reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Maron zycze Ci, zeby dzidzia przyszla, kiedy bedziesz tego chciala. A noz sie okaze, ze dziewczyna zwolni przyrost pod koniec. Nastawialas sie na porod naturalny czy nie masz preferencji?
Swoja droga 4kg moze nie bedzie tak zle, dziewczyny rodza duze dzieci. Gdzies ostatnio urodzil sie maluch o absurdalnej wadze 8kg. Watpie, zeby byl naturalnie wypchniety.

Wika slicznosci:-)

reklama
puk puk puk:-D:-D:-D:-D where are you?????? Czemu tu taka cisza??? :szok::szok::szok:

ja właśnie uśpiłam Igora, doprowadzilam się do normalnego stanu, zjadłam kanapkę z pasztetem i ogórkiem konserwowym:szok::szok: (Mój hit ostatnich dni:-D:-D) i czekam na M. A po południu wypad na parapetówkę do siostry M.

maron, ja tak miałam w ciąży z Igorem, ze co wizyta to inny teramin:szok: a Mały urodził się 13 II- termin z OM:-)

Witajcie,
zrobiliśmy sobie wycieczkę do Torunia. Musiałam zmienic trochę otoczenie:tak:jutro z rańca jadę do laboratorium a już we wtorek wizyta u gina:tak:
Wika , ale śliczny maluszek!!!!

Dziewczyny, czy to normalne, że ja wiecznie głodna jestem:szok::szok::szok::szok: z Igorem nie pamiętam, żebym tyle jadła:no::no:

Ciesz sie, ja nie moge jesc.. :( W ogóle nie mam apetytu, pcham w siebie na siłe.. Z rana mnie ciągle mdli..

a wlasnie, moze mi poradzicie :-) jaki materacyk lepszy gryka - pianka - kokos czy kokos - pianka - kokos ???

Ten drugi w zestawie z lozeczkiem jest drozszy o 22 zl, wiec mozna by pomyslec ze jest lepszy jednak opinie na forach sa rozne :crazy: czesciej za gryka-pianka-kokos

Ja wiem że co mama to inna opinia, ale np Olivcia od urodzenia spała na zwykłym piankowym materacu i nic jej nie jest, ma prosty kręgoslup i dobrze sie rozwija ;) Nie ma co przesadzać. Właśnie o tych grykowych bądź kokosowych sie nasłuchałam że uczulenia, jakieś buły, że pleśnieją, itd..

Znów plamilam 3 dni, może dlatego że zapomniałam raz jednej tabletki.. Albo moze przez stres.. Bo jednak sie troche nadenerwowałam przez załatwienia w sprawie slubu..

Dobranoc! ;*

puk puk puk:-D:-D:-D:-D where are you?????? Czemu tu taka cisza??? :szok::szok::szok:

ja właśnie uśpiłam Igora, doprowadzilam się do normalnego stanu, zjadłam kanapkę z pasztetem i ogórkiem konserwowym:szok::szok: (Mój hit ostatnich dni:-D:-D) i czekam na M. A po południu wypad na parapetówkę do siostry M.

maron, ja tak miałam w ciąży z Igorem, ze co wizyta to inny teramin:szok: a Mały urodził się 13 II- termin z OM:-)

U mnie wg OM to 14 lutego, a pozostale
wg 1-szego USG 7 lutego
wg 2-giego USG 8 lutego
wg 3-ciego USG 9 lutego
wg 4-tego USG 4 lutego
wg 5-tego USG 11 lutego
wg 7 -mego USG 14 lutego
wg 8-mego USG 30 stycznia

ale mowie Wam to bedzie 4/5 lutego :-p

Dzień dobry:tak:
po wizycie w laboratorium , po śniadanku pora zaczerpnąć świeżego powietrza:tak:w Sopocie piekne słońce!!!
Jak minął Wam weekend?

dziewczyny niech ten moj chlop juz jedzie do tej pracy bo mam go dosyc :szok::-D. ciagle chodzi sie przytula itp. a ja mam tego dosyc :szok:.

Martolinka kiedy odbierasz badania ?

Maron nie ma co gdybac urodzi sie kiedy bedzie gotowa :-p

Iza Ty weż sobie usiadz melisy sie napij i sie nie denerwuj ! a tak z ciekawosci czym Ty sie denerwujesz? ja przygotowania do ślubu wspominam bez stresowo toż to sama przyjemność

Wika jak bylo na parapetówce ???

Witam się po weekendowo.

Weekend spędzony od 6 do 19 zaróno w sobotę jak i w niedzielę po za domem w Poznaniu którego nie znoszę z całęgo serca, ale za to wieczorem chłopcy wpadli na pomysł że może by tak hoinkę ubrac? no i co? matka wykończona uczelnią dla świętego spokoju się zgodziła a ojciec uchachany przyniósł drzewko lampki i bombki z piwnicy. Chłopcy byli w siódmym niebie :-D
Straty: bombka sztuk 1

Wikuś
gratuluję dobrych wiadomości
Martolinko czekamy na wieści z laboratorium
Bunny Ty znieczulico Ty :-D:rofl2:;-)
Mroon ojjj doskonale Cię rozumiem ja również modliłam się o cc i niestety nie wymodliłam. Oba porody naturalne i diabelnie niebezpieczne ale jak widać taki juz mój urok a ginekolodzy idą po kosztach.
Sowinko tak mi przykro popatrz w jednym czasie przylazło na czerwone szataństwo... to co ? ten cykl jest nasz!!! :-D

reklama
Hej...

Wika gratulacje...

Bartek dalej ma delikatną wysypkę, ale lekarka nic ciekawego nie powiedziała -> pije calcium i może mu przejdzie...wczoraj u nas już Mikołaj był, ale jak na jeden raz za dużo tego wszystkiego i nie wiedział gdzie oczy podziać...

Ja muszę trochę odpocząć i zrelaksować się, bo to ciągłe myślenie o dziecku mnie dobija...nie mówcie, że mam przestać myśleć, bo niestety tak nie potrafię, a jeszcze masa dziewczyn dookoła w ciąży...fajnie byłoby gdzieś wyjechać, ale to raczej nierealne, mimo, że mam 2 tygodnie urlopu...sorki, że tylko o sobie...

Buziaczki...

Do góry