reklama
danao84
Fanka BB :)
Poczekamy, zobaczymy. Póki co będę przeszczęsliwa jak mi się uda jedno urodzić
Problem w tym, że robię się coraz starsza, nie młodsza. Fajnie by było urodzić pierwsze jeszcze przed 30-tką, a już mało czasu zostało

Problem w tym, że robię się coraz starsza, nie młodsza. Fajnie by było urodzić pierwsze jeszcze przed 30-tką, a już mało czasu zostało
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Sylwia rób test rób test ale już!!!
Dana kiedy mąż bada żołnierzyki?
Syneczki a Ty czemu nie pojechałaś do teściów?
Wika ja miałam plan zrobić slajdy zdjęć z muzyka Patryka od narodzin do teraz ale niestety komputer sie zepsuł więc nie mam na czym a z tel nie dam rady
w zeszłym roku dostali kalendarz ze zdjęciami młodego.
Ja sie dziś czuje koszmarnie. Wszystko mi śmierdzi a wczorajsza zupka warzywna przyprawią mnie o mdłości.
O dziwo bardziej mnie odstrasza ta zupa niż pampers Patryka eee
Wika ja miałam plan zrobić slajdy zdjęć z muzyka Patryka od narodzin do teraz ale niestety komputer sie zepsuł więc nie mam na czym a z tel nie dam rady
Ja sie dziś czuje koszmarnie. Wszystko mi śmierdzi a wczorajsza zupka warzywna przyprawią mnie o mdłości.
Bunny Oli w nocy obudził się z temperaturą (dopiero co po miesiącu siedzenia w domu wrócił do przedszkola) i przeraźliwy płacz że się źle czuje, że wszystko boli. Stwierdziłam że zostanę z nim w domu w końcu teściów mamy 10 minut od nas więc każdego innego dnia możemy podjechać. Ami chciał jechać z tatą ale stwierdził że jednak zostanie i będzie bratu pomagał. Oliwier oczywiście niepocieszony bo cytuję "ja chcę jechać do babci Ani i dziadzi Jurka" Aż strach pomyśleć co to będzie jak w końcu się wyprowadzimy od moich rodziców wtedy to już w ogóle jeden dzień w odwiedzinach u babci Mai i dziadzi Sławka a w drugi dzień i Ani i Jurka trzeci dzień w domu i ponownie Maja Sławek, Ania Jurek. Zaczynam się powoli zastanawiać czy to normalne że wnuki tak szaleją za dziadkami (całą czwórką) choć rodziców by nie oddali za nic w świecie 
Danao Ty mi tu głupot nie opowiadaj, jeżeli nawet nie wstrzelisz się w mamę 2012 to w ciąży już na pewno w tym roku będziesz. Nie pozwolę Ci używać moich słów jeżeli ktoś tu nie zaciąży to będę to ja.
Sylwia to dziwne bo wg mojego lekarza zarówno przed wykrytą ciążą jak i przed @ wszystko jest pozamykane, nabrzmiałe i nisko, ta nisko ze nie ma trudności dosięgnąć. A w płodne wręcz odwrotnie i u mnie te informacje się pokrywają. Jeden cykl sama dla siebie obserwowałam i na tym skończyłam ponieważ więcej ryzyka z takiej obmacywanki niż pożytku.

