reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja lubie staniki z Alles mama o ktorych wika pisze, mi i pod koniec ciazy i w czasie laktacji jak najbardziej odpowiadaja:biggrin2:

nigdy nie słyszałam o tej firmie. Muszę zerknąć. Póki co, chyba pozostanę przy sportowych stanikach. Po porodzie zainwestuję sobie w jakąś ładną bieliznę :-)

jak nie je i nie spi to ryczy;-) no chyba, ze przez chwile poguga z mama

hahahha no takie jego prawo:-D:-D

Qcz, ja na razie tez noszę sportowe, ale tak mi cycki uciskają w brzuch, ze już nie daje rady....:sorry: chyba musze przyśpieszyć zakup porządniejszych cyckonoszy:tak:

Wika trochę wiało , ale w sumie słońce jest;-)
Bardzo się małemu podobało. To była taka mała salka kameralna , poduchy na podłodze i dużo dzieci;-)byliśmy z nim pierwszy raz , bo to jak na razie pierwsze takie przedstawienie dla maluszków. Trwało 30 minut i to było tak w sam raz;-)

Witajcie,

z rana padał u nas śnieg
confused.gif
o co chodzi
wink2.gif

włączyłam pralkę z zasłonami a panowie pojechali na zakupki
wink2.gif
niedługo po mnie wpadną i jedziemy do teścia malować pisanki
wink2.gif

śnieg??? O matulu! Tu chłodniej, ale słonecznie
i nawet grad padał ;-)szok po prostu co się działo;-)

witam sie laski po kilkudniowej przerwie
badania wyszły bardzo zle moj musi zrobic hormony pozniej kolejne badanie nasienia i leki

wiesz z jednej strony to dobre wieści , że lekarze działają, postawią diagnozę , potem leczenie i już żaden cykl Wam nie "przepadnie". Powodzenia

Do torby brakowały tylko pampersów dla malucha , ale już zapakowane. Miałam chwilę zeby przyjrzeć się cenom pieluszek i w porównaniu do tych , które były jeszcze 2 lata temu teraz jest kosmicznie drogo.. szook Gości będę zapraszać bez prezentów , ale z pampersami
wink2.gif

reklama
Do torby brakowały tylko pampersów dla malucha , ale już zapakowane. Miałam chwilę zeby przyjrzeć się cenom pieluszek i w porównaniu do tych , które były jeszcze 2 lata temu teraz jest kosmicznie drogo.. szook Gości będę zapraszać bez prezentów , ale z pampersami
wink2.gif

Ja tak powoli się przymierzam do pakowania torby. Powiedziałabym nawet, że bardzo powoli. Jesli chodzi o pieluchy, to mamy w domu 2 paczki pampersów i jedną duzą paczkę Huggis. Co wypatrzymy ofertę w sklepie, to kupujemy na zapas, żeby rozłożyć koszt.

Kwiatuszku, wiem, że pewnie musisz czuć się strasznie z powodu wyników, ale tak jak mówi Martolinka - najważniejsze, ze działają lekarze. Życzę wam obojgu dużo siły i wytrwałości.

Do góry