reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
livcia tylko nic nie usunelam! a nie chce mi sie szukac tej strony gdzie wstawilam:crazy:

o rety jak mi niedobrze, wczoraj zrobilam 3bita a teraz sie obzarlam i mnie mdli:angry:

trina tak mi przykro, brak slow, zycze Ci sily

Bunny moj ancymon spi zazwyczaj do 7-8rano, pozniej drzemka kolo 12tej tak godzine i zasypia kolo 20tej a jak nie ma humoru na spaie w dzien albo gdzies jestesmy to pada przed 19ta, no ale zdarza sie ze zasnie kolo 21 a zwlaszcza wtedy kiedy mam chcice, maz jest i marzymy o chwili bliskosci a ten jak na zlosc nie spi:-p

Syneczki masz bardzo napiety harmonogram dnia, dlatego wieczorem juz padasz...

martolinka
mi tez dzis len dopisal, co prawda nie siedze w szlafroku i maly biega kolo mnie ale zadna sila mnie nie zmusi zebym cos dzisiaj zrobila, nawet obiad- co rzadko mi sie zdarza:szok:

wika, gdyby nie wypad w gory to Milosz by sniegu na oczy nie widzial:dry:

maron, najgorsze te ostatnie tygodnie oczekiwania, pamietam jak moje apogeum sieglo zenitu gdy minal termin a ja nadal z zamknieta szyjka:angry:

jak zwykle zapomnialam wiecej co napisac ale wybaczcie

o matko Lelek, zrobiłaś mi ochotę na 3bita.

Sowinka &&&&&&&&&&

właśnie wróciliśmy z kina :tak: A zaraz chyba wybiorę się do Tesco zobaczyć czy w dziale Polskim są 3bity...

Lelek,martolinka, wika ale sie usmialam :-D ,ja kiedys no prawie 6 lat temu mialam takie wkladki wczesniej pieluszka bo mleko sie szybko zbieralo zakupy tylko i byly jak dwa arbuzy :-). ale to fakt liv dobrze napisala trzeba chronic piersi przed zawianiem czy chlodem ,ja lezalam na patologi ciazy w 2003 i byla dziewczyna , ktora miala zapalenie i bardzo cierpiala i powiedziala ze na chwile wyszla na powietrze wywiesic pieluchy i wieczorem na ip sie znalazla z tym nie ma zartu ;-).
Sowinka trzymam kciuki:tak:

nie no jasne, ze trzeba uważać i nie wychylać się zbytnio z cycuszkami na przeciagi:no::no:

Sowinka, wiesz już coś??

Wlasnie przeczytałam, że ktoś porwał półroczna dziewczynkę w Sosnowcu. Straszne... Ale nie rozumiem, jak to się stało, że nikt na ulicy nie zareagował skoro stało się to w środku dnia.

reklama
Sowinka, wiesz już coś??

Dzięki dziewczyny za kciuki:tak: więc tak lekarz zbadał mnie i powiedział, że macica w tyłozgięciu i że póki co ciąży nie widzi, ale jej nie wyklucza...dał duphaston mam go brać 5 dni 2 razy dziennie, a po odstawieniu poczekać i jak do 5dni po odstawieniu nie pojawi się @ to zrobić betę hcg...powiedział też, że tej prolaktyny nie chce brać narazie pod uwagę, bo po pierwsze jeśli jednak jest ciąża to wynik może być zawyżony, a po drugie jeśli już będziemy robić badania to cały pakiet, żeby coś konkretnego mógł powiedzieć...aha no i najważniejsze co powiedział to to, że mamy przestać się starać, tylko mamy się kochać bez zabezpieczenia:-p a skoro już dwa razy byłam w ciąży i przeszłam jeden poród to nie może być tak źle, żebym w ciążę zajść nie mogła:tak:

Ja tam na ciążę nie liczę, bo aż takiego szczęścia nie mam, ale może w końcu coś się zacznie dziać:tak:

P.S. Wacek jutro wyjeżdża na 3 tygodnie do Austrii:-(

Buziaczki i dobranoc:-D

Do góry