reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

he jestem.

dana to chyba powinnam zyczyc wiekszego pecherzyka niz ostatnio;-)

ja o zadne kilogramy wzbogacona nie jestem, wrecz odwrotnie, ale tak sobie mysle, ze chyba milo by bylo by troche wiecej bylo.

ten okres swiateczny trwajacy u nas od czwartku spedzilismy na wycieczkach za dnia, wieczorem przed tv:-D wozek zaje fajnie sie sprawdza, jestem zadowolona ogromnie

u nas troche sypnelo w sobote, ale topilo sie od razu. Zreszta dobrze, ze choc troche bylo mokro, bo sciolka w lasach sucha, w strumykach wody nic

w sopockim urzedzie skarbowym naczelnym inspektorem jest moja sopocka sasiadka, i ona bardzo kobit nie lubi, choc jako sasiadka jest naprawde ok i wiele razy do niej chodzilam po pitowa porade. Siedzi w tym swoim biurze na drugim pietrze w wykuszu.

reklama

Martolinko a Ciebie nic nie rusza??? Nic a nic???

mam skurcze przepowiadające , ale to już od jakiegoś czasu;-) to by było na tyle.
Wycieczki sie sprzedają, klienci zadowoleni - jakby co to w tym roku ceny są na niektóre kierunki nawet niższe niż rok temu:tak: i promocji też jest więcej ;-)

Niemęczące ćwiczenia ?? a to się czasem nie wyklucza?:-D
napisz mi tu jakas super oferte na rodzinny wyjazd;-)
Hej!
Ja po swietach chyba tez o klika kilo cięższa jestem:tak:
Dzisiaj na 14.30 kolejna wizyta u gina z serii podgladanie pęcherzyka. Zobaczymy co tam się dzieje z nim.

Trzymam &&&&

wyniki m odebrane i wiecie co wg norm podanych obok wydje mi sie ze sa super no ale lekarz oceni i zobaczy wiec kurcze osd czego tyle martwych nasionek juz nie mam siły

od tego jest lekarz żeby Wam pomóc !!! tak na pewno bedzie;-)

Witajcie,
o 9 lecę na hennę , bo pani ostatnio nie zdązyła. Poza tym pogoda jest cudna wiec już nie strajkuję
p.gif

Rano byłam w labo -mam nadzieję ostatni raz
wink2.gif

Maron chyba się już z miesiąc nie odzywała...

powodzenia wika

katrina, ja na boku lezalam, z poducha miedzy nogami, i pod brzuchem, bo brzuch byl ciezki to raz a dwa, ze reka wybita ciagle chciala zmienic wlasciwe polozenie, wiec ja trzymam na osobnej podusi. W takiej pozycji tez rodzilam ;-)

martolinka no jak pogoda cudna to wiesz:-D, moze po hennie :-D ja mialam isc na kontrole ale tak mi sie nie chcialo...i urodzilam na pare godzin przed wizyta:-D

maron zawsze lubila sobie wpadac i potem sie zmywac na dluzszy czas. Teraz ma zajecia-piesek, dziecko, dom, maz itd A jeszcze tu o sobie pomyslec:happy:

reklama
Witam:tak:

Nie mam czasu, żeby się nawet podrapać za przeproszeniem po d..., ale cóż takie życie:eek:

Wizytę mam jutro na 13:15, więc mam nadzieję, że da mi jakieś tabletki i zacznę się leczyć:tak: trochę mnie to dołuje, że to moja wina, że nie możemy mieć bejbika narazie, ale staram się o tym nie myśleć:tak:

Buziaczki moje drogie w ten słoneczny dzionek:-)

Do góry