reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anna- woda w brzuchu?? Nie ciekawie to brzmi ale mam nadzieje ze antybiotyk pomoze i bedziesz mialo spokoj i obedzie sie bez stolu. Powodzenia !!!

reklama
Devi no nie brzmi ciekawie, ale zawinili lekarze bo miesiąc czy dwa temu bardzo bolał mnie brzuch byłam już nawet w szpitalu przygotowana na cięcie wyrostka ale stwierdzili że nie to i posłali do domu, a ginka później podczas usg wykryła że przeszłam jakieś ostre zapalenie i mam wodę w brzuchu...no liczę że antybiotyki i czopki pomogą

ale nie będę smęcić;-)

smęc, smęć jesli potrzebujesz :)
ja nawet nie wiedziałam ,że mozna mieć wodę w brzuchu. Słyszlam o wodzie w kolanie, w płuchach ale w brzuchu i to od jakieś zapalenia....no ale z pewnościa u ciebie jest juz po sprawie :)

Cześć :))
A ja znowu do Was z pracy na okienku piszę :))

Anna- wszystkiego najjjjjjjjjjjj dla Przemka :)))

Devi- ja to bym chyba zrobiła tak jak kazała ginka. Bo niby nam się wydaje ze dwa dni w tą czy w tą to różnicy nie zrobi, ale moze mieć wpływ na kolejną @@@ i znowu będziesz w nerwach, ze coś jest nie tak. A M. no cóż.... czasami trzeba się poświęcić, dla celów wyższych:))) (czyt. dzidzi :)))))

Daffi - o jak fajnie krótko się teraz pisze :)) Zdrówka Ci życzę i obyś Julki nie zaraziła !!! Bo ja mojego zaraziłam i nockę mieliśmy z głowy :(((

cześćVika, Misia:-)
smęcić będę jak się okaże coś nie tak, na razie wolę o tym nie myśleć
u nas słonko świeci, ale wieje tak że drzewa się uginają
a u nas pierwsi goście za nami

Devi- ja to bym chyba zrobiła tak jak kazała ginka. Bo niby nam się wydaje ze dwa dni w tą czy w tą to różnicy nie zrobi, ale moze mieć wpływ na kolejną @@@ i znowu będziesz w nerwach, ze coś jest nie tak. A M. no cóż.... czasami trzeba się poświęcić, dla celów wyższych:))) (czyt. dzidzi :)))))

Dlatego raczej nie bede kombinowac i wezme tyle tab. ile trzeba, wole nie nie ryzykować i potem nie mieć do siebie pretesji że na rzecz wygodny i egozimu będe miec potem inne problemy. Poza tym i tak tabletek by mi nie starczylo na przedłuzanie bo w opakowaniu jest ich 20 a ja mam brac je prze 10 dni dwa razy dziennie

Bo ja mojego zaraziłam i nockę mieliśmy z głowy :(((

Czyli jak nie urok to sraczka ;) Najpierw ciebie rozkłada a teraz Igorka :(

Witam z rana. U nas pięknie słonko świeci a u gina było tak:
ciązy brak a tamto jednodniowe plamienie ktore wypadlo praktycznie w dniu spodziewanej miesiaczku nalezy uznac za miesiaczke ale zeby miec pewnosc ze nastepna wystapi i zeby nie zabrzuc cyklu dala mi duphaston ktory mam brac od 16 do 28 dc i potem w ciagu 3 dni ma wystapic poządna @. Potem ma czekac do nastepnej @, jesli nastepna tez bedzie sie spoznac lub bedzie to tylko plamienie to pierwsze co mam zrobic to isc do endokrynologa zbadac tarczyce.
No i teraz zastanawiam sie co zrobic z tym duphastonem, biorac dokladnie tak jak zaleca gin, @ dostane na sam urlop w Turcji, gin. mowila ze jesli bardzo chce to moge przedluyc branie duphastonu o 2-3 dni i wtedy @ tez sie przesunie ale ona by nie polecal bo to jeszcze bardziej rozreguluje cyklu. I nie wiem niby dwa dni w ta czy w ta nie powinny robic takiej roznicy ale jesli ma to potem ewentualnie utrudnic sprawe ciazy to chyba przesiedze wczasy na lezaku, maz tylko zwiedziony bo zwykle urlop to czas duuuzego przytulania :(

Devi Ja trzymałabym się zaleceń lekarza:)
Wika miłego dnia w pracy:)
Ania witaj:)

Aniu wszystkiego najlepszego dla Przemka z okazji 4tych urodzin:)
k,MzIzMzYxNTUsNDMyNTk2,f,szary_misiek12.gif

Ostatnia edycja:
Cześć :))
A ja znowu do Was z pracy na okienku piszę :))

Anna- wszystkiego najjjjjjjjjjjj dla Przemka :)))

Daffi - o jak fajnie krótko się teraz pisze :)) Zdrówka Ci życzę i obyś Julki nie zaraziła !!! Bo ja mojego zaraziłam i nockę mieliśmy z głowy :(((

no nie strasz mnie. julka ma jeszcze pozostalosc swojego choobkska. staram sie je nie calowac ani nic.
oby uszlo na sucho. jak mialam niedawno angine ropna uszlo jej to na sucho oby i teraz tak bylo:)

cześćVika, Misia:-)
smęcić będę jak się okaże coś nie tak, na razie wolę o tym nie myśleć
u nas słonko świeci, ale wieje tak że drzewa się uginają
a u nas pierwsi goście za nami

041.gif
OOOOO Wszystkiego Najlepszego dla Przemko!!!
duzy chlopak juz z niego::::)
045.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry