reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kwiatuszku a może zwyczajnie cykl się wydłużył, może później miałaś owulację niż sądzisz a tym samym ciąży jeszcze nie pokazuje?

Martolinko no właśnie mnie dziś też zajrzał ponieważ zaalarmowałam zółtawy żel na papierze występujący od 2 dni i okazało się ze coś się przyplątało. dostałam Pimafucin na 3 dni i ponoć ma nie być po tych 3 dniach śladu. Tylko gdzie ja to złapałam? Z mężem nie współżyję od miesiąca aż wstyd się przyznać ale nie mam kompletnie ochoty aż mi mojego żal :-( nie korzystam z toalet publicznych i co? nie wiem zupełnie skąd ta infekcja nie wiem.
Za wizytę trzymam kciukasy.

witajcie

wika - Alinka wybrała imiona, dla siostrzyczki Zuzia, a jakby sie jednak trafił braciszek - to Kubuś Puchatek (nie wiem czy tak sie uda zarejestrować), ale tez myślałam o Kubusiu.

Witajcie,
obudził nas z rana szwagier , bo auto mu "padło" na obwodnicy. M pojechał go ratować. Nie mogę spać z wrazenia , że za2 godziny mam wizytę
wink2.gif

Ugotowałam z nudów klopsiki w sosie koperkowym , ziemniaki obrane a ja chyba bede sie powoli ogarniac póki szerszeń spi
wink2.gif

to znowu ja ;-)
Po wizycie..

W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe
yes2.gif
Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział
wink2.gif
Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200
shocked.gif
wink2.gif
przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada

Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie
p.gif
chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia

reklama
Do góry