reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wasze dzieci śpią jeszcze w dzień? Ja już nie będę młodego kładła w dzień bo spać bedzie mi chodził po północy albo i później.

Bunny tak Bartek przeważnie jeszcze śpi w dzień, ale są takie dni, że nie śpi i wtedy wieczorne zasypianie jest lepsze i szybsze:-D

Ok mam wynik i tak jak myślałam prolaktyna 29,4 ng/ml, więc chyba masakra:szok:

reklama
melduje sie
ja prawie jak martolinka tylko oprocz normalnych ciuchow, herbaty mam jeszcze laktator:-D

trina mocno Ci wspolczuje, az nic napisac innego nie umiem

widzialam brzuszki poza Lelkowym, bo linka Lela usunela;-) sliczne, ladne, zgrabne babole macie :-D

Iza w pierwszym trymestrze jest najciezej zarazic dziecko tokso, choc jest sie samym chorym. Niestety jesli sie zarazi to moze byc z dzieckiem ciezko. Dostalas leki typowe dla tego typu kuracji, wiec badz dobrej mysli

mowicie, ze juz sa pierwsze kwietniowe blizniaki na swiecie?troche szybko, ale pewnie sa pod dobra opieka

jeszcze w oko wpadlo mi jak moje male chlopie sie nazywa - varg øyvind

snieg mam:-D no niemozliwe, prawdziwy snieg w koncu spadl:-D

dzien zapowiada sie...pracowity:-D

Bunny
mi mala chodzi o 22 spac, budzi sie o 9.30, w dzien czasem spi a czasem nie...

Sowinka
•• Normy badań cz. 2 - prolaktyna •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności (In Vitro)

martolinka u nas bialo, ze hej :szok: ciagle sypie, po miescie jezdzilam dzis 30km/h :baffled: no ale ja to prawie w gorach jestem :-p
My juz po wizycie :-) Ada ma sie dobrze i chyba nie bardzo spieszy sie na swiat :-p Owszem szyjka pomalu sie rozwiera i jest miekka ale ginka twierdzi, ze rozwiazanie nie szybciej niz ok terminu :-p wazy juz 3432g, pani doktor twierdzi, ze ok terminu bedzie miala 3700g!! Pocieszyla mnie, ze szczuple osoby maja szybsze i latwiejsze porody, wiec zebym nie byla jakims wyjatkiem od reguly :-p termin porodu z ostatniego USG przesunal mi sie z 31 stycznia na 5 lutego :-)

Bunny, Igor na noc zasypia 21.30-22.00 a wstaje 7.30-8.00. W dzień spi jeszcze, ale zasypia bardzo różnie... przeważnie 13.30-14.00 i śpi koło 2h... czasami zasypia na przykład o 16.30 :szok::wściekła/y: i wtedy go po pół h wybudzam.... Igor nie wytrzyma jeszcze bez drzemki całego dnia... bo jak go próbuję przetrzymać to mi własnie podczas zabawy zaśnie na podłodze koło 16.30-17.00:no::no:

Sowinka, ja sie kompletnie nie znam na prolaktynie, ale dobrze, ze idziesz do gina to CI wszystko wyjaśni :tak::tak: &&&

Ale macie dobrze z tymi szlafroczkami :tak::tak::tak::tak: u mnie też białoooooooooooooo i to bardzo..... połaziłam trochę z Igorem na dworze, ale nie miał założonych spodni od kombinezonu to zaraz cały przemoknięty:baffled::baffled:

Maron... Adzie dobrze u mamusi w brzuszku, to co sie bedzie wychylać :-D:-D

livcia tylko nic nie usunelam! a nie chce mi sie szukac tej strony gdzie wstawilam:crazy:

o rety jak mi niedobrze, wczoraj zrobilam 3bita a teraz sie obzarlam i mnie mdli:angry:

trina tak mi przykro, brak slow, zycze Ci sily

Bunny moj ancymon spi zazwyczaj do 7-8rano, pozniej drzemka kolo 12tej tak godzine i zasypia kolo 20tej a jak nie ma humoru na spaie w dzien albo gdzies jestesmy to pada przed 19ta, no ale zdarza sie ze zasnie kolo 21 a zwlaszcza wtedy kiedy mam chcice, maz jest i marzymy o chwili bliskosci a ten jak na zlosc nie spi:-p

Syneczki masz bardzo napiety harmonogram dnia, dlatego wieczorem juz padasz...

martolinka
mi tez dzis len dopisal, co prawda nie siedze w szlafroku i maly biega kolo mnie ale zadna sila mnie nie zmusi zebym cos dzisiaj zrobila, nawet obiad- co rzadko mi sie zdarza:szok:

wika, gdyby nie wypad w gory to Milosz by sniegu na oczy nie widzial:dry:

maron, najgorsze te ostatnie tygodnie oczekiwania, pamietam jak moje apogeum sieglo zenitu gdy minal termin a ja nadal z zamknieta szyjka:angry:

jak zwykle zapomnialam wiecej co napisac ale wybaczcie

ja wlasnie tak jakos nie oczekuje jeszcze :-) porod wydaje mi sie taki nierealny :-D podobno te ostatnie tygodnie strasznie sie dluza :-) mi na szczescie poki co jeszcze nie :-) czas zapierdz... :-D

reklama
Do góry