reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

MArtolinka, ja dla igora miałam taki garniturek- mega niewypał, podwijało się to i na pewno było Małemu w tym niewygodnie:no: teraz kupie koszulobody, zczaiłam fajny sweterek w Endo, do tego spodnie i będzie gites. Sweterek i spodnie jeszcze wykorzystam:tak:

Super, ze Antek zaaklimatyzował sie w nowym przedszkolu:tak: Z Alą już fajny kontakt można złapać, co nie??

Igor nie śpi od 6.00 i jeszcze chodzi:crazy: ja nie wiem, skąd on bierze tyle energii:no:

Kwiatuszek
, co u Ciebie??

reklama
Bunny taniec na weselu? owszem ale nie z moim udziałem. Chłopcy szaleli dosłownie tańcząc po ścianach i po podłodze nie tylko stopami. Amadeusz wpadł w jakiś trans i pomimo że ma zaledwie 4,5 roku zszedł z parkietu dopiero po 2 w nocy :szok: A ja? kursy między stolikiem a WC :-D:-p. Brzuch i uda spinały się cały czas ale przynajmniej nie bolały aż tak bardzo. Za to objadłam się do tego stopnia że waga pokazała całe 3 kg więcej. Normalnie jak takie prosie :confused2:

Kwiatuszku dopiero 36, czuję się jak z ciążą wrodzoną i dożywotnią.

Wikuś te koszule w formie body sprawdzają się rewelacyjnie. Ami miał takich kilka. Wyglądają świetnie, nic się nie podwija, a wybór że aż głowa boli.

my zamówiliśmy chrzest na 14 pażdziernika. Musze teraz zamówić zaproszenia i kupić jakieś wdzianko dla Wojtusia. Dla Igora miałam garniturek, ale to było bardzo niewygodne i dla Wojtka chciałabym coś normalnego, no ale na all same garniturki:crazy:
MArtolinka, ja dla igora miałam taki garniturek- mega niewypał, podwijało się to i na pewno było Małemu w tym niewygodnie:no: teraz kupie koszulobody, zczaiłam fajny sweterek w Endo, do tego spodnie i będzie gites. Sweterek i spodnie jeszcze wykorzystam:tak:

Wika szwagierka robi chrzciny Kamilka za tydzień w niedzielę i właśnie tak zrobiła, że kupiła takie body koszulowe -> w niebieską krateczkę z białym kołnierzykiem i mankietami, do tego sweterek, spodnie, czapkę i buciki:tak: dziewczynce to chyba łatwiej, bo jakaś jasna sukieneczka i gotowe:-)

Antek dobrze znosi nowe przedszkole. Nie było płaczu , rozpaczy itp. Ciekawe , czy tak łatwo dalej będzie? Ala pięknie się rozwija , jest moją mała słodką córeczką. Zaczynamy piękny okres w niemowlęctwie:tak:

Martolinka no to super, że Antek tak dobrze znosi przedszkole, a Ty masz trochę czasu tylko dla Ali:tak:

a po staremu staranka na biezaco

Kwiatuszku no to kciuki zaciśnięte:-D

Ja jestem ostatnio jakaś przemęczona, Bart dalej chory i marudny, Wacek mnie trochę irytuje, internista załatwiony, jutro dentysta, w piątek glukoza, a w poniedziałek wizyta....dalej szukamy auta i jakoś nic mi nie pasuje:eek:

aga widze i tu zagladasz:)
Tak kwaituszku zaglądam tu bo kiedyś miałabym być staraczką 2012 ale przełożyliśmy starania.Teraz już postanowione ,od wakacji zaczynamy działać,nie ma na co dłużej czekać,co będzie to będzie :tak:a poza tym mam tu koleżanki bb z tego wątku więc zaglądam,czytam,kibicuję,utrzymuję kontakt poprostu :tak:

reklama
to podobnie jak ja tylko ze my ciagle sie staramy juz 2lata bedzie
rozumiem,przykro mi że nadal u was nie zaskoczyło :-( życie bywa takie niesprawiedliwe.
Powodzenia życzę kwiatuszku :tak: &&&
Ja mam plan,mam nadzieję że konkretny już a co będzie to się dopiero okaże.

Do góry