Czesc kobietki :-) My juz z PL wrocilismy w niedziele okolo polnocy, w poniedzialek spalam z przerwami prawie caly dzien, a wczoraj mialam znow problemy z internetem i tylko sie wkurzalam, bo musialam do O2 biegac w ta i z powrotem
Podroz w jedna i druga strone znioslam dobrze, nie wymiotowalam ani razu
Pobyt bardzo sie udal, Wojtek nie chcial w ogole wracac tak mu sie u mnie na wsi podoba
Dokumenty do slubu juz wszystkie mam, jedynym problemem jest to, ze Wojtek musi zlozyc o paszport i trzeba na to najdluzej czekac, wiec dopiero po Nowym Roku bedziemy miec termin slubu
W przyszlym tygodniu w czwartek wieczorem jedziemy do Wojtka taty do Stargardu Szczecinskiego, zeby w piatek mogl pozostale dokumenty zalatwic i zlozyc o ten paszport. A w niedziele jego tata nas przywiezie z powrotem do Niemiec
Teraz bedziemy jechac do PL tylko 5h, a nie jak do mnie 12h
Odkrylam wczoraj, ze juz moge jesc niektore produkty mleczne, przez ktore wczesniej bolal mnie brzuszek. Zaraz wlasnie ide wciagnac serek wiejski, taka mam ochote
A z bobaskiem wszystko dobrze, wywalilo mnie na maxa, wszyscy pytaja czy to na pewno jedno dziecko czy moze blizniaki
Czytalam co u Was, ale nie zapamietalam wiele
Iza faktycznie z tym Twoim mezem nieciekawa sytuacja jest, trzymaj reke na pulsie.
Sowinka, wika slicznie wygladaja te sowki. Zdolniachy z Was
Bunny fajny pomysl z tymi prezentami, ja tez musze czegos wreszcie poszukac dla prawie 6-letniego chrzesniaka
martolinka super, jak piszesz ze cellulit zniknal. Ja stosuje specjalny krem na piersi, ktore mi mega urosly i na brzuszek, zeby wlasnie zapobiec rozstepom. Podobno pomaga, mam nadzieje
I oczywiscie spoznione, ale z serca najlepsze zyczenia dla Ciebie i Antka
Ide wszamac ten serek z bagietka, bo juz mi sie ssanie zalaczylo po zupce warzywnej