reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kwiatuszku a może zwyczajnie cykl się wydłużył, może później miałaś owulację niż sądzisz a tym samym ciąży jeszcze nie pokazuje?

Martolinko no właśnie mnie dziś też zajrzał ponieważ zaalarmowałam zółtawy żel na papierze występujący od 2 dni i okazało się ze coś się przyplątało. dostałam Pimafucin na 3 dni i ponoć ma nie być po tych 3 dniach śladu. Tylko gdzie ja to złapałam? Z mężem nie współżyję od miesiąca aż wstyd się przyznać ale nie mam kompletnie ochoty aż mi mojego żal :-( nie korzystam z toalet publicznych i co? nie wiem zupełnie skąd ta infekcja nie wiem.
Za wizytę trzymam kciukasy.

witajcie

wika - Alinka wybrała imiona, dla siostrzyczki Zuzia, a jakby sie jednak trafił braciszek - to Kubuś Puchatek (nie wiem czy tak sie uda zarejestrować), ale tez myślałam o Kubusiu.

Witajcie,
obudził nas z rana szwagier , bo auto mu "padło" na obwodnicy. M pojechał go ratować. Nie mogę spać z wrazenia , że za2 godziny mam wizytę
wink2.gif

Ugotowałam z nudów klopsiki w sosie koperkowym , ziemniaki obrane a ja chyba bede sie powoli ogarniac póki szerszeń spi
wink2.gif

to znowu ja ;-)
Po wizycie..

W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe
yes2.gif
Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział
wink2.gif
Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200
shocked.gif
wink2.gif
przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada

Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie
p.gif
chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia

reklama
Do góry