reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ja tez witam w niezielny poranek tylko ze u mnie poranny.
mnie dzis do wieczora nie ebdzie wiec pewnie zajrze jutro.
milej niedzieli zycze wszystkim:*

reklama
Hej dziewczynki :)

Igor śpi, a ja muszę się doprowadzić do porządku (jeszcze w piżamach jestem :)))
Jak M. z pracy wróci, to chyba pojedziemy do jego rodziców, więc mnie pewnie też po południu nie będzie.
Tak więc, miłej niedzieli. Jak się uda, to jeszcze wpadnę :)

Witam niedzielnie,
dla mnie ten dzien, to koniec laby, jutro do pracy. Na szczescie juz niedlugo urlop, to sie troche odreaguje!

Milej niedzieli!

yghhh to już niedziela ?! :(

My wczoraj byliśmy u mojej kuzynki i 3 miesiecznej Zosi :) Dziecko anioł, choc mają tylko jeden pokoik to my moglismy spokojnie siedziec do 3 w nocy, rozmawijąc i czasem się przekrzykując gdy facety troche popiły;) a dziecka jakby nie było. ani razu nie zapłakała ani sie nie przebudziła. Jest taka urocza:)

A z rana rozpoczełam rok akademicki wiec dzien spedzony na nudnych wykładach.
A teraz powoli zabaieram się za pakowania bo we wtorek już urlopik. Dziś w Rzymie 27 stopni :)

Hej dziewczyny :)
Doczepie się do was :)
Długo mnie nie było na forum, miałam mały kryzys..
w kwietniu odszedł od nas nasz drugi Aniołek, nie wchodziłam tu
żeby się nie dobijać ale postanowiłam wrócić.. :)
Staranka zaczniemy we wrześniu 2011 i bedziemy się starać do skutku,
mam nadzieje że wkońcu sie nam uda :)
Miłego wieczorku kochane :):*

reklama
Do góry