reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika-Dziekuje za sery i oliwki:) a jak sie napijesz to ci dziecko lepiem bedzie spalo;) zart oczywiscie:)

Agatka-gratulacje dla brata:) to ten sam co w zeszlym tygodniu mial urodzin? Daje wam wiele pretekstow do imprezowania:) i oczywiscie z piwkiem zapraszamy

Fleur-jak czytasz mojego bloga??? Tam jest podstawowy przepis na muffinki. Ale co sie odwleczd to nie uciecze bo wytrawne tez tam wrzuce niebawem

reklama
wika8- Ja dokładnie tak samo, tylko z soczkiem piwo, ale spokojnie soczek też mam, malinowy:)
Fleur- A co polewasz?:)
devi- Tak, to ten sam brat(Rodzonego mam jednego brata). Fakt dba o rozrywkę w naszej rodzinie:)

witam sie
ja tylko wpadam na chwileczke

Witajcie wieczorkiem:))))
Jak mija wam wieczorek?

Pajka nie doczytałam wybacz...szykujesz imprezę a z jakiej okazji?

a takie spotkanie rodzinne :) teściowie przyjdą chrzestny Sebulka i moja mama i siostra z facetem:) oblewamy narodziny Sebka :) bo na chrzcie to tak głupio pić :p

zmykam bo musze ogarnąć siebie, potem mieszkanko, isc na spacer z Sebulą przygotować do końca wszystko na imprezę , umyć Sebulka dużo tego ... :)
życzę ślicznego weekendu :)

Witam się weekendowo:)))

Pajka aaa rozumiem więc życzę udanej imprezki:))
I pozdrowionka dla Bartusia:)

...ale impreza była tu wczoraj a Ja poszłam spać :sorry:
Mam super winko więc byłoby co pić i jeść bo widzę że Devi piekła mufinki mniammmm:-D

A tak poza tym to co tam u was kochane?

ooo laski ale mam kaca po tej imprezie :D Kogo nie było niech żałuje :D

A teraz zbieram sie na quady do Tych :)
do napisania w niedziele lub w poniedziałek

podziel się:-p
ja właśnie biszkopt upiekłam to się zamienię:sorry::-D

a u mnie za oknem przepiękne słoneczkow:szok:wiosna:-)a rano przymrozek był:baffled:

Aniu chętnie się podzielę.
Mój M nie pije więc cała butelka jest dla nas a winko dostałam od znajomych którzy byli u nas tydzień temu,przywieźli mi z wycieczki z Londynu rocznik 2004 czerwone i pewnie jest pyszne :tak:

A biszkopciku posmakuję oj tak :tak:
U Ciebie pięknie świecił słoneczko a u mnie przed chwilą padał grad :szok: poważnie :tak:

reklama
Agniesiu jak słodkie to winko to chętnie skosztuję;-)innego nie piję
ja dziś jako "dobra synowa" teściów odwiedziłam i znów dano mi do zrozumienia że chrześni na ślubie być muszą:eek:

Do góry