reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
lelek - a jak Miłoszek? już wie że będzie miał rodzeństwo ? przygotowujesz go do tego ? :-) a Ja testów w domu nie trzymam, bo jak faktycznie @ nie przyjdzie to będzie cud - aczkolwiek kojarzę że ktoś tu już ma dziecko z przerywanego :szok:
sakar - no to &&&& żeby już nie przyszła ;-) Mi zostało trochę schabu i nie wiem czy jutro schabowe nie zrobię, po raz pierwszy w życiu :-D tylko tłuczka nie mam i pięścią muszę rozbijać :-(
Hihi oby nie przyszla :-), a miesko przetni na polowe i wepchaj sera zoltego i zrob panierke tez smaczne ;-)z salatka i kartofelki mniam mniam
Bunny.-Na to wychodzi ,bo ja taki wlasnie mezowi szykuje jak pisalam na urodziny bardzo przezyl moje poronienie :tak:,a ty sie trzymaj jutro zabieg prawda? i szybciutko wracaj i bedziemy z toba czekac na nastepna fasolinke :-)

Bunny - no udał nam sie prezent, taki jak planuje sakar - do "odebrania" za niecałe 9 m-cy, tzn. staranka okazały sie owocne,

Tak sobie mysle , 9miesiecy to bedzie mial na te urodziny i prawie na nastepne :-D te prezenty na mezow sa nie kosztowne ale za to jak sie ciesza ze beda musieli wydac na ten prezety.:-D;-).Maz mi ostatni ogladal wyposazenie dla bobasa i to mu sie podobalo .
Direktvermarkter.de - Warum mehr bezahlen? - Alisa

anastazja oby nie przyszla :-):-)
no wlasnie nie tak duzo przytylam a zaokraglilam sie wszedzie :tak:no w brzuchu najbardziej :-D widocznie takie mam tycie jakies dziwne:-D

Bunny - tak, spodziewam się maluszka, cieszę się, bo do 3 razy sztuka (to był trzeci cykl...),

sakar - powiem Ci, że ja tak chciałam ucelować, żeby "odbiór" niespodzianki był na moje urodzinki, ale będzie troszkę później, taki poślizg coś około miesiąca

Hej dziewczyny ;)

Mam do was pytanie :) Jestem po 2 poronieniu, tzn. poroniłam pod koniec lipca a 2 sierpnia miałam czyszczenie.
Wczoraj dostałam okres :) Jak myślicie mogę sie już starać o dziecko czy radziłybyście poczekac?

Katrina
:-):-):-) GRATULUJE :-):-):-)

Baskaa przykro mi:-( [*] dla Twoich aniołków. Wydaje mi sie ze powinnaś poczekać od zabiegu 3 miesiące tak by macica i wszystko tam w środku miało czas sie wygoić.
Zostań tu z nami ale tez zapraszam Cię do tematu "ciąża po poronieniu" dziewczyny tam dużo przeszły i potrafią pomoc!

Bunny - tak, spodziewam się maluszka, cieszę się, bo do 3 razy sztuka (to był trzeci cykl...),

sakar - powiem Ci, że ja tak chciałam ucelować, żeby "odbiór" niespodzianki był na moje urodzinki, ale będzie troszkę później, taki poślizg coś około miesiąca

To tak mysle ze Majowe mamy bedziemy :-):tak:
baskaaa-Witam poznalam sie z tym poronilam w Styczniu tego roku tzn .w grudniu a w styczniu mialam zabieg .Moje zdanie jest takie jak Bunny napisala 3 miesiace musisz odczekac mini-max6miesiecy ednomacicy musi sie zregenerowac wybor twoj :-).

reklama
Do góry