reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Nadal 2w1:baffled::baffled:

Liv, Lelek witajcie zguby:-D:-D:-D

Liv czyli szalejesz z Małą w Polandii?? Na długo przyjechałaś?

Lelek, Sowinka, a no na końcówce... a czuję sie dziwnie:baffled: w piątek miałam już jechać na IP, bo skurcze co chwila, ale przeszło i do dzisija cisza:confused::confused:

Sowinka
, jak po wizycie???

Martolinka
, jak Ala z kupkami?? Unormowało sie??

Calogera GRATULUJEEEEEE, ale pieknie :)

no i kącik dla Maleństwa gotowy :)

Zobacz załącznik 475874Zobacz załącznik 475875

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziękuję za kciuki:tak:

Na badaniu wszystko w porządku:-D Dzidzia ma już 7 cm i rośnie jak na drożdżach:tak: oto Maleństwo -> DSC_0016.jpg :-D

Wika super kącik:-)

Iza jak się trzymasz???
Calogera rzeczywiści minęło nie wiem kiedy:-p

Wika piękny kącik będzie miał maluszek. A robisz coś żeby przyśpieszyć porod?

Sowinka słodkie te Twoje 7 cm dzidziusia. Bartus cieszy sie z przyszłego rodzeństwa?

Lelek no nareszcie gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Opowiadaj jak dzieci, jak Twoje zdrówko i jak sobie radzisz!

Liv długo będziesz w PL?

Syneczki jak sie czujesz?

Calogera kiedy pierwsza wizyta u gina?

Dzis znowu byłam u sadysty. Na szczęście tylko 5 minut siedziałam na fotelu (albo nawet nie), wymieniła mi trucizne i w nogi. Aż mi trochę głupio bo była w poczekalni 3 letnia dziewczynka która mnie pocieszała. Mówiła ze wszystko będzie dobrze a jak będę grzeczna to dostanę naklejkę dzielnego motylka hehe
Za tydzień znowu muszę iść

Sowinka, nie moglo byc inaczej niz wszystko w porzadeczku :tak:oo 7 cm fasoliny :biggrin2:jaki ma fajny brzuszek :-D jak tak sobie popatrze i sobie przypomne te moje male robale to chce mi sie jeszcze najlepiej juz zaraz:-D

bym sie Lelcia pokapala w jeziorku, ale ja mam jakis wrodzony lek przed woda:-D moze mama miala za duzo wod, szczerze wody nie znosze i nie wejde do niej wiecej niz do polowy lydek:-D wiesz, maly ma 5,5 miesiaca to duzy chlopak, tacie nie zaszkodzi pobyc sam na sam z synkiem:-D:-D:-D a ja sie poobijam juz zupelnie, nalezy mi sie:-D

ja sie nie gubie, za duzo odnog po drodze i czasem nie wiem w ktora wejsc wika:happy2: no jeszcze chwileczke i pokazesz nam swojego pasazera, jej jak to zlecialo:szok: kacik sliczny, wiec mozesz rodzic:-Dmaly nie byl zazdrosny o to, ze przygotowywaliscie miejsce dla nowego dziecka?

Bunny
ode mnie tez naklejke mozesz dostac:-)

ja od wtorku ubieglego jestem, wracam w te srode, w sumie tylko Wy wiecie, ze jestem, nikomu nawet nie mowilam, bo iles mi tam osob sapie ze by sie spotkali jak zajade do polski, ale ja kurcze a) czasu nie mam, b) nie chce mi sie. Objechalam pare katow, ktore lubie ogladac, zahaczylam o chirurga, zrobilam dopplera reki, bo akurat bylo wolne miejsce a i tak u siebie mialam zrobic, z mala poszlam do ortopedy by uslyszec, ze wymyslam i wstawilam sobie szklo do okularow, bo mala porysowala mi fotochromy ze 2 miechy temu. kupilam krzyzowki i jednak nie ma bata musze sobie prenumerate sprawic tam do siebie, kupilam ksiazke o sopocie...takie tam. wscieklam sie bo mala dostala mi uczulenia na jedzenie, wyrabaly jej czerwone i suche poliki, a jadla to co zawsze u mnie w domu. no i widzialam to co zbierali z wypadku po dwoch motocyklistach.

no i moj szkrab byl z tata dzis w przychodni, wazy 7,5 kg, ma 71 cm i dostal szczepionki, wiec rosnie. ostatnio spodobalo mu sie kopanie w wiszaca swinke i tak potrafi pol dnia kopac.

a mala, to mala cwana szatkujaca ksiazeczki bestia, ale to ma po mamie, dzielnie spacerowala ze mna po lotnisku

chlop mi napisal, ze sukienka do mnie przyszla ktora kupilam 1,5 tyg temu, i na stwierdzenie "mam nadzieje, ze w nia wejde" odparl mi ze jak cos to mnie wyszczuplimy:dry: jak mnie tu tak nafutrowali rodzice to na bank bedzie ciezko;-)

u mnie dzien taty jest 13 listopada

Witajcie,

w nocy była u nas taka burza , że szok. Boję się 2 rzecz- myszy i burzy, także wczoraj poryczałam się jak głupia. Zaraz Antek się obudził i trzeba było już być twardym
wink2.gif

Dziś miało być tak ciepło a pełno chmur na niebie
baffled5wh.gif

Ala od kilku dni codziennie zalicza kupkę więc jestem spokojna i ona też

Wika śliczny kącik!!!
Sowinka fasolka niczego sobie!!!:tak:

Zważyłam Alę na wadze domowej i ma już 5800:cool2:

reklama
Do góry