reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień doberek:tak:

Trina strasznie mi przykro -> przytulam...

Iza trzymam kciuki za badania i zdrowe dzieciątko:tak:

Syneczki super, że na kolędzie było w miarę normalnie:tak:

Mama Stacha
dokładnie taki tor -> SUPER TOR WYŚCIGOWY Z ZASILACZEM 6 METRÓW#10001 (2059447516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja mam stracha od rana, że szok, ale jakoś muszę wytrzymać do tej 16:00:confused: w międzyczasie może uda mi się podskoczyć po wyniki:tak:

trina tak mi przykro ze musisz na to patrzec :-( sama dzien po naszym slubie przez cos podobnego przechodzilam i wiem jakie to ciezkie :-( badz silna

Dzień dobry

Trina przytulam Cię mocno:-(

Syneczki dobrze ze ksiądz nie stękał. Moja mama też jest po rozwodzie i sp. proboszczowi raz w roku na kolędzie bardzo to przeszkadzało. Przychodzil i pytał sie czy tamten w końcu umarł żeby dać rodzica kościelny. Szok. Nie doczekał sie bo pierwszy umarł.

Sowinka fajny ten ten tor, sama bym sie nim pobawila. Trzymam kciuki za wizytę i wyniki &&&

Nie poznaję własnego dziecia. Wstał wczoraj o 9.20 w dzień nie chciał spać aż w końcu usnął o 22. no ludzie kochani ja byłam wykończona a on miał do mnie pretensje ze spać idzie.

hejj :)

Trina, :-:)-:)-( strasznie mi przykro z powodu Twojej mamy:-:)-( Trzymaj sie dzielnie...

Bunny, jak się czujesz?? dolegliwości minęły??

Martolinka
w szlafroku?? :szok::szok: Pękam z zazdrości:-D:-D

Sowinka, &&& za dzisiejszą wizytę:tak::tak:

Syneczki, dobrze, ze z księdzem oki;-);-) moja kumpela ma "tylko" wg Kościoła ślub cywilny i ksiądz nie chciał jej ochrzcić dzieci :szok::szok: Musieli jechać do innej parafi:szok::szok: normalnie szok:no::no: a potem się dziwią, ze młodzi nie chodzą do Kościoła.

Sowinko jak tylko wrócisz z wynikami napisz co wyszło. A już musowo musisz zdać relację z wizyty. Trzymam kciuki by wszystko się wyjaśniło a lekarz podszedł do sprawy profesjonalnie.

Martolinko gdybym ja mogła sobie pozwolić na urzędowanie w piżamie... nie ma zmiłuj, godzina 7:30 apel z telefonu z przesłaniem -wstawać nygusy- Chyba się starzeję, albo menopauza mnie dopadła ponieważ tak jak nie miałam problemów z wybudzaniem się tak od dwóch dni nie dość że Piotr za nogi wywleka mnie z łóżka to na dodatek o 23 śpię na siedząco. Poważnie wczoraj siedziałam oglądałam Gotowe na wszystko i ostatnią godzinę jaką wskazywał zegarek a nie umknęło to moim oczom była 22:50 i ponoć nagle trach po raz kolejny odpłynęłam.

Bunny domyślam się jak to wyglądało. U mnie jest podobnie, sami z siebie nie pójdą spać no chyba ze skakali by od 8 rana do 19 bez przerwy może udałoby mi się ich wymęczyć.

reklama
Martolinka Patryk jest majowym dzieciątkiem. 1 maja sie urodził

Wika jednego dnia męczą mnie wymioty, mdłości. drugiego nie mogę tylko patrzeć na jedzenie. Dziś jest ten lepszy dzień.
Mi sie wydaje ze objawy dopiero sie rozkręca.

Syneczki jestes zmęczona cały dzień coś robisz to sie nie dziw ze wieczorem jestes śpiąca.

Wasze dzieci śpią jeszcze w dzień? Ja już nie będę młodego kładła w dzień bo spać bedzie mi chodził po północy albo i później.

Do góry