Danao Ty mi tu głupot nie opowiadaj, jeżeli nawet nie wstrzelisz się w mamę 2012 to w ciąży już na pewno w tym roku będziesz. Nie pozwolę Ci używać moich słów jeżeli ktoś tu nie zaciąży to będę to ja.
Sylwia to dziwne bo wg mojego lekarza zarówno przed wykrytą ciążą jak i przed @ wszystko jest pozamykane, nabrzmiałe i nisko, ta nisko ze nie ma trudności dosięgnąć. A w płodne wręcz odwrotnie i u mnie te informacje się pokrywają. Jeden cykl sama dla siebie obserwowałam i na tym skończyłam ponieważ więcej ryzyka z takiej obmacywanki niż pożytku.
Sylwia rób test rób test ale już!!!
Wika ja miałam plan zrobić slajdy zdjęć z muzyka Patryka od narodzin do teraz ale niestety komputer sie zepsuł więc nie mam na czym a z tel nie dam radyw zeszłym roku dostali kalendarz ze zdjęciami młodego.
bunny nic z tego bo @ idzie brzuch mnie boli i mam ciagnacy bialy sluz
Sylwia nie nie nie to że jak takie mam informacje to nie znaczy że nie jesteś w ciąży. Pamiętaj że każdy organizm jest inny i każda ciąża wygląda inaczej. Wg mojej wiedzy zarółno we wczesnej ciąży i przed @ szyjka wygląda tak samo dlatego lekarz w badaniu wewnętrnym nie jest w stanie stwierdzić ani wkluczyć dopiero usg koło 5 tygodnia to pewniak. Jak już na usg widać pęcherzyk dopiero wszystko podnosi się wysoko wyyysoko do góry a obniża się ponownie przed porodem.
Jeżeli masz wysoko w tej chwili to i tak nie zwiastuje nadchodzącej @.
Prawda jest taka że wiele kobiet ma identyczne bóle przed pozytywnym testem jak przed @ i dlatego tak trudno stwierdzić czy sie udało czy też nie.
Jeżeli masz wysoko w tej chwili to i tak nie zwiastuje nadchodzącej @.
Prawda jest taka że wiele kobiet ma identyczne bóle przed pozytywnym testem jak przed @ i dlatego tak trudno stwierdzić czy sie udało czy też nie.
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Sylwia trzymam kciuki żeby @ nie przyszła...
U nas koniec dobrego :-( Mame w nocy odwiozłam na lotnisko i skończą sie obiadki pranie i sprzątanie... ale przez 3 tygodnie odpoczełam jak nigdy!
Poza tym wczoraj ogladalismy nową chate i sie zdecydowaliśmy na nią... Wypowiedzenie już zostało z naszej obecnej chaty przyjęte. Mamy miesiąc zeby wszystkie graty przetransportować. Chata jest w bliźniaku, z ogrodem, większa niż nasza obecna i tańsza bo nie w centrum... Mam blisko znajomych bardzo dobrych a z okna mam widok na całe miasteczko. araz po drugiej stronie ulicy plac zabaw... widze z okna z salonu
CCTV na całej ulicy i mili sasiedzi
Najgorzej bedzie to wszystko popakować bo sie uzbierało tego troche... Ale damy rade
może jak sie czymś zajme to zaskocze
hehe
Życze miłego popołudnia i zmykam robić segregacje w pudłach
U nas koniec dobrego :-( Mame w nocy odwiozłam na lotnisko i skończą sie obiadki pranie i sprzątanie... ale przez 3 tygodnie odpoczełam jak nigdy!
Poza tym wczoraj ogladalismy nową chate i sie zdecydowaliśmy na nią... Wypowiedzenie już zostało z naszej obecnej chaty przyjęte. Mamy miesiąc zeby wszystkie graty przetransportować. Chata jest w bliźniaku, z ogrodem, większa niż nasza obecna i tańsza bo nie w centrum... Mam blisko znajomych bardzo dobrych a z okna mam widok na całe miasteczko. araz po drugiej stronie ulicy plac zabaw... widze z okna z salonu

Życze miłego popołudnia i zmykam robić segregacje w pudłach

reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja zanim zaszłam w pierwszą ciążę to prowadziłam dokładne obserwacje, mierzyłam temperaturę, oceniałam śluz a z szyjką miałam problem bo jej nigdy wymacać nie mogłam. No i gdy zaszłam w ciążę to po raz pierwszy poczułam szyjkę bo była długa i nisko. W ciąży na usg pamiętam jak gin mi powiedział, że ma ponad 4cm. Po porodzie naturalnym moja anatomia się zmieniła i teraz wyczuwam bez problemu kiedy nisko kiedy wysoko. Przekonana byłam, że na @ jest wysoko i otwarta, potem się zamyka i schodzi i jest okres niepłodny, potem na owulację się otwiera, potem zamyka i podnosi przygotowując do @ albo zostaje gdy jest ciąża. Być może się mylę, uświadomcie mnie :-)
Rozczochrana, gratuluję nowego domku, zawsze to pozytywny akcent gdy się zmienia na lepsze. Nowy dom, nowe możliwości :-)
Rozczochrana, gratuluję nowego domku, zawsze to pozytywny akcent gdy się zmienia na lepsze. Nowy dom, nowe możliwości :-)
Podziel się: