reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dzień dobry

Sowinka dobrze ze już masz wszystko gotowe. Mi też w ciąży nie pozwalali myć okien ale też nikomu się nie chciało za mnie to zrobić.

Calogera kurcze Ty to masz atrakcje w tej ciąży, obyś już miała spokój do końca.

Katrina my chrzcimy chyba w święta. W przyszłym tygodniu idę do księdza to się dowiem czy można.

My od 7 już nie śpimy. Domi leży na macie i nie przygląda się zabawkom tylko Patrykowi który się wygłupia na łóżku. Idę robić śniadanie bo brzuszek burczy

reklama
Dziewczyny gdzie wywołujecie zdjęcia??? Mam do wywołania około 200 zdjęć i cena wywołania ich z lekka mnie przeraża .

Gdzie Wy jesteście? wstawać śpiochy

Dzien dobry ;-) Super, ze wiecej postow bylo dzis do poczytania :-) Ja sie kompletnie nie wyspalam, odkad Wojtek wstal rano do pracy na 5:00 to ja prawie w ogole nie spalam :no: Zrobilam ostatnie pranie przez wyjazdem, jutro wieczorem znow Polska :-) Wczoraj kupilismy auto, teraz trzeba pozalatwiac formalnosci i gotowe.

katrina wszedzie lepiej jest, tylko w Polsce tak jak wiadomo :dry:
Sowinka dzieki za przepis, przyda sie na pewno :tak:
kwiatuszek zdrowka kochana, wypoczywaj ;-)
martolinka tez jestem ciekawa kto tam w moim brzuszku mieszka :-) Pewnie w styczniu bedzie wiadomo.
wika co sobie sprawilas na zakupach? :-)
calogera obys szybko ta bakterie wyleczyla &&&&&& :tak:
Bunny ale rosnie ten Twoj synek, meeeega :-)

Ja lece mieszkanko ogarniac, jutro zostanie tylko pakowanie walizki :-) Do pozniej Sloneczka ;-)

hej :)

Ja już po ćwiczeniach:tak: tylko, że coś mi się ostatnio nie chce, buuu a tak mi już dobrze szło......

Bunny, na szczęście po szczepieniu spokojnie :) Wojtuś waży 8700 i mierzy 71 cm...

Wywołanie 500 zdjęć 10x15cm Fuji Odbitki po 0,19gr (2802743715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja ostatnio wywoływałam u nich:tak:

Calogera,
&& za szybkie pozbycie sie bakterii!

Sowinka
, fajowo, ze masz juz wszystko gotowe! pamietam, jak ja czekałam na wojtusia, a oon juz m prawie 5 miesiecy!!!!!

Katrina,
ja tak miałam z koszulobodami:szok: zakłAdam w dniu chrztu a one na styk!!!!!

Lazurek
, bezpiecznej drogi do PL! W sumie obkupiłam dzieci, ale sobie też strzeliłam bluzkę i sweter!!!

Ostatnia edycja:
Lazurek szczęśliwej podroży !!!
jaki kupilście samochód???

Wika tak teraz patrzę ile wazy Twoj maluszek i zaczynam myslec ze ja mojego przekarmiam :szok::szok::szok: 1,5 miesiąca dzieli ich a sa prawie identyczni :szok::szok::szok:

Syneczki co tam slychać????
Trina jak tam dzieci???

dziewczynki moze dacie jakies zdjecia w grupie??? Calogera pokaz nam sie !!! Sowinka obiecalaś :tak: wiec czekam

Bunny, 6tyg temu Wojtek ważył 7800, wiec podobnie jak Twój Domiś teraz :)

ale mam dzisiaj zły dzień.... ponad trzy tyg wytrzymałam bez słodyczy, a dzisaij pękłam:-:)-( sietttttttt:wściekła/y::wściekła/y:

Moja wazy troche ponad 8 kg, ale jest cyckowa, a wtedy inaczej sie przybiera :-) Maciek jak mial 10 mies wazyl 10,5 kg, a teraz na bilansie 4 latka 16, wiec duzo nie przybral przez te ponad 3 lata. Szczypiorek jest, a byl klusek do roku, ale on od 3 mies tylko na mm.
a u mnie nic nowego. Nie odzywam sie, bo nie mam czasu. Podczytuje jak mloda podsypia, ale pisac nie mam jak. Moj malz ostatnie 2 tyg wiecej w Gda siedzial niz w Wawie, ja sama z 2 bylam, wiec juz w ogole kota idzie dostac. Teraz troche czuje sie winny i nadrabia. Pomaga jak nigdy i nawet specjalnie nie marudzi, jak to on. I chce zebysmy jechali sobie gdzies na weekend odpoczac. Oferuje sie zajac dzieciakami, a ja mam sie relaksowac w spa w Ciechocinku :-) Przemyslam sprawe, bo oprocz plusow dodatnich sa tez ujemne. 1. Kasa misiu, kasa 2. Wieczory w jednym pokoju z dziecmi idacymi spac o roznej porze, aczkolwiek wczesniej niz my=relaks na maks 3. Podroz przy damie delikatnie mowiac nie kochajacej fotelika 4. Cykorze z mojej strony, jak to wszystko zorganizowac. No i jezeli juz, to wole po swietach. I tyle u mnie w skrocie. A teraz ide spac, bo ostatnio jak zombie chodze, jak M nie ma a ja obsluguje w nocy raz jedno pachole, raz drugie...

Trina my też cyckowi! :tak: Bunny chyba też :) Igor teraz waży 16 kg, ale jest wysoki, bo ma równe 100cm.
Wowww takie spa też mi się marzy!!

Bunny pytałaś , czy Ala siedzi.. jeszcze nie i nie zapowiada się na to . Antek w jej wieku juz siadał i raczkował więc Ala przy bracie to maly leniuszek;-)ma jednak jeszcze czas na to wszystko. Malutka waży teraz prawie 8 kilo- Antak na jej etapie miał 11 kg:cool2:takze moje dzieci są bardzo rózne. Wszyscy wróżyli , ze Antek będzie pulpet a wyrósł an szczupłego chłopaka - 16, 5 kg i 105 cm:tak:
jutro napisze wiecej :)

reklama
Sowinka Mi też w ciąży nie pozwalali myć okien ale też nikomu się nie chciało za mnie to zrobić.
Bunny ja na szczęście mam siostry, które mi pomogą:-D
Sowinka obiecalaś :tak: wiec czekam
Bunny obiecałam, więc proszę:-)
DSC_0380.jpgBrzuszek.jpgBrzuch.jpg

Do góry