reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

A ja za 2 godziny odbieram moich małych mężczyzn z organizowanego przez przedszkole w Ośrodku Kultury balu karnawałowego. Spiderman w rozmiarze S i Spiderman w rozmiarze M już się boję jak ich tam spośród tłumu wypatrzę. O 16:15 do logopedy ze starszakiem koło 17:00 powrót do domu i docinki w kierunku P wiem że zła kobieta jestem ale wierzcie mi zasłużył sobie wczorajszego wieczora :dry: oczywiście nie mam zamiaru się na nim długo wyżywać z wiadomych przyczyn (jest mi wieczorkiem baaardzo potrzebny) :-p

Sakar wcale nie musi to oznaczać nic złego. Póki plamisz i jest to delikatne plamienie postaraj się nie denerwować aż tak bardzo. Ale faktem jest że przy najbliższej okazji trzeba to wyjaśnić.

Tez tak mysle niewiem sama co jest w polsce 2 ciaze prawie po42 tygonie nosilam ,a tu w Niemczech jedna poroniona teraz plamienia :wściekła/y:eh jak Wiki napisala czas chyba szukac dobrego ginekologa .:-) i byc dobrej mysli .

reklama
Trina bardzo bym chciała laseczkę ale jak bedzie chłopczyk też będę sie cieszyć a za 2-3 lata spróbujemy zrobić panienke. Rozumiem ze Twój M oducza małego spania z Wami tak czy bujania?

Pyscek za jutrzejszą wizytę.

Wika &&&

Syneczki obyś dziś P porządnie zmolestowała

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.

Dziękuję za kciuki
A wiec fasolka ma 17,5 mm serduszko pięknie bije. Kamień z serca spadeł ufff. Następna wizyta za dwa tygodnie. Czemu tak często? Z jednej strony sie cieszę bo będę spokojna o maleństwo. No i według niego termin z usg 29 sierpnia ale liczę na ten z om czyli 1 września

Sakar idź do innego lekarza. Moze następny bedzie wiedział co robić a teraz połóż sie i odpoczywaj

:-):-)hehe no tak odpoczynek teraz godzina potem o 17.00 corke odebrac ze szkoly i meza z pracy .A Bunny gdzie masz suwaczek z odliczaniem dzidzusia :-)

Bunny - ja po wizycie, gdzie było serducho wstawiłam sobie w końcu suwaczek :-) a co do spania, to chodzi o spanie z nami. Maciek nigdy nie był usypiany na rękach (no może parę razy przez M jak był baaaaardzo malutki). Właąnie się po niego wybieram do przedszkola. A jutro mamy przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka :-)

Pyscek ten Twój wykres jest jakiś dziwny temperatury strasznie niskie. Dopiero po chwili zauważyłam ze Ty mierzysz temperaturę o 9 czemu? Jakbyś mierzyła przynajmniej o tej 7 to wykres był by bardziej czytelny. Ciekawe jak by to wyglądało przy temperaturze mierzonej poprawnie czyli pomiędzy 4-7 po przynajmniej 3-5 godzinach snu

Sakar nie czekaj do piątku tylko umów sie z innym lekarzem nawet dziś jeśli masz taka możliwość. Trzeba wyjaśnic czemu są te plamienia. A jakie one są?

dzięki za przywitanie dziewczyny :)
ehh.. tak sobie powyliczałam że urodzie pod koniec wakacji i dupka.. wczoraj @.. niespodzianka a to dopiero byłby 27dc.... tak sobie myślałam że poczekam do czwartku (to byłby 29dc) i zrobię test.... ale wyszło jak wyszło.. eh.. wkurzona jestem...

musiałam sobie ponarzekać :)

