reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny dziękuję bardzo, że jesteście i mnie wspieracie, bo do mnie dalej to nie dociera:eek: pewnie to całe załatwianie jeszcze potrwa, bo muszą Michała przywieźć z Holandii, a to chyba nie jest takie całkiem proste -> dalej czekamy:-( w takiej sytuacji moje problemu wydają się niczym:-(

Bartuś padł przed 17 i śpi, więc nie wiem kto będzie spał w nocy:eek:

reklama
Anaztazja co sie nie przyznajesz?
100 latek kochana i zdrowego dzidziolka albo dwa pod serduszkiem.

Sowinka bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno.

Syneczki powiedz jeszcze ze rodzice tych dzieci mieli imiona Anna i Piotr a fikne. Co do imion dzieci sie nie dziwię ze tak dali w końcu są to piękne imiona.

Wika śliczne te ciuszki.
Jakie w ogóle imiona bierzesz pod uwagę?

Katrina fajny pokój ma Twoja córa! Powiem Ci ze i tak długo wytrzymałaś w pracy ja juz ledwo daje sobie radę zwłaszcza przy upałach lub gdy wszystko boli.

Qcz to jednak brat przyjedzie :-) to bardzo dobrze! Mam nadzieję ze akcja porodowa zacznie sie szybko (w efekcie urodzi sie zdrowy chłopak) by Ci brat pomogł w tych pierwszych dniach. Będziesz miała zoo czy uk jest tak jak w polsce czyli nie zapłacisz nie dostaniesz?

My dziś z Patrykiem lataliśmy po dworze prawie cały dzień. Do domku przynieśliśmy bez więc teraz leżę i sie inhaluje tak pięknie pachnie.

Lelek no jesteś, juz Ci miałam pisać sms ! Lecę obejrzeć

Niestety kuzyn nie żyje, więc....:-:)-:)-(

wyrazy współczucia :-(
[*]

katrina - śliczny pokoik - a jaka córeczka śliczna - jak z obrazka :-)
bunny - a no jakoś nie ma co się chwalić wiekiem :-p Dziękuję

Jak mówiłam - Ronaldo lał nam piwo - załączam dowód ;-) P1070408.jpgP1070402.jpgP1070403.jpgP1070404.jpgP1070405.jpgP1070406.jpgP1070407.jpg

ale że co??? Anastazja ma dzisiaj urodzinki??
noo dobra Ronaldo urodziwy ale gdzie TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????

Lelek
, helołłłl :) napisz co u Was??? Jak Miłoszek?? Jak Iga??? Jak TY???

Bunny,
jak sobie radzisz bez Piotrka??? Często przyjeżdza do domu?? A imię??? Koncepcji brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anastazja - wszystkiego naj, naj, naj... lepszego!!!! Sto lat i spełnienia marzeń (marzenia)!!!!!
Te fotki to już sprzed jakiegoś czasu, teraz młoda wyglada ciut inaczej, bo jest starsza.

wika - no mam :tak::-)
A Ja jestem pod parasolem :-p Zaraz coś przyzwoitego poszukam to wrzucę ;-)
katrina - teraz na tort zapadłam - śliczny :eek: Ja ogólnie do słodyczy jestem pierwsza :-D Podziękowania :tak:

Qcz to jednak brat przyjedzie :-) to bardzo dobrze! Mam nadzieję ze akcja porodowa zacznie sie szybko (w efekcie urodzi sie zdrowy chłopak) by Ci brat pomogł w tych pierwszych dniach. Będziesz miała zoo czy uk jest tak jak w polsce czyli nie zapłacisz nie dostaniesz?

zoo? Czy to jest zewnątrzoponowe? Jeśli tak, to nie musisz płacić na szczęście. Tutaj NHS nie funkcjonuje zbyt dobrze, ciężko się dostać do lekarzy i generalnie jakość usług jest kiepska, ale trzeba przyznać, że jeśli chodzi o opiekę w czasie porodu jest naprawdę full-service. Ja się akurat na strzał w kręgosłup nie nastawiam, bo jednak podnosi ono ryzyko porodu kleszczowego lub pneumociągu i cesarki ze względu na wpływ na funkcje motorowe, ale oczywiście poród nigdy nie jest do przewidzenia. Kto wie, może wjadę i będę wołać o szpilę;-)
Póki co mam w planie basenik, entonox i ewentualnie diomorfinę :-) Ale nie upieram się w moich postanowieniach. Co mi będzie odpowiadać, zobaczymy. Bólu się nie boję - traktuję poród jak próbę wytrzymałości ;-)

Zazdroszczę wam pięknej pogody

Syneczki wspomniała o Izie, też się zastanawiałam co się z nią dzieję:/

reklama
puk puk!!

Gdzie Was wszystkie wywiało?? Czyżby mały relaksik na łonie natury?? :-D:-D u mnie pięknie , zrobiłam pierwsze maluszkowych ciuszków:tak:

Qcz,
jak u Ciebie???

haaa i wczoraj debatowaliśmy na imionami i tak:

Borys,
Wojtek,
Mateusz,
Kuba (to najmniej)

Kolejność przypadkowa:tak:

Do góry