reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

agatka przykro mi skarbie. Uda się zobaczysz;)

Kochane ja dziś zrobiłam progesteron jest w normie dla fazy lutealnej. Czyli owulka była. Już nie mogę doczekać się testowania;) Może sie udało ;) Oczywiście się nakręcam i mam juz wszystkie możliwe objawy.;)

reklama
Cześć dziewczyny, jak wam się rozpoczął tydzień ? Ja czuję się dziwnie, bo myślałam, że jestem w ciąży:(

Agatka, tulam mocno!!! Te rozczarowania są okropne!!! Ja strasznie przeżywałam każdy raz, kiedy okazywało się że nie jestem w ciąży!!! Jakaś trauma dosłownie!!!

agatka przykro mi skarbie. Uda się zobaczysz;)

Kochane ja dziś zrobiłam progesteron jest w normie dla fazy lutealnej. Czyli owulka była. Już nie mogę doczekać się testowania;) Może sie udało ;) Oczywiście się nakręcam i mam juz wszystkie możliwe objawy.;)

Ewula trzyma &&&&&&& Kiedy testujesz??? Achhh, czuję ze powoli zaczyna się robić gorąco na naszym wątku :))

Daffi- ale masz fajnie zmieniające się zdjęcia w sygnaturce :)))

Ja już po pracy :) Zabieram się za jakiś obiadek :)

Będę testować w niedziele 03.10 w pierwsza rocznice naszego ślubu. Może to przyniesie nam szczęście.
Trzymajcie &&&&&&&&&

Ewula - to trzymam kciuki , tylko przed terminem @ nie testój bo ja bym zawału dostała jak zatestowałam i było II i wielka radocha ,a potem panika jak @ w terminie dostałam już sie blada zrobiłam i mdlałam , a M ze złości test roztrzaskał bo felerny i obviecuje sobie ,że jak będzie sie @ w czasie staranek opóźniać to poczekam 2 tyg i dopiero prosto do lekarza pujde ,a jak będzie wpraktyce zobaczymy:tak:

Agatka- ilu dniowe miałaś cykle zwykle?No użyłam z maluchami, ale ja mam z tego radoche, najlepszy był nr z cukrem , wyszłam na sekunde do ogródka w środku została bratowa i jak otworzyłam furtke wszyscy pobiegli do domu weszłam za nimi "wcześniej usłyszałam krzyk bratowej" : "o matko!!" ,a oni rozsypali cukier na podłodze i go z niej zjadali:szok::baffled:ciocia miała 4 buzie do mycia ,a wejść z nimi do łazienki i utrzymać w ryzach to jest wyczyn:tak:, siostra kiedyś w wannie wylądowała tak ją załatwili.

Ja czekam na M bo jedziemy na zakupy dziś :tak::-p

Ja to najchętnij juz na HCG bym poleciała;) ale to dopiero 26 dc więc może nie będę świrować. Kiedy u was betka wyszła?
Daffi ale ta twoja Julcia słodziak... ahh rozmarzyłam się ;)

reklama
ja betki nie robiłam ,tylko testy i w ciąży dopiero tydzień po terminie mi test wyszedł pozytywny ciąża może w różnym czasie sie zgnieździć i z tąd rozbierzności.
Np moja bratowa , miała usg robione w 5 tygodniu i nic nie było widać ,a po miesiącu już było ładnie widać serduszko ,ogólnie lekarze są zdania , ze dopiero warto robić badanie w drugim trzecim miesiącu , ja mam za sobą poronienie więc pujdę wcześniej ,ale ogólnie moja siostra test po 2 tygodniach od terminu @ robiła i jak poszła do lekarza to powiedział ,że badania usg nie będzie tylko ręką zbadał delikatnie i kazał przyjść za miesiąc.

Do góry