reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejo
wróciłam z pracy, fiu ale za to 2 dni wolne
jutro śmigam do promotorki, a wieczorem do ginka,
ciekawa jestem co 5 gin z kolei mi powie :)

u mnie rano były +2 stopnie, trzeba się już ciepło ubierać, bo zima lada chwila nas zastanie

kobietka dzięki za szczere chęci, jutro się dowiem czy takie kłucia są normalne :)

reklama
Hello babeczki :)
Przepraszam ,że mało tu sie udzielam ale ostatnio weny brak i nie idzie mi tak jak by sie chciało a cierpliwosc powoli juz trace :(
Devi dziekuje Ci bardzo za przepisy wszytsko wyszło bardzo smaczne i goscie tez byli zadowoleni z jedzonka :)
Ilonka jak tam po wizycie wszystko ok?
Agnieszka hello ty dzis wolne masz????

Hejka!
Wy tu o zimie a ja jej nie cierpie!!! Zimno, odsniezanie, palenie w piecu, rano ciemno, wieczor ciemno wrrrrrr
Ja dzis juz szyby w aucie drapalam

Zimno...praca....mąż w Warszawie....do d***y ;)

Devi Ty tez slomiana wdowa? Czy tak jednorazowo M wyjechal???

A na prezent moja Ania to ucieszyla by sie z ksiazki ale ona uwielbia czytac. A moze gra "zgadnij kto to/" "elektroniczny mozg"...tylko jak juz wszystko maja

Agnieszka sliczny suwaczek i tylko dlatego zime toleruje

Pozdrawiam wszystkie :-)

Fleur - witaj fajnie ,że sie odezwałaś ,staranka nie idą?Długo sie już staracie kochana?
ja po zakupach intensywnych przed urodzinami babci przyjęcie niespodzianke jej robimy , M robi torta już mi ślinka cieknie , w sobote będzie imprezka ,ale my wracamy po obiadku i torcie , bo ja mam weekend pracujący :no::wściekła/y:ehh

Ilonka - jak wizyta?

Zuzkus-a ja lubie zime , tzn lubie puch śnieżny i mrozek jak tak fajnie skrzypi pod butami:tak:, a skrobać auta też nie lubie wrrr:no:

reklama
Zuskas- ze mnie jednodiowa słomiana wdowa. P. pojechał tylko na spotkanie do firmy i jutro wraca a dla mnie nawet ten jeden wieczór to za dużo :(

I dziękuje za odzew w sparwie prezentu, jesteś pierwsza :) Niestety gry tego typu juz maja:( Powiem szczerze, ze też mysłalm o jakiejś książce. Gier i zabawek mają full a chyba typowych ksiazek do czytania nie maja wiec moze cos w tym temacie pomysle.

Do góry