reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka - Spire Hospital. Jeszcze zadzwonie do szpitala i zapytam, ktory z lekarzy jeszcze przyjmuje prywatnie i za ile. Jest Polska klinika w Glasgow, ale obecnie jest tylko jeden dzien w miesiacu, kiedy mozna przyjsc i zobaczyc lekarza. Absurd. Jeszcze moze sprobuje bezposrednio uderzyc do lekarza ze Spire Hospital, moze przyjmuje gdzies za mniejsze pieniadze.

Napisala do mnie babka stad na innym forum, ktora miala taki sam problem. Powiedziala, ze tak samo jak u mnie kazdy lekarz mowil, ze nic nie widzi i ze wszystko jest zagojone. W koncu sie wkurzyla, zrobila zdjecie i poszla do specjalisty. I wtedy zdiagnozowal ja od razu.

reklama
hejj :)

Bunny, ja jakieś 3 tyg po porodzie miałam jeszcze jeden szew. ale mnie to nie bolało:no:Jak sobie radzisz??? Jak chłopaki??

Sowinka, zdrówka dla Bartusia:tak:

Martolinka
, przyzwyczaiłaś sie już do wolnych poranków??:-p

Kobietka, czyli co??? trzymać &&&& za II kreseczki??? :-)

Qcz, szukaj pomocy, bo to co piszesz ewidentne nadaje się pod leczenie:tak:

my zamówiliśmy chrzest na 14 pażdziernika. Musze teraz zamówić zaproszenia i kupić jakieś wdzianko dla Wojtusia. Dla Igora miałam garniturek, ale to było bardzo niewygodne i dla Wojtka chciałabym coś normalnego, no ale na all same garniturki:crazy:

Wika - możesz trzymać nie pogniewałabym się :-) dziś zrobiłam sobie badania hormonów tarczycy tak na wszelki wielki ,żeby wiedzieć jak się wyniki będą miały.Jutro odbieram wyniki mam nadzieję ,że wszystko w normie...moj M już gada jakbym była w ciąży ,a moja tempka mi mówi ,że nie jestem bo spadła drastycznie więc pewnie nici z tego.

Dana, ja bym mogła zagłosować, ale jak wchodzę w linka to pojawiają sie zasady i dalej wejść nie mogę:no:

Kobietka, w takim razie &&&&&:tak:

Agnieszka, jak mija Ci dzień??

Witajcie,

całe szczęście Antek dobrze znosi nowe przedszkole. Nie było płaczu , rozpaczy itp. Ciekawe , czy tak łatwo dalej będzie? Trochę tęskni za "starymi" paniami , ale niestety nic nie trwa wieczne. Młody zostaje w prezdszkolu od 8-15 i chyba nie bede mu przedłuzac choc zadeklarowałam do 17. To jednak długo dla malucha.
Ala pięknie się rozwija , jest moją mała słodką córeczką. Zaczynamy piękny okres w niemowlęctwie:tak:

Danao nie mogę głosować , bo nie mam FB:-(
Qcz to Cię urządzili. Żeby się nie okazało , że trzeba ciąc i szyć na nowo.. z drugiej strony po takim czasie juz powinno byc wszystko zagojone
Bunny mi ostatni szew wyszedł niemal 6 tyg. po porodzie więc długo dziady trzymały. Jak sobie radzisz?
Wika ja też dla Antka nie kogłam znależć nic na chrzest.. te garbitury osobiście mi się nie podobają. Ostatecznie w H&M kupiłam w dziele niemowlęcym - dziewczynki ; biały sweterek i spodnie. Bez falbanek , zdobień , kwiatków. BYła wyprzedaż i kosztowało mnie to całe 20 zł

reklama
Do góry