reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
cześć dziewczyny

dziś mam wolne więc nadrobiłam zaległości :)

Tymira przykro mi z powodu twojej straty
[*] wiesz ja przeżyłam 2 ciąże zatrzymane na etapie 10/12 tc było mi ciężko do dzisiaj z resztą nie ma dnia żebym nie myślała o moich dzieciątkach ale pomimo tego, że bardzo się boję następnej ciąży i czarne myśli kłębią się w głowie to wiem, że mimo wszystko chcę i muszę próbować dalej i mam nadzieje, że tym razem będzie dobrze. Dlatego pomimo tej tragedii, którą przeżyłaś cieszę się, że myślisz już o ciąży. Trzymam kciuki za ciebie i za każdą starającą i ciężarną dziewczynę, bo wiem jak to dla nas wszystkich ważne. Myślę, że dla każdej z nas zaświeci słoneczko :-)

dziewczyny dobrze, że wam choroby mijają, mnie już drugi tydzień katar i kaszel trzyma :/

będę wieczorkiem :)

O !!! Widzę, że tu się mała imprezka szykuje :))) Też się piszę :)))))))))
Tymira- witaj, bo chyba nie miałyśmy jeszcze przyjemności :)))
Ilonka- zdróka życzę. Mnie przeszło po tygodniu. I nic nie brałam, bo w zasadzie to nic nie mogę :(

A co do słonoeczka to i ja je podpierdzieliłam :)))))))) U mnie dzisiaj było prześlczinie :)) Ale to chyba już ostatni taki dzień...... na jutro zapowiadają deszzcz!!!

Tymira- witaj, bo chyba nie miałyśmy jeszcze przyjemności :)))

Również serdecznie witam i dla wszystkich wielkie buziaki, nie spodziewałam się, że zostanę na tym formu tak serdecznie przyjęta, z wami bede lepiej znosiła żałobę,a wprzyszłości starania i oczekiwania na rodzenstwo dla mojego aniołka Laury Fustyny (*)

U mnie również dzisiaj piękna pogoda...i mam nadzieje ze jeszcze jutro wytrzyma pogoda, bo z meżem wybieramy się na zuzel..juz ostatni mecz w sezonie...a tymczasem czekamy na znajomych, bo dzisiaj jest GP i może bedziemy mieli mistrza świata....tak sobie mowie, choc nie na temat i nie wiem czy wogole ktoś się orientuje w żuzlu

My jestesmy po powaznej rozmowie wczoraj....i stwierdzilismy ze wstrzymujemy sie ze starankami do przyszlego roku , ale od czerwca ostro zabieramy sie juz do roboty Ja tabletki zamierzam odstawic kolo kwietnia, i przez 3 miesiace bedziemy uważać jeszcze....nie moge sie doczekac juz tych staranek....a zwlaszcza tego, ze moje libido wroci do normy, takiej jaką pamiętam...

Tymira- z wami bede lepiej znosiła żałobę,a wprzyszłości starania i oczekiwania na rodzenstwo dla mojego aniołka Laury Fustyny (*)

Z nami i ze swoim Aniołkiem, który na pewno czuwa nad Tobą :)

U mnie również dzisiaj piękna pogoda...i mam nadzieje ze jeszcze jutro wytrzyma pogoda, bo z meżem wybieramy się na zuzel..juz ostatni mecz w sezonie...a tymczasem czekamy na znajomych, bo dzisiaj jest GP i może bedziemy mieli mistrza świata....tak sobie mowie, choc nie na temat i nie wiem czy wogole ktoś się orientuje w żuzlu

My jestesmy po powaznej rozmowie wczoraj....i stwierdzilismy ze wstrzymujemy sie ze starankami do przyszlego roku , ale od czerwca ostro zabieramy sie juz do roboty Ja tabletki zamierzam odstawic kolo kwietnia, i przez 3 miesiace bedziemy uważać jeszcze....nie moge sie doczekac juz tych staranek....a zwlaszcza tego, ze moje libido wroci do normy, takiej jaką pamiętam...

Fajnie, że już jakaś konkretna dezycja jest. To już pierwszy krok do staranek :)))

I po sobocie :(( Odkąd wróciłam do pracy, to w sobotę muszę nadrobić zaległości, które się uzbierały przez cały tydzień. Tak więc oprócz cotygodniowego sprzątania, zrobiłam 4 prania+ to wszytsko wyprasowałam,bo była ładna pogoda więc ciuszki szybko schnęły na dworze. Oczywiście obiad i większe zakupy na cały tydzień. Uffffffffff, na szczęście już mogę chwilę odsapnąć :)

A ja dzisiaj pierwsza, więc mówię dzień dobry i WSTAWAĆ!!!!!! bo ja miałam dzisiaj pobudkę o 6.15!!!!!!!!!! No mogłoby być to moje dziecię trochę łaskawsze w niedzielę i dać nam pospać odrobinkę dłużej!!!!!!!!!!!
No nic, idę zjeść jakies śniadanko. M. znowu w pracy i do południa jesteśmy sami z Igorem !

Miłego dnia, może zajrzę potem :)

Witam niedzielnie:-);
wika,
nie krzycz, ja musialam wstac o 5:30, bo Olek tak sobie wykombinowal:baffled: Wiec 6:15 to jeszcze fajnie:-p Jest troche przeziebiony i wychodza mu nastepne zeby, wiec nie dziwi mnie to, ze sie tak wczesnie budzi:dry: Wczoraj to juz wogole pobil rekord, bo wstal o 3:30:cool2:
Pogoda wstretna, pada deszcz, ale czegoz sie spodziewac po jesieni:baffled:

reklama
za to nasze dziecię wstało o 8.30, ale jako iż wczoraj świętowaliśmy urodziny do 2 to w formie nie jestem:sorry2::cool2::-D
Przemko u mojej mamy jest, M na zawodach, a mi się nic nie chce:dry:

Do góry