reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie
Syneczki ale te Twoje chłopaki przesłodkie i jakie pomysłowe (/twórcze):-D
Jutro jedziemy, z Gdańska do Krakowa kawał drogi, trzymajcie kciuki, żeby Michasiowi podróż szybko minęła i żebyśmy szczęśliwie dojechali i wrócili. Planujemy powrót na piątek lub sobotę. Także od jutra przez kilka dni nie będę miała chyba Internetu. Dziewczyny trzymajcie się, nic się nie martwcie, bo nie warto, o złych ludziach nie myślcie, bo szkoda czasu, zdrówka dla Was i okruszków. Buziole:rofl2:

Jedźcie bezpiecznie!!!

reklama
Witajcie,

mąż wyciągnął 2 ostatnie kartony rzeczy z piwnicy . Jak się okazało jeden był pełen ciuszków które kupiłam kilka mscy temu i o nich zapomniałam . Jak M to zobaczył stwierdził , ze jak jeszcze coś kupię w rozmiarach do 74 to mnie na rynek wyśle:-D
Wywiesiłam pościel , kołdry , poduszki na balkon , bo podobno roztocza giną w takich temp.

Calogera bezpiecznej podróży:tak:
Qcz jak się czujesz?

LIV, ROZCZOCHRANA, DANAO , IZA, LAZUROWE, WIKA , BUNNY , MARON , TRINA I POZOSTAŁE PANNY !!!;-)gdzie jesteście?

ja się tylko szybko witam, jako wywołana i mykam na ktg.
Chyba coś się zbliża, bo mam ochotę pogryźć każdego w promieniu 100m :wściekła/y: M dostało się wczoraj i jeszcze dziś rano, na Maćka też się wydzieram i mam wyrzuty sumienia :zawstydzona/y: stresa strasznego dostałam

Martolinka, jestem :tak::tak::tak: byliśmy z Igorkiem na spacerku, bo u mnie -5 i piękne słońce:tak::tak::tak: Zaliczyliśmy też wizytę u fryzjera. Iguś podciął sobie troszke włoski :)
No to pięknie z tymi zapomnianymi ciuszkami:-D:-D ja wstępnie przejrzałam rzeczy po Igorku i trochę tego jest... musze dokupić tylko body na kr rękaw i rampersy, bo Igor z lutego to takich ciuszków po nim nie mam:no:

Maron????? looknę na zamk. może zostawiła do siebie jakiś namiar tel....

TrinaWeż sobie do którejś z nas tel!!! Bo też czuję, ze to jużżżżżżżżżżżżżżżż :-D:-D

Calogera szczęśliwej podróży :)

Qcz
, jak dzisiaj sie czujesz??

Syneczki, ooo uprzedziłaś mnie
:-) szkoda, ze nie mamy namiaru do Maron:-:)-( a może na Lutówkach coś wiedzą??

reklama
Boże dziewczyny ale mam parcie na koreczki śledziowe, banany których nienawidzę i rabarbar
shocked.gif

koreczki przyjeżdżają do mnie codziennie wraz z mężem, kilogram bananów to działka mojego taty a ten rabarbar jest niemożliwy do odszukania. Proszę cokolwiek czy mrożony czy w słoikach czy chociaż placek z rabarbarem no nie ma nic... JA CHCE RABARBAR ... oszaleje
baffled5wh.gif

Do góry