reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz boże ale debilizm,co za baba :wściekła/y:
Moja koleżanka miała kiedyś problem z kroczek.Po porodzie źle ją zszyli ale poszła do lekarza,powiedziała co i jak i dostała skierowanie do szpitala na rozcięcie i szycie,trwało to 15 min i teraz jets ok.Może powinni zrobić Ci coś podobnego?

Jestem padnięta
unhappy.gif
w robocie pracy od groma,coś czuję że czasu zacznie mi ponownie brakować ehhh...
Dobranoc

reklama
Syneczki, niewielu jest prywatnych lekarzy, ale glownie chodzi o koszt. Ale znalazlam prywatny szpital. Jutro zadzwonie, zobaczymy ile zacwierkaja. Chcialabym, zeby zrobili to, co kolezance Agnieszki

Qcz, czy to ci przeszkadza? Czujesz jakieś dyskomfort? Jeśli tak to powinni cię przyjąć. Jeśli nie to chyba lepiej się wstrzymać. Moja koleżanka też była źle zszyta po pierwszym dziecku, ale nie odczuwała dyskomfortu, lekarze zrobili jest zabieg plastyki krocza, ale dopiero po drugim porodzie i to nie od razu, a po pewnym czasie.
Jak by nie było musisz to skonsultować z dobrym ginekologiem.

No wlasnie, gdyby mi nie przeszkadzalo to pol biedy, a niestety boli mnie to bardzo. Zwlaszca jak nosze malego dlugi czas. Nie moge tamponow uzywac. No i seks malo przyjemny.

Cześć

Qcz ale tam macie cymbałow zamiast lekarzy, za grosz zrozumienia. Tak stekamy na lekarzy w pl ale jednak jak trzeba to pomogą a nie oleja.

Syneczki jak sie czujesz? Opowiadaj jak było na wizycie w piątek?
A jak wesele potańczyłaś coś czy skurczybyki nie dały?

Martolinka jak tam pierwszy dzień w przedszkolu Antka? Jak to zniosłaś?

Wczoraj sie odważyłam wejść na wagę. Zostało mi do schudnięcia 3 kg. Nie jest źle ale fajnie by było jakby schudła trochę więcej jak te 3 kg

Dziewczyny jak dlugo rozpuszczaja szwy? I czy dlugo to jeszcze bedzie bolało?

Witajcie:-)

No wlasnie, gdyby mi nie przeszkadzalo to pol biedy, a niestety boli mnie to bardzo. Zwlaszca jak nosze malego dlugi czas. Nie moge tamponow uzywac. No i seks malo przyjemny.

Qcz moim zdaniem to się kwalifikuje na konkretne zbadanie i zadziałanie skoro Cię boli i dziwi mnie, że tam gdzie jesteś nikogo to nie interesuje:szok: trzymaj się kobieto:tak:

Sowinko Paulinka oficjalnie zapisana w sygnaturce :-D

Syneczki dziękujemy bardzo:-) a tak w ogóle to zauważyłam, że póki co jakoś przeważają dziewczyny w Twojej sygnaturce:-p jak chłopaki na początku szkoły/przedszkola???

Boję sie jutra boję sie co to bedzie jak zostanę sama z chłopcami.

Bunny kochanie i jak sobie radzisz z dzieciaczkami jak Piotrka nie ma:confused: jak Patryk??? Jak Dominiś???:-D

Jutro Antek rusza do przedszkola a mi na samą myśl robi się słabo. Pewien etap sie już kończy , nigdy nie wróci ech...

Martolinka jak tam się czujesz jak Antek w przedszkolu???

Agnieszka Ciebie to nawet nie pytam, bo Ty to już masz szkolniaka pełną gębą -> już drugoklasista:-)

dziś odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności w związku z moją chorobą i mam cichą nadzieję na znalezienie pracy w szybszym tempie

Kobietka trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy:-D

Sowinka pochwal się łóżkiem.
Sowinko, jakie łóżeczko w końcu wybrałaś? Ja też się przymierzam do zakupu i szukam inspiracji :-)

My kupiliśmy w końcu takie łóżko Łóżko.jpeg w takim właśnie kolorze i zawsze można je pomalować:-) do tego porządny gruby sprężynowo-kieszeniowy materac, który już wczoraj przyszedł i Bartuś już na nim spał, bo łóżko chyba gdzieś za tydzień dopiero przyjdzie:-) oczywiście musiałam kupić nową kołdrę i poduszkę, pościel, prześcieradła, ale już to mam i tylko jeszcze ochraniacz na materac mi został do kupienia:tak: stara kołdra i poduszka, które mają może miesiąc będą dla Paulinki -> muszę tylko pościel dokupić, bo Bartuś miał z Zig Zakiem i Toy Story i one będą dla chrześniaka mojego:tak:

Bartuś niestety chory jest:crazy: w sumie to kaszlał od środy, ale dawałam mu syrop i myślałam, że przejdzie:eek: niestety mu nie przeszło, byliśmy wczoraj u lekarza, a dziś jest jeszcze gorzej, bo do tego kaszlu doszedł katar:wściekła/y: na szczęście Bartuś znosi to dzielnie i nawet bardzo nie marudzi:tak:

Dziś czeka mnie jeszcze wizyta u internisty, a w czwartek dentysta:crazy: a jeszcze w któryś dzień glukozę muszę zrobić:eek:

Jak się czujecie dziewczyny???

Sowinko -dziękuję bardzo:-)
Qcz- kochana współczuję Ci bardzo...
ja postanowiłam od dziś mierzyć tempkę i obserwować śluz żeby wiedzieć czy moje bóle owulacyjne będą się pokrywały ze skokiem ewentualnym lub śluzem , no i aby sprawdzić czy czasem w ciąży nie jestem bo M mnie zaatakował bez ogumienia nie wiem czy wam pisałam i nie dał się zepchnąć chyba chciał mi bejbi zrobić, a miałam akurat wtedy ból jajnika...no i teraz tak się będę obserwować.

reklama
Do góry