo spalam, az do 10:00, dopiero doprowadzilam sie do porzadku Zaraz zmykam na miasto, musze jakas zupke ugotowac, wpasc do apteki i do pracodawcy dopytac sie pare rzeczy w zwiazku z moja umowa. Weekend byl spoko, kolezanka z chlopakiem byli, nocowali, calkiem fajnie bylo
Anastazja tez pozdrawiamy, pisz co tam wiecej u Ciebie :-)
Sowinka u Ciebie juz tuz tuz, jejku, u mnie tez jakos szybko smiga ten suwaczek
martolinka ja to jutro zamierzam posiedziec i cos pozamawiac dzieciom online, bo nie chce mi sie po sklepach chodzic za leniwa jestem
Lelek dobrze, ze juz lepiej u Ciebie w domu z tymi chorobskami, mnie tez cos przeziebienie bralo, ale jest narazie ok ;-) Co do Sylwestra to ja osobiscie na pewno go w Niemczech spedzam, ale szczegolow tez jeszcze nie znam... ;-)
Musze uciekac. Milego dnia zycze i zajrze wieczorkiem :-)
Anastazja tez pozdrawiamy, pisz co tam wiecej u Ciebie :-)
Sowinka u Ciebie juz tuz tuz, jejku, u mnie tez jakos szybko smiga ten suwaczek
martolinka ja to jutro zamierzam posiedziec i cos pozamawiac dzieciom online, bo nie chce mi sie po sklepach chodzic za leniwa jestem
Lelek dobrze, ze juz lepiej u Ciebie w domu z tymi chorobskami, mnie tez cos przeziebienie bralo, ale jest narazie ok ;-) Co do Sylwestra to ja osobiscie na pewno go w Niemczech spedzam, ale szczegolow tez jeszcze nie znam... ;-)
Musze uciekac. Milego dnia zycze i zajrze wieczorkiem :-)