reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

sakar - spokojnie, możesz dzidzi nic się nie stanie, jedynie co... to może Ci kolor nie złapać, bo zależy to od hormonków. Mi właśnie wychodziły takie do niczego i w końcu poszłam do fryzjerki, żeby zrobiła porządek.

reklama
Sakar farbuj farbuj pod warunkiem ze zapach nie przyprawi Cię o mdłości. Farbowałam włosy bratowej w ciąży chyba z 2-3 razy a dzidzia zdrowa.

Katrina śliczności różowe do wielorybka brakuje Ci duuuuuuuzo.

Patryk poszedł spać o 20.40 . Jest dobrze bardzo dobrze szkoda tylko ze ja spać nie mogę

Bry Bry...
Katrina super brzuszek:tak:

Czizas ja nie wiem co się dzieje z tymi moimi cyckami -> bolą mnie tak, że nawet dotknąć ich nie mogę:szok: nawet jak schodzę po schodach to mnie bolą tragedia:wściekła/y: a do tego jeszcze nadgarstek mnie napingala:wściekła/y:

Szwagierka wczoraj dostała propozycję wyjazdu na 3 dni w góry w następnym tygodniu i chce zabrać Barta ze sobą:tak: super, bo górskie powietrze pewnie mu będzie służyć, a ja porobię sobie porządki, bo już nic mi się w szafkach nie mieści i muszę to jakoś inaczej rozplanować:tak: trochę się boję, bo jadą we dwie z koleżanką, a one obie są w ciąży, ale chyba nie będzie tak źle:tak:

Zamierzam dziś PITka wydrukować i jak najszybciej się rozliczyć:tak:

sakar - spokojnie, możesz dzidzi nic się nie stanie, jedynie co... to może Ci kolor nie złapać, bo zależy to od hormonków. Mi właśnie wychodziły takie do niczego i w końcu poszłam do fryzjerki, żeby zrobiła porządek.
Dzieki, wczoraj mialam juz farbowac ale spanie caly dzien az mi lzy lecialy niestety nie moglam polozyc sie bo syna odbieram o 14.30 ,a corke o 16.30-17.00 i jak bym usnela to masakra z 4,5 g potrzebuje wiec sie nawet nie przykladalam do poduszki.Wieczorem padlam niewiem kiedy 2min i spalam :-D
Sowinka-a moze ty w ciazy ze tak cycuszki bola :tak:

Cichaczem pisze z pracy ;-)
Chyba cos zlapalam. Az ciezko mi sie oddycha. Przez ostatnie 2-3 dni bolalo mnie gardlo, dzisiaj nie boli, ale mam wrazenie, jakby mi cos zeszlo nizej. Kaszel mnie meczy przez to. Katar mam non stop od wrzesnia, wiec nie biore go pod uwage jako objaw przeziebienia.

Sowinka, moze rzeczywiscie cos wam sie udalo zmajstrowac?

Katrina, prezentujesz sie bardzo ladnie :-)

witam
powiem Wam że ja dziś nie nadaję się do życia
unhappy.gif
od rana źle się czuję, z rana wymiotowałam, leje się ze mnie jak z kranu dobrze,że większą paczkę zabezpieczeń kupiłam bo małej już bym nie miała ... ogólnie czuje się słabo ..
unhappy.gif
nie wiem o co chodzi ... buuu ...
miłego dnia Wam życzę ... ja idę dalej mordować się do łóżka :(

hej

Sowinka toc fajnie, malego na chwile sprzedasz, sama odetchniesz i porobisz swoje:tak:

katrina rozowego wielorybka milo sie oglada, masz sliczny brzuszek

sakar, mozesz smialo farbowac, jakis konkretny kolorek upatrzony?

Qcz straszyc nie chce, ale moj maz tak mial od grudnia ze zdrowiem jak Ty. Gdy sie przestraszyl tydzien po narodzinach malego pobiegl do lekarza, otrzymane leki nie pomogly. Trzy dni pozniej dzwonilam na 113 bo mi sie w domu dusil, bolala go klatka, kaszlal jak gruzlik. Byl chory na mykoplazmoze i do tego jeszcze na jej podlozu astma doszla, 10 dni na antybiotyku, leki przeciwastmatyczne. Nie mial sily isc nawet do lazienki. Teraz chodzi jak nowo narodzony a ja tylko mysle by mi dzieciakow nie pozarazal mykoplazmoza, mnie nie zarazil, widocznie kiedys przechodzilam nie wiedzac o tym, z to to.

calogera synusia bardzo chcialam miec i sie ciesze, musze tylko pamietac ktore dziecko przewijam, bo nawyki robia swoje. Zawsze jak malej sprawdzalam pieluche to ja z przodu szczypalam, wiele razy nacielam sie na to, ze moge mu kuku zrobic, bo przeciez synus zamiast cipki ma jajka . I dziewczynka jak dla mnie mniej sie brudzi wkolo. Jakakolwiek wprawe dostane i tak uwazac bede, ze cipka jest latwiejsza do sprzatania;-)

Pyscek, moze masz za malo zelaza? a moze przy okazji chora jestes.

dobra, ide cos w domciu porobic

Sowinka-a moze ty w ciazy ze tak cycuszki bola :tak:
Sowinka, moze rzeczywiscie cos wam sie udalo zmajstrowac?

Dziewczyny, aż takiego szczęścia nie mam, więc nawet na to nie liczę, tylko już czekam na @, bo będzie można dalsze przyjemne starania zacząć:tak: choć Wacek nie wiadomo kiedy wróci, więc zadanie troszkę utrudnione:sorry:

reklama
Do góry