Witajcie,
zawsze zastanawiałam sie jak moja mam "po oczach " dzieci była w stanie stwierdzić , że zbliża sie choroba. Poczekałam parę lat i teraz ja nabyłam takiej umiejętności. Już wczoraj Antoniusz wyglądał niewyraźnie. W nocy chwyciła go gorączka i kaszel. Noc była ciężka. Z klubiku i kina nici- siedzimy w domku.
Gorączkę zbijamy nurofenem , do tego lipomal i tantum verde. Zobaczymy jak dalej i najwyzej pójdziemy do przychodni
yes2.gif

Młody już się słaniał na nogach , położyliśmy go i ... zaczęli wiercić. Wkurzyłam się bo to już 3 dzień jak on nie moze spać a dziś do tego chory
mad.gif
remont remontem ale jak to ma trwać 4 tygodnie to musimy jakoś współpracować. Panowie wyłączyli sprzęt na pół godziny , mały zasnął i obudził się po 40 minutach. OSZALEJE!!
M pojechał do castoramy. Chce ocenić , czy nie opłaca mu się samemu szafę zbudować (a robił to nie raz), czy lepiej kupić. Zobaczymy
cześć dziewczyny. Dołączam do starających się o dzidzie na 2012. Wczoraj , ku wielkiemu niezadowoleniu rozpoczęłam 3 cykl starania

Witaj i powodzenia:tak:

Trina byłąm w swissmedzie na konsultacji :tak:ceny jednak jak dla mnie zaporowe. Z tego co wiem to 6000 tys sobie teraz liczą

BUNNY KOCHANA Z CAŁEGO SERCA CI GRATULUJĘ!!!!!!!!!:-D
Wika czekam na wieści:tak:
Pyscek ja zupełnie się nie znam na tych wykresach. Nic a nic:-(
Sakar ja w jednej i drugiej ciąży miałam plamienia i za każdym razem lądowałam na IP. Przez jakis czas jechałam na duphastonie i moze to uratowało moje ciąże:tak:
Anasytazja Meggy zadowolona z wygranej?;-)

Dziewczynki suwaczka na razie nie wstawię bo mi sie komputer zepsuł a z komórki nie mogę :-(

Mili a narzekaj ile wlezie:-) oczywiście jeśli Ci sie od tego humor poprawi a nie wpędzisz sie w doliny.

dzięki Bunny :)
dopiero co zarejestrowałam się na bb i nie ogarniam jeszcze wszystkiego :) właściwie to chyba powinnam skoczyć do wątku Staranka od stycznia 2012, ale dopiero go zlazłam. po za tym cz 4 tygodnie CHCE tu być pełnoprawnie :)
chciałam wstawić suwaczek, szukałam, czytałam jak, ale nie znajduje opcji "edytuj podpis" czy jakoś tak :p

Pyscek ten Twój wykres jest jakiś dziwny temperatury strasznie niskie. Dopiero po chwili zauważyłam ze Ty mierzysz temperaturę o 9 czemu? Jakbyś mierzyła przynajmniej o tej 7 to wykres był by bardziej czytelny. Ciekawe jak by to wyglądało przy temperaturze mierzonej poprawnie czyli pomiędzy 4-7 po przynajmniej 3-5 godzinach snu

Sakar nie czekaj do piątku tylko umów sie z innym lekarzem nawet dziś jeśli masz taka możliwość. Trzeba wyjaśnic czemu są te plamienia. A jakie one są?

Wczoraj byly wieczorem dzis juz nic rano i popoludniu luteina .A plamienia byly koloru kawy z mlekiem ale naprawde malutko z rana raz mialam i nastepnego dnia wieczorem .A jak dzwonilam do gina to kazal zwiekszyc mi luteine bo bylam juz raz u niego z tym plamieniem i kazal czekac do piatku:confused:.

reklama
Mili wejdź w ustawienia (u góry koło wyloguj) następnie wejdź w edytuj sygnature i wklej kod suwaczka dla forum. Zapisz

Sakar niby groźne jest plemienie czystej krwi ale ja bym wolala sprawdzić u lekarza i dmuchać na zimne.

Do góry