Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie:-)
[h=5]Jestem po wizycie -> malutka, albo już może nie taka mała waży już około 2700g, wszystko jest w jak najlepszym porządeczku, rozwarcie jakieś tam malutkie jest na opuszek palca, ale wg ginka nie ma co się martwić i najprawdopodobniej to oznacza, że samo się ruszy bez wspomagania, następna wizyta 10 grudnia -> ciekawe czy dotrwam ???? )[/h]
Syneczki współczuję malutkiej:-(
Wika super!!!! My ostatnio na urodziny siostry takie zrobiłyśmy -> i taki tort ->
Martolinka to spóźnione, ale szczerze życzenia urodziniowe dla Ciebie i Antka:-)
Iza jak tam Oleńka???
Lazurku wróciliście już???
Dziewczyny gdzie się pochowałyście???
[h=5]Jestem po wizycie -> malutka, albo już może nie taka mała waży już około 2700g, wszystko jest w jak najlepszym porządeczku, rozwarcie jakieś tam malutkie jest na opuszek palca, ale wg ginka nie ma co się martwić i najprawdopodobniej to oznacza, że samo się ruszy bez wspomagania, następna wizyta 10 grudnia -> ciekawe czy dotrwam ???? )[/h]
Mała ma skazę białkową. Serce pęka gdy patrzę na jej buzie, uszy i szyjkę. A dieta zwala mnie z nóg.
Syneczki współczuję malutkiej:-(
Dana w zasadzie??? Opowiadaj coś więcej:-)U mnie to w zasadzie bez większych zmian
Liv no leci, nie wiem kiedy te tygodnie przeleciały życzę dużo zdrówka i wytrwałości w remontach:-)Sowinka, idz do okulisty z malym, Ty juz 35 tydzien
SOWINKA! Robiąc je myślałam o TOBIE!!!
Zobacz załącznik 516205
Wika super!!!! My ostatnio na urodziny siostry takie zrobiłyśmy -> i taki tort ->
Calogera no chyba, że tak pranie już skończone, ale to prasowanie to mi idzie jak po grudzieSowinko, ja sie troche spiesze, bo mam problemy z przeplywami i boje sie, ze Natalka urodzi sie szybciej
Robilismy podwójne urodziny z Antkiem- dzielą nas tylko 2 dni . Mam już ćwierć wieku na karkua Antek całe 3;-)jak minął Wam weekend?
Martolinka to spóźnione, ale szczerze życzenia urodziniowe dla Ciebie i Antka:-)
Iza jak tam Oleńka???
Lazurku wróciliście już???
Dziewczyny gdzie się pochowałyście???