reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Teraz mega dużo osób choruje. Ja od 4 dni jestem na diecie ale dziś strasznie boli nie brzuch chyba powinnam zrezygnować ;(, a przynajniej troche ja zmodyfikuje.

Już jutro piątek a później weekend i dobry czas na przytulanki ;)

Zdrowiejcie szybciutko staraczki. Mam nadzieje ze nasze dzieciaczki są zdrowe??

Daffi to taka paskudna pogoda że choróbska zaczynają wszędzie się szerzyć ehhh
a córeczka zdrowa?

no niestety ale pisalam wczesniej ze bylam z Julka w piatek u lekarza bo kataru dostala i okazalo sie ze gardlo ma zaczerwienione.
ale juz dobrze prawie zdrowa jeszcze troche katarku zostalo.

Dziewczyny dla zdrowia to duże seksu i ciepła herbata z cytryna a lada moment grzane winko :-)
Ja, tfu,tfu, nie pamietam kiedy byłam osttanio chora lub mocnej przeziebiona(2-3 lata temu) i oby jak najdłużej:-)

Dziś po pracy pojechaliśmy z P. na obiadek do galerii i troche kasy wydalismy. Jak zwykle najlepsze sa zakup nie zplanowane. Ja kupiłam sobie spódniczke na jesień i skarpetkki za kolano a P. jesienny płaszczyk- super w nim wyglada:cool2:
Kupiłam tez ten duphaston- ile on kosztuje, chyba ktoś ma monopol na ten lek. zapłaciłam 45zł !!!:angry:

I na koniec pytanko: w sobote wybieram sie do kuzynki która ma 3-miesięczna córeczke, chciałbym coś kupic dla niej. Co może być teraz najbardziej potrzebne- jakś zabawka(prosze o konkretne przyklady), gryzak, ksiażeczka,ciuszke (choc tego ma chyba sporo)

Zmykam poszperać w przepisach, dostałam od tesciowej worek z jabłkami i teraz muszę coś z nich upiec

Daffi to dużo zdrówka dla córeczki życzę:)
ewlua mój synek odpukać na razie jest zdrowy:)
A co u Ciebie?
Devi może w prezencie kup jakiś fajny ciuszek dla dziecka + grzechotka kurcze nie wiem bo już dawno takich prezentów nie robiłam...
Fajnie że zakupy udane:)

Ostatnia edycja:
Czyli jak nie urok to sraczka ;)
:-DDokładnie, lepiej tego ująć nie mogłaś:-D:-D:-D

no nie strasz mnie. julka ma jeszcze pozostalosc swojego choobkska. staram sie je nie calowac ani nic.
oby uszlo na sucho. jak mialam niedawno angine ropna uszlo jej to na sucho oby i teraz tak bylo:)

Nie nooo, nie straszę:no::no: Julka zuch dziewczyna, da radę :-):-)

Zmykam poszperać w przepisach, dostałam od tesciowej worek z jabłkami i teraz muszę coś z nich upiec

Pochwal się co wykombinowałaś z tych jabłek :)) U nas, w tym roku jabłek nie ma wogóle!!!! A jak juz jakieś się tam uchowało na drzewie to lilipucich rozmiarów:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wika- już mam jedne przepis na oku ale narazie nie zdradzam co to będzie za to polecam jutro z rana mój blog bo pojawią się cuodwne, malutkie drożdżowe rogaliki :)

Zmykam do meża bo w wannie pełnej piany i cieplej wody siedzi ;)

Do góry