reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Jestem już, ale muszę jeszcze lecieć na dwór wprowadzić samochód do garażu, wyprasować sobie rzeczy na jutro do pracy i przygotować coś do jedzenia dla siebie i M., chociaż M. wróci gdzieś dopiero za 2h, ale miło mu będzie jak już kolacja będzie gotowa) Tak więc komp chodzi i może uda mi się w międzyczasie poodpisywać Wam
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika8- Dokładnie tak, za rok zmieniam uczelnię, bo na obecnej nie ma magistra z kierunku, który mnie interesuje;/ A zajęć będę miała sporo najwięcej z całych studiów, także będzie ciężko, ale nie podjęłam jeszcze decyzji. Rozmawiałam z moim szefem, że może mogłabym pracować przez internet podsyłali by mi prace, wieczorami robiłabym i wysyłała im z powrotem mailem, tylko, że to nie jest praca na godzinę czy dwie i boje się, że się zamęczę cały dzień na uczelni a w nocy praca, nie mówiąc już o nauce;/. Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!
To robisz studia tak jak ja. Najpierw zrobiłam dzienne licencjackie, a potem na innej uczelni zrobiłam zaocznie magisterskie. I po licencjacie zaczęlam pracę w szkole i robiłam mgr.
eee Krolowa jak Wy juz zaczynacie staranka to może uda nam się razem zaciązyć bo my pierwsza planowana próba w grudniu a tak jak piszesz u Mamus 2011 jest straszny tłok a tu juz się zadomowiłam i mysle że dziewczyny nas nie wyrzuca jeśli my troche przyspieszymy
Nie wyrzucimy, nie wyrzucimy )) Bedziecie nam przesyłały fluidki ciążowe ))
dziś w planach u mnie poprawa mgr, chociaż wiem że to jeszcze nie ostatnie poprawki
miłego dzionka
I jak poprawki pracy??? Ja nienawidziłam tego robić!!!!!!!!!
Z grubsza przeczytałąm co tam u Was słychać )
Co do Świąt to od dwóch lat u nas jest problem gdzie spędzamy Wigilię?? CZy u mnie wdomu, czy jedziemy do rodziców M.?? I robimy w ten sposób, że jesteśmy trochę u moich rodziców, a potem pędzimy do teściów. Bardzo męczące to jest.
A w tym roku nasza pierwsza Wigilia w trójkę ) Już się nie mogę doczekać )
Edit: O!!O!!! Wyszedł mi post pod postem Sorki )
Dziś wypadło na mnie że tylko się z Wami przywiatam. Wstaliśmy dziś o 6 i cały dzień spędziłam w samochodzie, wróciliśmy dopiero 15 min temu i już mi się spać chce. Ciepła herbatka, Top Models na tvn-ie i idę spać
Jutro 9.30 wizyta u gina....
Dobranoc
Jutro 9.30 wizyta u gina....
Dobranoc
Misia89- to trzymam kciuki i widzę, że jesteśmy z jednego miasta to zawsze możesz podrzucić dzidzie
Wika8- Dokładnie tak samo chcę zrobić, za rok chciałabym znaleźć stała pracę i iść na zaoczne na magistra.
devi- Ja też oglądam top model
Wika8- Dokładnie tak samo chcę zrobić, za rok chciałabym znaleźć stała pracę i iść na zaoczne na magistra.
devi- Ja też oglądam top model
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kobietka i jak dobry sosik?
Wika 3maj się zapracowana kobietoZdrówka życzę
Devi 3mam kciuki za wizytę u gina,daj juro znać jak było
Dobranoc dziewczyny
Wika 3maj się zapracowana kobietoZdrówka życzę
Devi 3mam kciuki za wizytę u gina,daj juro znać jak było
Dobranoc dziewczyny
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
już odzywam się na pwAnna25 witaj
Co u Ciebie?odezwij się do mnie bo mam coś dla Ciebie
Devi tak mój synek urodził się 1go stycznia o 22.25 )
to jest nas co najmniej 2 bo ja też raczej nie będę starała się załapać na 2011mam sentyment do 2012agnieszka.kk- ja też lubię tą nazwę, zwłaszcza, że ja raczej nie będę mamą 2011 ;p
ja uwielbiam pikle własnej robotywogóle uwielbiam wszystko co w occie niestetyi pikle własnej roboty
ja dziś wieczorem kończę antybiotyki a do gina na 11.10 ale boje się jak diabli bo ostatnio wykryła mi wodę w brzuchu i antybiotyk miał mnie wyczyścić a jak nie to pójdę na stół chirurgiczny:-(a wszystko wina lekarzy ech...Jutro 9.30 wizyta u gina....
Dobranoc
ale za Twoją wizytę trzymam kciuki
chyba tak z rana mnie tu nie było, ale dziś Przemko ma urodziny i pierwszy raz robię mu "przyjęcie" i chyba ze stresa spać nie mogę;-)dobrze, że urlop do piątku mam:-)
także do piątku będzie mnie tu trochę widać
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć wszystkim
Aniu ok
Masz pw
Mocno 3mam kciuki abyś jednak pod nóż nie poszła.
Devi jak po wizycie?
Miłego czwartku życzę
Aniu ok
Masz pw
Mocno 3mam kciuki abyś jednak pod nóż nie poszła.
Devi jak po wizycie?
Miłego czwartku życzę
Edit: O!!O!!! Wyszedł mi post pod postem Sorki )
co do postow pod postem to jezeli jest miedzy nimi 60 minut roznicy to moga byc takze nie marwt sie tylko 10 min ci zabraklo;p;p;p
Witam sie w czwartek szary pnury leje i w ogole nie fajnie u mnie jest.
do tego chora jestem i jakos tak dziwnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana. U nas pięknie słonko świeci a u gina było tak:
ciązy brak a tamto jednodniowe plamienie ktore wypadlo praktycznie w dniu spodziewanej miesiaczku nalezy uznac za miesiaczke ale zeby miec pewnosc ze nastepna wystapi i zeby nie zabrzuc cyklu dala mi duphaston ktory mam brac od 16 do 28 dc i potem w ciagu 3 dni ma wystapic poządna @. Potem ma czekac do nastepnej @, jesli nastepna tez bedzie sie spoznac lub bedzie to tylko plamienie to pierwsze co mam zrobic to isc do endokrynologa zbadac tarczyce.
No i teraz zastanawiam sie co zrobic z tym duphastonem, biorac dokladnie tak jak zaleca gin, @ dostane na sam urlop w Turcji, gin. mowila ze jesli bardzo chce to moge przedluyc branie duphastonu o 2-3 dni i wtedy @ tez sie przesunie ale ona by nie polecal bo to jeszcze bardziej rozreguluje cyklu. I nie wiem niby dwa dni w ta czy w ta nie powinny robic takiej roznicy ale jesli ma to potem ewentualnie utrudnic sprawe ciazy to chyba przesiedze wczasy na lezaku, maz tylko zwiedziony bo zwykle urlop to czas duuuzego przytulania
ciązy brak a tamto jednodniowe plamienie ktore wypadlo praktycznie w dniu spodziewanej miesiaczku nalezy uznac za miesiaczke ale zeby miec pewnosc ze nastepna wystapi i zeby nie zabrzuc cyklu dala mi duphaston ktory mam brac od 16 do 28 dc i potem w ciagu 3 dni ma wystapic poządna @. Potem ma czekac do nastepnej @, jesli nastepna tez bedzie sie spoznac lub bedzie to tylko plamienie to pierwsze co mam zrobic to isc do endokrynologa zbadac tarczyce.
No i teraz zastanawiam sie co zrobic z tym duphastonem, biorac dokladnie tak jak zaleca gin, @ dostane na sam urlop w Turcji, gin. mowila ze jesli bardzo chce to moge przedluyc branie duphastonu o 2-3 dni i wtedy @ tez sie przesunie ale ona by nie polecal bo to jeszcze bardziej rozreguluje cyklu. I nie wiem niby dwa dni w ta czy w ta nie powinny robic takiej roznicy ale jesli ma to potem ewentualnie utrudnic sprawe ciazy to chyba przesiedze wczasy na lezaku, maz tylko zwiedziony bo zwykle urlop to czas duuuzego przytulania
Ostatnia edycja:
Podziel się: