reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

syneczki bo wleze w ten monitor i do pupki ci nakopię!!!! jesteś wspaniałą kobietą i matką!!! i na pewno jeszcze będziesz mieć tą małą kochaną fasolkę:tak: daj sobie czas i głowa do góry! dasz radę:tak:

reklama
Witajcie,
Bunny ja nie pomogę , bo chodzę prywatnie.Jak sie czujesz?

Dziś melduję , ze piękne słońce jest więc pora na spacerek;-)
Wyłazić z krzaków!!! LIV szczególnie:cool2:

Martolinka ja też chce chodzić prywatnie( do lekarza który robił mi cc i zabieg) ale by trochę kasy zaoszczędzić pójdę po skierowania do gina z NFZ.

Ja sie czuje aż za dobrze. Zero objawów . Nawet cyce nie bolą. Martwi mnie to ale chyba musi być dobrze

witajcie po swietach :-):-) jak tam?? kg poszly w gore?? :-D:-D:-D ja od swiat nie jem slodkiego!!! heh za duzo przytylam :-p
zmykam zaraz do lekarza, wiec trzymajcie kciuki :-) az sie boje ile Adulka jz wazy :-p
Bunny od gina mozesz wysepic ( jesli nie jest to prywatnt gabinet) morfologie, mocz, odczyn Wassermana, cukier :-) kolezanka ostatnio wysepila nawet toksoplazmoze :-) kurde a ja za kazda placilam 100 zl :crazy:
chyba tyle na poczatku wystarczy :-)

Witam,
robiłam dziś test nie wiadomo po co i oczywiście negatywny choć i bez niego wiedziałam że pusta jestem. Jedynym lokatorem pijawką jest torbiel. Chciałam się z Wami pożegnać, nie mam już sił, nie daję rady... Codziennie budzę się ze łzami w oczach, co dziennie słyszę że ktoś z kręgu moich znajomych jest w ciąży. Załamałam się do granic możliwości, bardziej już chyba nie można. Jeszcze raz gratuluję mamusią z brzuszkami i tym którym jeszcze nie wyskoczyły i trzymię kciuki za staraczki choć moje kciuki są akurat pechowe więc powinnam jednak puscić byście zaciążyły. Szczęśliwego Nowego Roku.

Co tam i Was Kobietki po świętach:-) u mnie już się obżarstwo ustabilizowało, teraz czekam na Sylwestra :-):-)

Po wielu przemyśleniach przyznaję, że już na 100 % jestem gotowa na dziecko…:-)wcześniej myślałam, żeby to była dziewuszka, bo w ogóle nie mieliśmy opcji na imię męskie, a teraz…:confused: wiecie co Wam powiem, teraz wszystko mi jedno co będzie (imię męskie też już mamy):happy2: mogą być nawet bliźniaki, trojaczki itp. :-):-)

Bunny- wielkie GRATULACJE!!! :-) :-***

Syneczki- no coś Ty :-( nie łam się Nam tutaj, odpocznij jeśli potrzebujesz, ale wracaj :-) ja trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&& :-*

Calogera miło ze jesteś . Jak synek? Wiesz szkoda nerwów na pracę jak nie ta to następna.

Syneczki serduszko zrób wszystko byś sie poczuła lepiej. Odpoczynek od forum dobrze Ci zrobi ale pamiętaj ze musisz do nas wrócić! A kto wie może Ci sie szybko uda i wrócisz do nas natychmiast. Tego Ci życzę z całego serca i trzymam oj mocno trzymam kciuki za dzidzie lub dzidziusiów w Twoim brzuszku. &&&&&&&&&&&&&&&

Truskawcia pochwal sie imionami

reklama
Bunny Ty sobie nic nie wkręcaj !!! Twój limit nieszczęśc sie skończył i urodzisz super bejbika w roku EURO 2012:-D
Maron to ile chudzino przytyłaś?;-)
Calogera &&& za powodzenie Twoich postanowień:tak:
Syneczki nie zostawiaj nas kochana... razem raźniej:tak:
Truskawcia to do ROBOTY:tak::tak:grunt to dobre nastawienie

Do góry