Hej hej, powrocilam do siebie. Jak zwykle mam dola z tego powodu. 10 dni w domu zlecialo mi strasznie szybko. Dopiero co wylecialam, juz trzeba bylo wracac.
Syneczki no widzisz, wszystko jest ok. Gratuluje mocno bijacego serduszka!!! :-)
Iza wszystkiego najlepszego na nowej drodze i oby maz zmiekl na stale!
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
Hehe, to moze widzialiscie jak odlatywalam? :-)
Potrzebowalam podpisanego listu od gina, ze moge leciec samolotem w drodze powrotnej, wiec poszlam do kuzyna. W prezencie zrobil nam usg i jakos nie przeszlo mi przez mysl, ze byloby to usg 3d. Takze mam niespodziewane dvd i piekne zdjecie jajeczek w trojwymiarze ;-) ale najwazniejsze, ze fizycznie maly jest zdrowy i wyglada na to, ze data porodu, ktora mi wyliczyli w UK moze byc do 10 dni zbyt pozna. Takze mam brac to pod uwage, chociaz wiadomo, ze wyjdzie kiedy bedzie chcial
[/FONT]
Syneczki no widzisz, wszystko jest ok. Gratuluje mocno bijacego serduszka!!! :-)
Iza wszystkiego najlepszego na nowej drodze i oby maz zmiekl na stale!
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
Z racji dość deszczowej pogody trzeba było małemu wymyślić jakąś atrakcję więc pojechaliśmy dziś z małym najpierw kolejką ,potem autobusem na lotnisko i tam sobie mały popatrzył na samolotydopiero o 13.30 udało się nam być w domu i takim oto sposobem mały dopiero zasnął..
Hehe, to moze widzialiscie jak odlatywalam? :-)
Potrzebowalam podpisanego listu od gina, ze moge leciec samolotem w drodze powrotnej, wiec poszlam do kuzyna. W prezencie zrobil nam usg i jakos nie przeszlo mi przez mysl, ze byloby to usg 3d. Takze mam niespodziewane dvd i piekne zdjecie jajeczek w trojwymiarze ;-) ale najwazniejsze, ze fizycznie maly jest zdrowy i wyglada na to, ze data porodu, ktora mi wyliczyli w UK moze byc do 10 dni zbyt pozna. Takze mam brac to pod uwage, chociaz wiadomo, ze wyjdzie kiedy bedzie chcial
[/FONT]