reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

jaki ten Hubercik przekochany :-):-) jak bede miala wiecej czasu to wkleje Wam fotke Boryska - miesiecznego synka mojego kuzyna :-) fajowy szkrabek
anastazja wiem, moglo byc gorzej :-) ale w sumie do konca troche mi jeszcze zostalo ;-) slodyczy i ciasta dalej nie jem :tak:

reklama
Wika Martolinka nie wiem co mu było w nocy jak go przytulałam to spał a jak tylko go odkładałam to płakał, skończyło sie na tym ze zasnął chwilę przed 5 oglądajac bajki. O 8.30 sie obudził radosny a ja jakbym spała na kamieniach. Raz na jakiś czas zdarza mu sie taka noc. A Piotrka nic nie obudziło

Calogera chyba każda jest tu tak rozpuszczona jak Ty ze mną na czele. Zresztą czy marzenie o dziecku świadczy o tym ze jest sie rozpuszczonym chyba nie.

Rozczochrana ale ten Hubercik jest słodki. Chętnie bym go schrupała

Qcz &&& za usg i nie koniecznie za dziewczynkę ale za zdrowe dzieciątko

Syneczki stęskniłam sie za Tobą :-). Dobrze ze jesteś. Pokaz nam ten test. Test który robiłam w czwartek teraz wygląda inaczej. Był blady szary a potem zrobił sie lekko różowy.

witajcie
Nocka okropna, ale troszkę odespałam

martolinka - Sylwestra spędzamy u nas (na magnoliowej sali - tu króluje kolor o nazwie magnolia...), przyjeżdżają do nas znajomi z córeczką 7-letnią, oni byli tez u nas na święta, a oprócz tego jutro przylatuje syn mojego męża i zostaje u nas przez miesiąc, myślę, że będzie fajnie,

wika i calogera - czuję się bardzo dobrze (bez zmian), tylko troszkę już czuję słodki ciężar, tzn. głównie wieczorami czuję kręgosłup, ale to normalne, te typy tak mają, poza tym, SUPER!
Małe się wierci, więc wiem, że jest dobrze,zresztą wiecie - dopiero robiłam test, a w przyszłym tyg. już półmetek, nie wiem kiedy to zleciało, z tym, że przede mną ta trudniejsza połówka, w której czas leci ciut inaczej...

W święta troszkę pocierpiałam, bo to jedzonko jest pyszne, ale bardzo ciężkostrawne i choć jadłam niewiele, to i tak miałam uciski na przeponę. Ale dało sie przeżyć.

DZIEWCZYNKI jesteśmy już spakowani, po drodze zajedziemy do teścia i ruszamy w ciemny las i puszcze
wink2.gif

wezmę laptopa i może uda mi się tam złapać zasięg choć z telefonem jest problem nawet

Mam niejasne przeczucie , że rok 2012 będzie dla nas przełomowym , szczególnym i niosącym wielkie zmiany w życiu.Mam nadzieję , że same dobre
yes2.gif
i tego Wam życzę
yes2.gif

reklama
Wika na wizytę umówiłam sie w środę o 12. Boję sie jak nie wiem. Jeszcze do tego nie mam chodź jednego małego objawu.

Za to wczoraj sobie humor poprawiłam i w lumpku kupiłam 6 bodow pajaca i 2 bluzki na krótki rękaw- w kolorze różowym . Nie wiem czemu w różowym bo czuje że będzie Dominik.

Martolinka od którego tygodnia można zrobić test z sody? Bezpiecznej podróży !

Syneczki pokaż ten test!

Dzień dobry Dana

Do góry