reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Ależ ja się nie nakręcam...ale uważam, że tu jest takie miejsce w którym mogę swpbodnie o tym mówić...podchodzę do tego zupełnie normalnie...od czerwca zaczyanmy staranka i kiedy sie uda to sie uda

reklama
hejo

w sumie byliśmy tylko na zakupach, wiem wiem jest niedziela, ale nie mam w tygodniu czasu, bo pracuję na 12h :-)

z tym nakręcaniem to jest u kobiety tak, że niby się nie chcemy nakręcać, ale z każdym cyklem mamy nadzieje albo i nie żeby się udało, no dobra przynajmniej ja tak mam :)
w tym cyklu poszaleliśmy z moim lubym, ale pomimo tego, że troszkę się nakręcam, to wiem że nic z tego nie będzie, szkoda :-)ale spoko byle do grudnia albo wiosny :)

Czesc dziewczyny:0

Melduje sie na polskiej ziemi ale tylko na chwilke bo środe znow do samolotu i witaj Turcji :)

W Rzymie było super. Zobaczyłam wszystkie najwazniejsze zabytki, pojeżdziałm Vespa po włoskich ulicach, zjadałm włoska pizza, włoskie lody i wypiłam włoskie esspreso. I tam jest taaak cieplutko.... a tu pada :(

Przez tydzień naskrobałyśice 8 stron....nie za wiele :( Ale i tak nie jestem w stanie wszytskiego spamiętać :)
Więc witam nowe dziewczyny (bo chyba takie sie pojwiły), wciąż zchorowanym zycze zdrowia a dla pozostalych pozdrowienia przesyłam :)

I chyba tu wposminałam o moich problech z drogami moczowymi. aktualnie wciąz mam jaks bakterie i biało w moczu i mam spuchniete tam na sole gdzie sie siusia;) Ktoś wie co to?? Łykam furaginum ale na to spuchniecie nie pomaga :( Dzis kupie kore debu moze to cos pomoże....

Buziaki

Witaj Devi:)
Ale masz fajnie z tymi wycieczkami:))
Co do problemu męża niestety nie pomogę,nie wiem co to może być.

My przeglądaliśmy wczoraj wycieczki do Hiszpanii,chyba nie długo będziemy bukować bilety.
Może ktoś był na wakacjach w Hiszpanii i mógłby polecić mi miasteczko,hotel itd.?

NO nic 3majcie się ciepło,zmykam do pracy:)

Tak sie zastanawiam, czy to juz najwyższy czas zaczac brac kwas foliowy?? Tak na stałe....bo mam co jakiś czas epizody, ze lykam opakowanie cale....ale teraz sie zastanawiam, czy juz nie brac regularnie?
Myślę, że możesz brać reguralnie, ja przed pierwszą ciąża brałam Feminatal Metafolin 800 (zestaw witamin, oczywiście z kwasem foliowym)

Mama Sówka- witaj:)) Fajnie, ze się odezwałaś. Ale masz rację, po pracy ciężko jest wygospodarować czas na coś innego niż dziecko, męża i dom :)

Anna- najlepszego z okazji Twojego wczorajszego święta :) STO LAT!!!!!!!!!!

Agnieszka - z Hiszpanią nie pomogę, bo nigdy tam nie byłam :( Ale na pewno coś fajnego znadziecie :)

Daffi- co u CIebie?? Czy Ty miałaś gdzieś wybyć na weekend?? Czy mi się pokiełbasiło??? :)))

Ostatnia edycja:
Agatka- @ się spóźniała?
Mnie głowa pęka dosłownie.
Jak zasiadałam do kompa to było znośnie ,a teraz jest gorzej ide po apapa, ja byłam u rodzinki i było fajowo bawiłam niemowlaczka , przewijałam , kąpać się bałam bo wiadomo matka ma lepszy instynkt chociaż już widziałam wiele razy jak każdego z rozrabiaków,( a jest ich czworo )kąpać to chyba dopiero przy własnym sie odważe, ogólnie ja wam powiem tak z tego co obserwuje od 4 lat u siostry , (te które już mają większe dzieci wiedzą o co chodzi ) ,że niemowlęcy okres daje matce jeszcze troche czasu, bo jak mlauch zaśnie to można coś zrobić i jest więcej czasu ,a jak już pujdzie na nogi to dopiero się zaczyna :-D, ich tam było 4 na nogach i nie było chwili spokoju bo nauczyli się otwierać zasówke przy drzwiach prowadzących do malutkiego i trzeba było ich bez przerwy pilnować żeby tam wszyscy nie weszli ,a są w wieku 1,5 roku, 2 latka, 3 latka i 4 latka no sajgon zwłaszcza,że uwielbiają bujać łóżeczkiem jak już tam wejdą, a tak wogóle to fajne łóżeczko turystyczne siostra kupiła i będe myśłała o takim samym jak już zajdziemy w ciąże, jest składane w taką sporą torbę się wkłada,ale do bagażnika spokojnie wchodzi złożone, jest dość duże , na jednej połowie ma przewijak zdejmowany wedle życzenia, ma po bokach po zewnętrznej stronie kieszenie na pieluszki kosmetyki itp , ma nakładke z wibracjami , melodiami i światełkami kolorowymi, można z boku podnieść nad dzidziusia taki uchwyt z karuzelą i misiami, no i ma i nogi i płozy żeby kołyske z tego zrobić i jeszcze moskitiere ma na lato i to wszystko za 280zł , my z M często wyjeżdżamy do teśćiów i takie by było w sam raz bo sie złoży i przewiezie ,a u nas w domku mały metraż i dobre by było takie rozwiązanie wszystko w jednym.
Ide po tą tabletke bo mi łowa pęknie

Anna - Sto lat!!

reklama
Kobietka22- Spóźnia się nadal już ponad 3 tygodnie, lekarz był pewny że to ciąża, zrobiłam betę i zle odczytałam wynik i byłam pewna, że jestem, ale okazało się, ze nie i jest mi przykro..

Ja też ostatnio byłam oglądać maluszka który ma 3 tygodnie, przecudny!!!!!!!!
To wesoło miałaś z tymi wszystkimi szkrabami:)

Do góry