reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

MArtolinka, ja dla igora miałam taki garniturek- mega niewypał, podwijało się to i na pewno było Małemu w tym niewygodnie:no: teraz kupie koszulobody, zczaiłam fajny sweterek w Endo, do tego spodnie i będzie gites. Sweterek i spodnie jeszcze wykorzystam:tak:

Super, ze Antek zaaklimatyzował sie w nowym przedszkolu:tak: Z Alą już fajny kontakt można złapać, co nie??

Igor nie śpi od 6.00 i jeszcze chodzi:crazy: ja nie wiem, skąd on bierze tyle energii:no:

Kwiatuszek
, co u Ciebie??

reklama
Bunny taniec na weselu? owszem ale nie z moim udziałem. Chłopcy szaleli dosłownie tańcząc po ścianach i po podłodze nie tylko stopami. Amadeusz wpadł w jakiś trans i pomimo że ma zaledwie 4,5 roku zszedł z parkietu dopiero po 2 w nocy :szok: A ja? kursy między stolikiem a WC :-D:-p. Brzuch i uda spinały się cały czas ale przynajmniej nie bolały aż tak bardzo. Za to objadłam się do tego stopnia że waga pokazała całe 3 kg więcej. Normalnie jak takie prosie :confused2:

Kwiatuszku dopiero 36, czuję się jak z ciążą wrodzoną i dożywotnią.

Wikuś te koszule w formie body sprawdzają się rewelacyjnie. Ami miał takich kilka. Wyglądają świetnie, nic się nie podwija, a wybór że aż głowa boli.

my zamówiliśmy chrzest na 14 pażdziernika. Musze teraz zamówić zaproszenia i kupić jakieś wdzianko dla Wojtusia. Dla Igora miałam garniturek, ale to było bardzo niewygodne i dla Wojtka chciałabym coś normalnego, no ale na all same garniturki:crazy:
MArtolinka, ja dla igora miałam taki garniturek- mega niewypał, podwijało się to i na pewno było Małemu w tym niewygodnie:no: teraz kupie koszulobody, zczaiłam fajny sweterek w Endo, do tego spodnie i będzie gites. Sweterek i spodnie jeszcze wykorzystam:tak:

Wika szwagierka robi chrzciny Kamilka za tydzień w niedzielę i właśnie tak zrobiła, że kupiła takie body koszulowe -> w niebieską krateczkę z białym kołnierzykiem i mankietami, do tego sweterek, spodnie, czapkę i buciki:tak: dziewczynce to chyba łatwiej, bo jakaś jasna sukieneczka i gotowe:-)

Antek dobrze znosi nowe przedszkole. Nie było płaczu , rozpaczy itp. Ciekawe , czy tak łatwo dalej będzie? Ala pięknie się rozwija , jest moją mała słodką córeczką. Zaczynamy piękny okres w niemowlęctwie:tak:

Martolinka no to super, że Antek tak dobrze znosi przedszkole, a Ty masz trochę czasu tylko dla Ali:tak:

a po staremu staranka na biezaco

Kwiatuszku no to kciuki zaciśnięte:-D

Ja jestem ostatnio jakaś przemęczona, Bart dalej chory i marudny, Wacek mnie trochę irytuje, internista załatwiony, jutro dentysta, w piątek glukoza, a w poniedziałek wizyta....dalej szukamy auta i jakoś nic mi nie pasuje:eek:

aga widze i tu zagladasz:)
Tak kwaituszku zaglądam tu bo kiedyś miałabym być staraczką 2012 ale przełożyliśmy starania.Teraz już postanowione ,od wakacji zaczynamy działać,nie ma na co dłużej czekać,co będzie to będzie :tak:a poza tym mam tu koleżanki bb z tego wątku więc zaglądam,czytam,kibicuję,utrzymuję kontakt poprostu :tak:

reklama
to podobnie jak ja tylko ze my ciagle sie staramy juz 2lata bedzie
rozumiem,przykro mi że nadal u was nie zaskoczyło :-( życie bywa takie niesprawiedliwe.
Powodzenia życzę kwiatuszku :tak: &&&
Ja mam plan,mam nadzieję że konkretny już a co będzie to się dopiero okaże.

Do góry