reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
I ja się witam :-)

I na dzisiaj to by było na tyle, bo leże już w łóżeczku i czekam na M. jak wróci z łazienki a na oczy już ledwo widzę. Usyyyyyyypiam:sorry2:

Papa, miłej nocki

witajcie :)
ale mi sie laseczki obijacie... kazda tyko wlatuje wita sie i znika:p
niechprzywroci sie tu dawny dialog:)

Hej dziewczynki. Co tam u was? Mało się ostatnio tu udzielam. U mnie w porządku. Za ok tydzień będę wiedzieć czy starania dały jakiś efekt czy nie.

cześć

królowa to trzymam kciuki, żeby się udało :)
dzisiaj jadę do koleżanki która wczoraj urodziła prześlicznego chłopca :) wysłała mi zdjęcie i zakochałam się, nie mówiąc już o tym, że instynkt macierzyński znowu powrócił :)
pokazałam fotkę mężowi to stwierdził, my też sobie takiego zrobimy w grudniu :) nieugięty jest ten mój chłop

KrolowaFal mam nadzieje ze napsizesz nam dobre wiescie. mi sie non stop ostatnio sni ciaza. dzis tak samo.
w sumie snila mi sie jedna kolezanka z bb ktora ma juz 2 synow i 2 kolezanki z klasy z podstawowki i 1 juz byla w 21tyg ciazy a my we 3 ledwo co w nia zaszlysmy. kurcze no jestem ciekawa co zwiastuja te sny.

Witajcie:)
U mnie dziś zdecydowanie lepiejjjjj,zdrówko wraca!!!
Niestety nie długo czas do pracy iść i pewnie stąd Daffi ten "dialog" bo nie wiem jak wam ale mi czasami na prawdę czasu brakuje na wiele rzeczy.
Jutro i weekend mam na szczęście wolny ale za to do południa w piątek mam już zaplanowaną robotę,muszę poprać firanki i zasłonki a potem umyć okna i ogarnąć cały dom więc jak widać będę miała kupę roboty:-/

A jak tam u was?

reklama
cześć
u mnie w sumie ok zdrówko mi wraca i Milence też, ja malo sie udzielam, bo mam Milenkę w domu -dotychczas chorą, marudną i znudzoną:rofl2: Jutro juz ja posyłam do przedszkola, bo jest już zdrowa a w domu to obie kota dostajemy, nie zapominajcie, że ja pracuje głównie w domu, więc mam mega nerwy:wściekła/y:
Mąz tez ma teraz ciężki okres, duzo pracy, po pracy kursy a w weekendy zaoczną szkołę, więc za wiele mi nie pomoże:no: Musimy jakoś przetrwac ten okres

Milenka tęskni za przedszkolem, za koleżankami a ze mną zwyczajnie się nudzi:eek:

Jeżeli chodzi o 2 dziecko to mam czasem takie chwile wątpliwości podobnie jak Devi czy dam rade? ale szybko odganiam to myśli, klamka zapadła decyzja od stycznia działania:-D, bo jak będziemy to odkladać to nigdy się nie zdecydujemy:no: bo zawsze coś będzie

Do góry