reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziękuję Bunny za uwzględnienie !!!

I ode mnie najlepsze życzenia, by rok 2012 był pomyślniejszy niż ten który się właśnie kończy. Oczekującym na fasolkę cudu poczęcia, oczekującym na rozwiązanie pomyślnego porodu i zdrówka w kazdym calu dla każdego.

reklama
Calogera no następna która ma głupie pomysły w głowie. Laska to ze sie w tym momencie nie staracie nie upoważnia cię by nas zostawiać. Jesteś potrzebna. Jak sie zaczniecie starac to życzę Ci małego tłuściutkiego bobasa najlepiej dziewuszke

Hej, wpadłam tylko złożyć życzenia, za rok doczytam co napisałyście :-D
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE , spełnienia marzeń , przede wszystkim duuuuużo zdrowia, pomyślności , ciężaróweczkom - zdrowych, ślicznych bobasków i łatwego porodu, a tym co jeszcze czekają na II kreseczki , Dana, Sowinka, Syneczki, kwiatuszek i mnie :-D hmmmm chyba reszta już zaciazona prawda? ;-) zobaczenia II kreseczek :tak: Buziaki

:szok::szok::szok::szok: Ostatnia w Starym Roku i pierwssza w Nowym??? :szok::szok::szok::szok: WSTAWAĆ!!!!!

Jak tam po imprezkach?? Z frekwencji wnioskuję, ze sie działo:szok::-D:-D:-D:-D My posiedzieliśmy przed tv do 24.00. Mariusz odpalił kilka petard, ja zamoczyłam usta w szampanie i poszliśmy spać:-D

Zobacz załącznik 421279 Wszsytkiego dobrego w 2012 ode mnie i brzuszka:-):-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: :szok::szok: :szok::szok: :szok::szok:
Moje dziecko wytrzymało do północy i usnęło jak patrzęliśmy przez okno na petardy. Strzelali bardzo dużo i głośno a on nic .

O północy wypiłam bardzo kulturalnie picolo żeby nie było. Zaraz jedziemy do domu.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: :szok::szok: :szok::szok: :szok::szok:
Moje dziecko wytrzymało do północy i usnęło jak patrzęliśmy przez okno na petardy. Strzelali bardzo dużo i głośno a on nic .

O północy wypiłam bardzo kulturalnie picolo żeby nie było. Zaraz jedziemy do domu.

a pytali Cię czemu nie pijesz? Ja zrobiłam test w dzień wesela znajomych i mówiłam wszystkim, że nie piję, bo wypiłam za dużo poprzedniego dnia:-):-):-) na początku powiedziałam to dla żartu, ale powiem Ci, że wytłumaczenie kacem zadziałało jak złoto.

Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl

Przypominam o Meggy! Dzisaiaj ostatni dzień głosowania:tak::tak:

Qcz, nie miej wyrzutów sumienia, ze teście Wam pomagają:no::no: To miło z ich strony, ze dbają o wnuka:tak::tak: My na wózek też dostaliśmy od rodziców:tak::tak:

Maron, ostatnio chodzi mi po głowie imię Ada dla dziewczynki:tak: Bardzo mi się podoba:tak::tak: A Wy dajecie Ada czy Adrianna?? Masz już uszykowany kącik dla Maluszka???

dobra to na razie tyle, bo już mi Igor nie pozwala wiecej popisać.... odezwę sie później:tak:
Witajcie w nowym roczku :-):-)
cos sie nasza liv nie odzywa :-p
wika bedzie Adriana przez jedno ,,n'' lub poprostu Ada :-) sami nie wiemy, w sumie Ada fajniej ale ludzie beda sie mylic i beda pisac dluzsza wersje ( jak juz teraz o to pytaja :-p ) nam sie to imie coraz bardziej podoba :-D:-) powaznie.
A kacik jeszcze nie gotowy, lozeczko zlozone ale jeszcze wyniesione mamy, sadze, ze tak za 3 tyg sie tym zajmiemy, a moze i wczesniej ;-) jutro zaczynam prac w koncu ciuszki itp. :-)
Wiecie wczoraj przed polnoca mialam 2 prawdziwe, silne skurcze :szok: gdybyscie widzieli miny naszej ekipy sylwestrowej, normalnie wszyscy zamarli i zaczeli sie zastanawiac kto wypil najmniej w razie czego:confused::-Dmasakra :-p sama bym sie zawiozla do szpitala gdyby porod sie zaczal :-D a dzis juz jeden skurcz mnie nawiedzil :-)

reklama
Do góry