rozczochrana.mama
Fanka BB :)
siemaaa 
Bunny badania mam 12 grudnia a wyniki nie wiem kiedy będą :-)
Iza też mam takie jaja z 6stką... dokładnie 6stka na dole po lewej stronie :-) leczona kanałowo przeleczana 3 razy a dalej coś jest nie tak... na pewno od korzenia bo ząb jako tako nie boli sam w sobie tak jakby nie był wynerwiony... raczej odczuwam dziąsła przy tym zębie... ale tylko przy tym. Tez musze zrobić zdjęcie tej szóstki a jak sie wkurze to ją wyrwe i wstawie jakiś implant bo mnie denerwuje
Ja dalej kaszle jakbym miała wypluć płuca.... Głosuje na meggy regularnie
szkoda że spadła na 2 miejsce ale jak się weźmiemy w garść to możeby ja wybic na sam szczyt!! 
Mikołaj tuż tuz więc życzę Wam dziewczyny udanych Mikołajek
Prezentów moc... Bo przecież w każdej z nas drzemie jeszcze jakiś dzieciak (i dosłownie i w przenośni)
Buźka :*
Bunny badania mam 12 grudnia a wyniki nie wiem kiedy będą :-)
Iza też mam takie jaja z 6stką... dokładnie 6stka na dole po lewej stronie :-) leczona kanałowo przeleczana 3 razy a dalej coś jest nie tak... na pewno od korzenia bo ząb jako tako nie boli sam w sobie tak jakby nie był wynerwiony... raczej odczuwam dziąsła przy tym zębie... ale tylko przy tym. Tez musze zrobić zdjęcie tej szóstki a jak sie wkurze to ją wyrwe i wstawie jakiś implant bo mnie denerwuje

Ja dalej kaszle jakbym miała wypluć płuca.... Głosuje na meggy regularnie

Mikołaj tuż tuz więc życzę Wam dziewczyny udanych Mikołajek

Buźka :*