reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja lubie staniki z Alles mama o ktorych wika pisze, mi i pod koniec ciazy i w czasie laktacji jak najbardziej odpowiadaja:biggrin2:

nigdy nie słyszałam o tej firmie. Muszę zerknąć. Póki co, chyba pozostanę przy sportowych stanikach. Po porodzie zainwestuję sobie w jakąś ładną bieliznę :-)

jak nie je i nie spi to ryczy;-) no chyba, ze przez chwile poguga z mama

hahahha no takie jego prawo:-D:-D

Qcz, ja na razie tez noszę sportowe, ale tak mi cycki uciskają w brzuch, ze już nie daje rady....:sorry: chyba musze przyśpieszyć zakup porządniejszych cyckonoszy:tak:

Wika trochę wiało , ale w sumie słońce jest;-)
Bardzo się małemu podobało. To była taka mała salka kameralna , poduchy na podłodze i dużo dzieci;-)byliśmy z nim pierwszy raz , bo to jak na razie pierwsze takie przedstawienie dla maluszków. Trwało 30 minut i to było tak w sam raz;-)

Witajcie,

z rana padał u nas śnieg
confused.gif
o co chodzi
wink2.gif

włączyłam pralkę z zasłonami a panowie pojechali na zakupki
wink2.gif
niedługo po mnie wpadną i jedziemy do teścia malować pisanki
wink2.gif

śnieg??? O matulu! Tu chłodniej, ale słonecznie
i nawet grad padał ;-)szok po prostu co się działo;-)

witam sie laski po kilkudniowej przerwie
badania wyszły bardzo zle moj musi zrobic hormony pozniej kolejne badanie nasienia i leki

wiesz z jednej strony to dobre wieści , że lekarze działają, postawią diagnozę , potem leczenie i już żaden cykl Wam nie "przepadnie". Powodzenia

Do torby brakowały tylko pampersów dla malucha , ale już zapakowane. Miałam chwilę zeby przyjrzeć się cenom pieluszek i w porównaniu do tych , które były jeszcze 2 lata temu teraz jest kosmicznie drogo.. szook Gości będę zapraszać bez prezentów , ale z pampersami
wink2.gif

reklama
Do torby brakowały tylko pampersów dla malucha , ale już zapakowane. Miałam chwilę zeby przyjrzeć się cenom pieluszek i w porównaniu do tych , które były jeszcze 2 lata temu teraz jest kosmicznie drogo.. szook Gości będę zapraszać bez prezentów , ale z pampersami
wink2.gif

Ja tak powoli się przymierzam do pakowania torby. Powiedziałabym nawet, że bardzo powoli. Jesli chodzi o pieluchy, to mamy w domu 2 paczki pampersów i jedną duzą paczkę Huggis. Co wypatrzymy ofertę w sklepie, to kupujemy na zapas, żeby rozłożyć koszt.

Kwiatuszku, wiem, że pewnie musisz czuć się strasznie z powodu wyników, ale tak jak mówi Martolinka - najważniejsze, ze działają lekarze. Życzę wam obojgu dużo siły i wytrwałości.

Do góry