reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzięki Ci dobra Kobieto :**

noooo, już z gorki na pazurki :) Wsio masz gotowe????

reklama
brakuje mi szlafroka , bo postanowiłam sobie zafundować nowy na tę wiekopomną chwile ;-)
nie mamy jeszcze pieluch i spirytusu do pępka ( mąz o tym pamiętam , bo liczy , że coś mu skapnie:-D)

haha szlafrok też kupuję nowy:-D:-D:-D

a u mnie w szpitalu zakaz spirytusu tylko Octenisept

to mój M. sobie nie użyje :no::no::-D:-D

my używalismy spirytusu z woda w proporcji 3:1;-) tak kazali w szpitalu i szkole rodzenie. Pępek odpadł po 5 dniach i sporo zostało;-)

słyszałam , ze teraz też jest jakaś szkoła , że z pępkiem nic się nie robi tylko wietrzy

Liv, że tak powiem - JUŻ PO PTAKACH:-D

z Igorem robiłam tak jak Ty, no ale teraz to nie wiem... podobno ten Octenisept też jest dobry:tak:

no szkoda;-)

tak wietrzy, jak malej wietrzylam to nie powiem co sie stalo, tym razem nie posluchalam zalecen i srodkiem aseptycznym robilam, odpadl po 5 dniach.

ten octenisept sobie chwala

reklama
Do góry