reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny dziękuję bardzo, że jesteście i mnie wspieracie, bo do mnie dalej to nie dociera:eek: pewnie to całe załatwianie jeszcze potrwa, bo muszą Michała przywieźć z Holandii, a to chyba nie jest takie całkiem proste -> dalej czekamy:-( w takiej sytuacji moje problemu wydają się niczym:-(

Bartuś padł przed 17 i śpi, więc nie wiem kto będzie spał w nocy:eek:

reklama
Anaztazja co sie nie przyznajesz?
100 latek kochana i zdrowego dzidziolka albo dwa pod serduszkiem.

Sowinka bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno.

Syneczki powiedz jeszcze ze rodzice tych dzieci mieli imiona Anna i Piotr a fikne. Co do imion dzieci sie nie dziwię ze tak dali w końcu są to piękne imiona.

Wika śliczne te ciuszki.
Jakie w ogóle imiona bierzesz pod uwagę?

Katrina fajny pokój ma Twoja córa! Powiem Ci ze i tak długo wytrzymałaś w pracy ja juz ledwo daje sobie radę zwłaszcza przy upałach lub gdy wszystko boli.

Qcz to jednak brat przyjedzie :-) to bardzo dobrze! Mam nadzieję ze akcja porodowa zacznie sie szybko (w efekcie urodzi sie zdrowy chłopak) by Ci brat pomogł w tych pierwszych dniach. Będziesz miała zoo czy uk jest tak jak w polsce czyli nie zapłacisz nie dostaniesz?

My dziś z Patrykiem lataliśmy po dworze prawie cały dzień. Do domku przynieśliśmy bez więc teraz leżę i sie inhaluje tak pięknie pachnie.

Lelek no jesteś, juz Ci miałam pisać sms ! Lecę obejrzeć

Niestety kuzyn nie żyje, więc....:-:)-:)-(

wyrazy współczucia :-(
[*]

katrina - śliczny pokoik - a jaka córeczka śliczna - jak z obrazka :-)
bunny - a no jakoś nie ma co się chwalić wiekiem :-p Dziękuję

Jak mówiłam - Ronaldo lał nam piwo - załączam dowód ;-) P1070408.jpgP1070402.jpgP1070403.jpgP1070404.jpgP1070405.jpgP1070406.jpgP1070407.jpg

ale że co??? Anastazja ma dzisiaj urodzinki??
noo dobra Ronaldo urodziwy ale gdzie TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????

Lelek
, helołłłl :) napisz co u Was??? Jak Miłoszek?? Jak Iga??? Jak TY???

Bunny,
jak sobie radzisz bez Piotrka??? Często przyjeżdza do domu?? A imię??? Koncepcji brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anastazja - wszystkiego naj, naj, naj... lepszego!!!! Sto lat i spełnienia marzeń (marzenia)!!!!!
Te fotki to już sprzed jakiegoś czasu, teraz młoda wyglada ciut inaczej, bo jest starsza.

wika - no mam :tak::-)
A Ja jestem pod parasolem :-p Zaraz coś przyzwoitego poszukam to wrzucę ;-)
katrina - teraz na tort zapadłam - śliczny :eek: Ja ogólnie do słodyczy jestem pierwsza :-D Podziękowania :tak:

Qcz to jednak brat przyjedzie :-) to bardzo dobrze! Mam nadzieję ze akcja porodowa zacznie sie szybko (w efekcie urodzi sie zdrowy chłopak) by Ci brat pomogł w tych pierwszych dniach. Będziesz miała zoo czy uk jest tak jak w polsce czyli nie zapłacisz nie dostaniesz?

zoo? Czy to jest zewnątrzoponowe? Jeśli tak, to nie musisz płacić na szczęście. Tutaj NHS nie funkcjonuje zbyt dobrze, ciężko się dostać do lekarzy i generalnie jakość usług jest kiepska, ale trzeba przyznać, że jeśli chodzi o opiekę w czasie porodu jest naprawdę full-service. Ja się akurat na strzał w kręgosłup nie nastawiam, bo jednak podnosi ono ryzyko porodu kleszczowego lub pneumociągu i cesarki ze względu na wpływ na funkcje motorowe, ale oczywiście poród nigdy nie jest do przewidzenia. Kto wie, może wjadę i będę wołać o szpilę;-)
Póki co mam w planie basenik, entonox i ewentualnie diomorfinę :-) Ale nie upieram się w moich postanowieniach. Co mi będzie odpowiadać, zobaczymy. Bólu się nie boję - traktuję poród jak próbę wytrzymałości ;-)

Zazdroszczę wam pięknej pogody

Syneczki wspomniała o Izie, też się zastanawiałam co się z nią dzieję:/

reklama
puk puk!!

Gdzie Was wszystkie wywiało?? Czyżby mały relaksik na łonie natury?? :-D:-D u mnie pięknie , zrobiłam pierwsze maluszkowych ciuszków:tak:

Qcz,
jak u Ciebie???

haaa i wczoraj debatowaliśmy na imionami i tak:

Borys,
Wojtek,
Mateusz,
Kuba (to najmniej)

Kolejność przypadkowa:tak:

Do góry