chociaz w piatek sie odezwe
wlasciwie zapomnialam co chcialam napisac
katrina wytrzymala jestes
ale w sumie 8 tygodni do konca, wiec wkrotce siei tak dowiesz kto tam sobie rosnie
do miniatury to mama ze mna za mlodu chodzila, calkiem czesto i mile po latach to wspominam. A swoja droga, przypadkowo dowiedzialam sie, ze pawilon zbudowali ponizej grodziska,
martolinka Jak jeszcze w pl bylam, zaczeli cale grodzisko rozkrecac to co roku byly tam fajne pokazy, w zagrodzie nawet jakies zwierzaki byly, wiec malemu mozesz tez zafundowac taka rozrywke
ja lubie staniki z Alles mama o ktorych
wika pisze, mi i pod koniec ciazy i w czasie laktacji jak najbardziej odpowiadaja
trina moje dziecie kolysane w kolysce zasypialo. Do smoczka to kolo roku sie przywiazala i bez didi nie zasnie poki co. Maly zasypia przy pieluszce ktora na cyckach trzymam caly dzien
u mnie jakos leci. Jest cieplo, mala jest tak wysoka, ze w kojcu zostawic jej nawet na chwile nie moge, bo nauczyla sie z niego uciekac. Przedwczoraj usypiam malego i slysze dziwne tup tup po pokoju obok i wiem, ze to odglos podlogowego tupania. Mala zachwycona, ze uciekla i koniec, dobrze, ze bramki do kuchni mialam zamkniete. Maly chce tylko jesc od trzech dni, mam nadzieje, ze ten skok mu sie zaraz skonczy, no i nosi trojkowe pampki. Mam umowione scinanie drzewa rosnacego przed domem w maju za przyslowiowa flaszke.
Przy trzecim dziecku to w sumie plci nie musialabym znac, bo mam i dla jednego i dla drugiego caly majdan. Musialabym tylko na monitor nie patrzec, w co watpie, bo ja zawsze musze po swojemu wszystko ocenic i sie pytac lekarza co mi lezy na watrobie.
No i zla troche jestem, bo tyle ile myslalam. ze zwrot dostaniemy to ja, znaczy maz oddac musimy. Musze sie przyjrzec, moze gdzies jest blad, no i jeszcze ksiazki mozemy odliczyc, wiec moze uda sie zero wykukac.
I zmnienilam lekarza. Ta sama babka co w przychodni zajmuje sie dziecmi
ja tez dziecko i lubie mile panie