reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

witam wszystkich-"nowe" mamusie także:tak:
u mnie dzisiaj chwilowy luz-20-ty wolne od księgowania, jak to okresliła Devi -świety dzień:-D
odwiedziłam jedną koleżankę, jutro wybieram się do drugiej:-)

Przyprowadziłam Milusię z przedszkola i zajdamy się jabłuszkami, mój ostatni dzwonek na jedzenie, bo postanowiłam, że przez tydzień nie będę jesć po 16, potem po 18-tej, juz trochę luźniejsze spodnie, a slodycze tylko w sobote i niedziele, oczywiście w małych ilościach

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki.

Ja już czuje się całkiem dobrze. Wirus już sobie poszedł;)
Byłam dziś na USG piersi wszystko w miare ok. Tylko torbiel którą miałam wykrytą w marcu troche się powiększyła. Mam powtórzyć badanie po 6miesiącach. Zastanawiałam się kiedy mogłabym zrobić USG piersi jeśli uda się zaciążyć? Ile po porodzie i karmieniu? Może któraś z was wie coś na ten temat?

ewula ja jak byłam w drugiej ciąży, to miałam usg piersi w 2 miesiącu ciąży, później miałam termin kolejnego usg zaplanowany na listopad, czyli 3 miesiące po porodzie

witam nową przyszłą mamusię :)

u mnie kijowo, bo za raz muszę śmigać do pracy :( ale spoko dam radę przeżyć :)
miłego wieczora

Wika dziekuje za zyczonka dla Julki:)
to fakt niebawem roczek a ja jestem zdfezorientowana juz sama nie wim co robic. wiem ze chce msze za mala a co z reszta to nie wiem. musze torta u znajomego zamowic juz bo roczek wyprawiamy w 1szy dzien swiat.

U nas napewno też będzie msza. A po mszy obiad i tort i wsio :) Zaprosimy dziadków, chrzestnych :)

witam, moze i mnie tu przyjmiecie,my musimy poczekac rok bo jestem po cc..noi psychicznie chyba nie dałabym rady być teraz w ciąży,wiec planujemy odczekac rok , noi może w 2011 zaczniemy sie starać o malenstwo

WItaj na Staraczkach 2012!!

witam dziewczyny :)
mam nadzieje,z e przyjmiecie mnie do grona starajacych sie mam aby urodzić dzidzie w 2012 roku :)

Przyjmiemy, przyjmiemy :)) Witaj :))

witam wszystkich-"nowe" mamusie także:tak:
u mnie dzisiaj chwilowy luz-20-ty wolne od księgowania, jak to okresliła Devi -świety dzień:-D
odwiedziłam jedną koleżankę, jutro wybieram się do drugiej:-)

Przyprowadziłam Milusię z przedszkola i zajdamy się jabłuszkami, mój ostatni dzwonek na jedzenie, bo postanowiłam, że przez tydzień nie będę jesć po 16, potem po 18-tej, juz trochę luźniejsze spodnie, a slodycze tylko w sobote i niedziele, oczywiście w małych ilościach

Mikusia, ja też mówię sobie że słodyczy już nieeeet, ale mi nie wychodzi!!! Ale Tobie życze wytrwałości :))

Witam się wieczornie :))

Mam za mało czasu ostatnio, więc i na bb mnie nie ma. Myślę, że pod koniec tygodnia uspokoi się trochę i będę luźniejsza :))

I właśnie mi się przypomniało, że muszę iść do ginki, sprawdzić co z moją nadżerką. No tak, tylko ciekawe kiedy mamto zrobić, skoro na wszystko ostatnio brakuje mi czasu!

Witajcie.
juz wiem dlaczego mam tutaj internet.
byli u mnie wczoraj panowie tak jak bylismy umowienie na srode. wyobrazcie sobie ze mieli byc miedzy 13 a 15.. siedze czekam nic. przed 17 poszlam sie kapac i no mowie wam zdazylam polać sie wodą i slysze dzwonek do drzwi., mysle sobie niech spadaja czekalam na nich tyle teraz nie wyskocze nawet nie mam jak. wykapalam sie ladnie pieknie i wychodzac z lazienki spojrzalam w judasz. okazalo sie ze stoja i czekaja to otworzylam im wtedy drzwi panowie byli zdziwieni mysleli ze moze ktos przez okno wlamal sie do domu bo nikogo nie bylo a naraz drzwi sie otwieraja i jeszcze jeden trzasnal teks:myslelismy ze wyriwemy od pani polowke bo pani dopiero przyjedzie" hahhaha
jak sie okazalo oni poprostu wtedy nie odlaczyli tutj neta a podlaczyli nam na tym drugim mieszkaniu. a nam sie skonczyla tam umowa na internet 1gb i w tej samej cenie byla promocja na internet 2gb gdybysmy wiedzieli ze nie bedziemy tam mieszkac nie podpisalibysmy nowej umowy no ale coz zycie.... poszli tylko przemienili w skrzynce nam na 2gb i poszli a w ten zas wchodzi maz do domu i taka zdziwona patrze na niego co on tak szybko wrocil a jak sie okazalo panowie do niego zadzwonili ze czekaja i ma przyjechac. ucieszylam sie bo tak w domu bylby kolo 19 mimo ze powinien pracowac do 17... jedyny pozytek mialam z tych panow:)

Witammmmmm się z rana:))

Witam nową staraczkę:)

Daffi ale przygoda :-D aż dziwne że Panowie stali tak długo,najważniejsze że masz internet :tak:

Wika powodzenia w sprawdzaniu nadżerki :tak:
Ja tam samo jak Ty zabiegana i wypełniona obowiązkami :tak:

ilonka miłego dnia w pracy i pocieszam tym że nie tylko Ty masz kijowo bo Ja też muszę chodzić do pracy ehhh :dry:

mikusia pozdrawiam serdecznie:)

Witam wszytskie nowe-przyszłe mamusie 2012. Oczywiście zapraszamy do naszego wąstku :)

Wika- a co z twoja nadzerka?? Co sprawdzasz- czy dalej jest?? Ja swoja wymrazalam kilka lat temu i teraz mam spokoj :)

Daffi-fajnie, że internet ci juz śmiga, teraz zagladaj do nas często :)

ilonka, ewula-ja nigdy nie mialm usg piersi ale chyba musze przycisnac moja ginke o takie badanie.

Pozdrawiam ze słonecznego Wrocławia

Witam już czwartkowo :)) jeszzcze jutro i weekend, jupiiiiiii :))

Co do nadżerki, to na wizycie poporodowej ginka stwierdziła u mnie małą nadżerkę i kazała przyjść za pół roku i wtedy miała podjąć decyzję co z nią dalej robimy. Bo np. moglo się okazać, że nadżerka sie wchłonęła. Ale wstyd się przyznać, ale nie mam kiedy do niej sie wybrać, bu u niej zawsze jest pełno ludzi, niby zapisuje na konkretną godzinę, ale zawsze się u niej czeka.

reklama
Do góry