reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Danao trzymnam mocno kciuki :-):-)
liv no wlasnie, kiedy kolejna cora?? :-D
Dziewczyny dzialajcie dzialajcie coby sie jeszcze zmiescic w 2012 :-)

reklama
Wika Patryk obudził sie wczoraj w 9 a spać poszedł o 23.20. Nie spał w dzień, cały czas szalał. Nie wiem co sie z nim stało ale tęsknię za moim śpiochem małym.

Liv mi sie wydaje ze chłopiec jest w obsłudze łatwiejszy niż dziewczynka.

Calogera gratuluje wolności. Będziesz tam dalej wykładać czy innej pracy? Michalek piekne ikonki wybrał:-).

Truskawcia :-* tulę mocno
~~~~~~~~~~~~~~~~
Powiedz mi kochana robiłaś jakieś badania?

Martolinka no to życzę udanego wyjazdu i bezpiecznej podróży.

Wika ja bym nie wytrzymała. Już teraz mnie zżera ciekawość kogo mam w brzuszku. My z Piotrkiem do brzuszka mówimy Dominik zobaczymy czy nim zostanie

Martolinka, na długo wybywacie??

Bunny, a może wybudzaj go rano koło 7.00 to wtedy wcześniej padnie na noc:confused::confused:

Igor na razie też biega, tzn. układa klocki, a to oznacza że mi zaśnie koło 16.00:angry::angry::angry: bo do wieczora to on nie wytrzyma:no::no:

mnie na początku tez zżerała ciekawość, ale teraz jakoś mi przeszło... czuje że będzie chłopak . Zobaczymy na usg w lutym:tak::tak:

nie no jasne, ze trzeba uważać i nie wychylać się zbytnio z cycuszkami na przeciagi:no::no:

Sowinka, wiesz już coś??
:-D:-D Ja nie napisalam ze chodze z cycuszkami wystawionymi ,chodzilo mi bluzki z duzym dekoldem ,ja takch nie lubie ale wiele kobiet uwielbia jeszcze jak dekold wyglada ladnie -;-)
Qcz- to straszne ja swoich dzieci z oczu nie spuszczam bo rozni idioci po tym swiecie chodza i coraz czesciej sie to zdarza
Pyscek- wierz mi to przychodzi jak nie myslisz i niewiem moze zle pisze ,ale ja tez myslalam i sie nakrecalam i ciagle @@@@@@@ :wściekła/y:
tu nagle brak okresu, a cyce bolaly jak bym miala pociete zyletka :szok:, i byly obrzmiale i chyba te piersi mi daly do myslenia w ciazy jestes test kup a tu ....:-) popatrz i nie mysl nastepny miesiac ty to zobaczysz trzymam kciuki;-) IMG0065.jpg1 test robilam ,a lekarz potwierdzil .

Martolinka, fajnie macie :-):-):-) przydałaby mi się taka odskocznia od codzienności :tak:

Katrina
, słodki różowy wielorybek :-D:-D

a u mnie była dzisiaj na wizytacji, hmm przepraszam wizycie :rofl2::rofl2: TEŚCIOWA :szok::szok::szok::szok:

idę spać... musze odreagować :-D:-D:-D

Hej!
Moje wyniki będą prawdopodobnie w poniedziałek. W kazdym razie kazali w tym dniu zadzwonić. Na wyniki jutrzejszych badań męża czeka się 5 dni, czyli dopiero w przyszłym tygodniu. Ale to nic. Lada chwila spodziewam się @.
A mój M rzucił takim tekstem: "a teraz będzie tak, że w tym miesiącu sie uda, nie dostaniesz @ i się okaże, że to latanie po badaniach było na darmo";-)
P.S. Cierpi z powodu przymusowej abstynencji:-D

reklama
witajcie

Coś ostatnio znowu zaczyna mnie męczyc spanie po południu...
Widziałyscie różowego wielorybka?????

:-) Ale swietny wielorybek ,a ja czekam .;-)
Mam maly problem ,dotyczy on farbowania .Mam straszne odrosty i nie moge na nie patrzec :wściekła/y: kupilam farbe nie zawiera amoniaku ale boje sie zafarbowac wlosy niewiem czy w 1 trymestrze mozna i czy sie nic nie stanie fasolinie. ???

Do góry