reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej Kobitki :-) ja tylko na chwilkę… dziękuję za wszystkie kciuki i fluidki, ale dziś przyszła @ więc będę się (chociaż dzisiaj) użalać nad sobą, bo strasznie mi przykro :-( nawet nie jestem zła, tylko chole…e smutna :-(

reklama
Dzień doberek:-D

Dana no to super:-D

Pyscek strasznie mi przykro:-( a co z wizytą u ginka???

Pyscek, wiem, że to kolejny bezowocny cykl, ale jeszcze nie wszystko stracone. Pamiętaj o tym. Co z badaniami i lekarzem?

Liv tyle czasu czekaliśmy na Twojego wilczka a on już ma 21 dni.

Pyscek no właśnie kiedy idziesz do lekarza? Przykro mi ze małpa przyszła.

Sowinka no to dobrze sie nie staracie uwierz mi ze tak sie szybciej udaje zajść.

Dana to kiedy będą wyniki?

A ja jeszcze leżę w łóżeczku Pati po mnie skacze. Trzeba wstać i zrobić śniadanie.

Dziś mam wizytę u gina ... zaczołgam się tam i zobaczę chociaż jakie wyniki mi powychodziły może jakieś leki odrazu da ... chciałabym bo nie chce czekać ...

Liv, byłam 18 I ale Maluch był tak ułożony, ze się nie dało podejrzeć:rofl2: :rofl2:teraz dopiero mam wizytę 15 II. Ale mam coś przeczucie na drugiego siusiaka:-p:-p ale tak ostatnio to mam ochotę na niespodziewajkę :laugh2:

umarlabym z ciekawosci jakbym nie wiedziala co nosze:-D choc przy nastepnej ciazy bedzie mi chyba obojetne co bym tam chciala miec, moze jednak dziewczynke, bo mam dosc obsranych jajek i sikawki w kazda strone:-D

zycze tego, co bys chciala:tak:

reklama
Witajcie,
jutro ruszamy w Bory;-)nie udało się w Sylwestra więc jedziemy się teraz zaszyc;-) Młody śpi , ale mnie dzis nieźle przegonił więc ja też klapnęłam na kanapie i się nie ruszam:tak:

Hej.
Ja na chwilkę. Wpadłam tylko poinformować, że dzisiaj byłam na tych badaniach, mężu idzie w piątek. Zdecydowałam się, ze dzisiaj gdyz u mnie na wsi to tylko dwa razy w tygodniu wysyłają próbki: w poniedziałki i środy.

trzymamy kochana&&&&&&
hej
Kobietki moje kochane nie będziecie ciociami... po tylu dniach nadziei dziś przyszła @ !!
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Hej Kobitki :-) ja tylko na chwilkę… dziękuję za wszystkie kciuki i fluidki, ale dziś przyszła @ więc będę się (chociaż dzisiaj) użalać nad sobą, bo strasznie mi przykro :-( nawet nie jestem zła, tylko chole…e smutna :-(

Kobitki wiem , że łatwo się mówi , ale musicie wierzyć , że się uda!!!

umarlabym z ciekawosci jakbym nie wiedziala co nosze:-D choc przy nastepnej ciazy bedzie mi chyba obojetne co bym tam chciala miec, moze jednak dziewczynke, bo mam dosc obsranych jajek i sikawki w kazda strone:-D

zycze tego, co bys chciala:tak:

:-D:-DLiv pęknę ze śmiechu;-)to kiedy następna córa?

Do góry