reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej kochane!

Byłam w szpitalu, byłam, ale tam był taki zasięg że nie dało się z internetem połączyć.. Nawet za bardzo się przez telefon gadać nie dało ;/

Wróciłam do domu, a właściewie jestem u rodziców bo mnie odebrali ze szpitala no i Olivcia u nich była, a mąż jest w pracy..

Dostałam w szpitalu zastrzyki na płucka, luteine, magnez dożylnie itd, i puścili mnie do domu, bo dzidzia ich zdaniem duża, wiec nic sie nie stanie jak urodze wcześniej, ale oficjalnie leki mam odstawić 27 czerwca i czekać, chociaż nie wiem czy nie urodze wcześniej.

Nereczki małej niestety są już obie "zatorbielone" :( I boje sie ze po prostu te torbiele tak sobie beda atakowaly wszystko pokolei..

Do tego zastanawiam się nad prywatną cesarką, ponieważ mojej małej spada tętno, co prawda do około 110, ale przecież to granica normy.. Przeważnie tętno wynosiło 120.. Nie raz spadło nawet do 100.. Ale nigdy nie było 140.. A pielegniarki nic nie widziały złego.. Na karcie ciągle wpisywały 140, mimo że było inaczej i na KTG i na tym urządzonku do badania tetna. Sama już nie wiem co robić, Ci lekarze ciągle nic nie widzieli, nic nie wiedzieli, i u nich zawsze wszystko ok.. Stąd moje zastanawianie sie nad innym szpitalem bądź faktycznie tą cesarka..

Doradźcie mi..

Pozdrawiam! ;**

reklama
No kochana, nakopie jak sie w koncu spotkamy!:-)
Gratulacje:tak:!!!
iza - ja tez myslalam, ze jest slabe ktg, ale lekarz mi wytlumaczyl, ze to w ciagu ilustam minut jakies ma osiagac wyniki. Teraz dokladnie nie pamietam, bo to 4 mies temu bylo. A u mnie bylo tetno i 90, a wg mnie glownie miedzy 110 a 120. 140 raz sie zdarzylo. Mloda odpoczywala.

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki, pamiętacie mnie jeszcze?
takie mialam humory, nie wiedzialam, dlaczego, teraz już wiadomo...!
beta pozytywna, ładnie przyrasta, do gin ide we wtorek zobaczyc na usg, czy tam co widac i coz to takiego

Kochana no super wiadomości -> czyta się to z przyjemnością:tak: gratuluję i życzę spokojnej ciąży i oczywiście, żeby nie zakończyła się urodzeniem słonika:-p

Iza trzymaj się, ale ja nie wiem co Ci doradzić:confused:

Wika, a jak Ty się trzymasz???

U nas dziś przepiękna pogoda, więc wybieramy się na grilla, a na dodatek moja siostra ma jutro urodzinki:-)

Calogera a bo ja pierwszy raz przewidziałam wielkie wydarzenie? no nieeee. Tobie jak sama wspomniałaś plemniczkową niespodziankę, Katrinie szybki poród i Kubusia, Bunny kilka razy przeczytała w postach ode mnie i smsach że Dominika nosi w brzuszku, Sowinka się ze mną "kłóciła" że ciąża wykluczona. No i kto jest najlepszy??? :-D:-D:-D:-D

Ktoś chce czegoś się jeszcze dowiedzieć? ;-):-p

reklama
Do góry