reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej,a co tu tak cicho wieczorem ? :-):-):-)

Ja dopiero dzisiaj , przy ustawianiu suwaczka zobaczyłam że to już 32 dni bez @:szok::szok::szok: czyli jutro 1 dzień spóźnienia - o ile w nocy albo nad ranem nie przyjdzie :-):-):-)
Poczytam co tam ciekawego dzisiaj robiłyście i zaraz wrócę a Wy piszcie :tak::-D
Edit: No nic nie napisałyście to Ja napiszę:-):-)
Livastrid - to super że nie wynik negatywny - tokso to nic dobrego, aczkolwiek ponoć aż tak źle nie jest , bo są leki. No i kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&
Bunny - kochana, będę o Tobie jutro myślała z samego rana, teściowej nie skomentuje, ale powiem że musisz wierzyć w to że jeszcze będziecie mieć dzidziusia, a to co się teraz dzieję po prostu głupi wybryk losu.
Sakar - i jak @ ? Mam nadzieję że jeszcze nie ma? Ja jeszcze czekam :-)
martolinka - to kamieć z serca co nie ? jak się oddaje pracę mgr , poprawki to już nie są takie straszne jak pisanie wszystkiego :tak::tak:
Iza - szkoda że @ przyszła
maron - 4,5 kg i Ty mówisz że masz duży brzuch ?:szok::szok::szok: chcę go zobaczyć :tak::tak::-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
No i masz - zrobiłam edit a tu lelek mnie namawia na takie rzeczy :-D:-D a tak w ogóle to jestem głupia- nie napisałam Ci kochana że masz ślicznego dzidziolka i Ja też obstawiam dziewczynę :-p

wklejam przpis koleżanki z listopadówek- kilolka
Chili Con Carne

40 dag mieszanego mięsa mielonego
4 średnie cebule (można mniej albo bez)
1 puszka pomidorów
1 puszka kukurydzy
1 i 1/2 szklanki rosolu z kostki
2 ząbki czosnku
2 łyzki oleju
przyprawa chili, słodka papryka, 1/2 łyżeczki suszonego rozmarynu

Mięso podsmażyć. Cebule i czosnek posiekać i dodac do mięsa. Podsmażyć, doprawić chili, papryką, rozmarynem. Dodać rosół, zagotować.
Pomidory ppodddusic w niewielkiej ilości wody, pokroić. Razem z sosem dodać do mięsa.
Dodać kukurydzę i dusić pod przykryciem 10 minut.

Najlepsze z bułeczką
co to gotujemy , No no pysznosci Moge wpasc na obiad ?;-):-)
xXxIzuLQaxXx-Dlaczego dostalas@ trzeba bylo ja wygonic eh:wściekła/y:
Bunny - a ta sytuacja z tesciowa troche przeraza brrr mogla chodz pewne sprawy ominac przykro sie to czyta ,a co dopiero sucha

Ostatnia edycja:
lelek - a jak Miłoszek? już wie że będzie miał rodzeństwo ? przygotowujesz go do tego ? :-) a Ja testów w domu nie trzymam, bo jak faktycznie @ nie przyjdzie to będzie cud - aczkolwiek kojarzę że ktoś tu już ma dziecko z przerywanego :szok:
sakar - no to &&&& żeby już nie przyszła ;-) Mi zostało trochę schabu i nie wiem czy jutro schabowe nie zrobię, po raz pierwszy w życiu :-D tylko tłuczka nie mam i pięścią muszę rozbijać :-(

Katrina wiesz co ja mam spowolnione myślenie dziś ale czy ty napisałaś ze staranka były owocne? Czy to znaczy ze jesteś w ciąży?

Anaztazja ja chce jutro widzieć ze zrobiłaś testa i chce jutro przeczytać ze jesteś majówka! A do schabu użyj butelki po piwie

Trzymajcie kciuki żebym jutrzejszy dzień wytrwała. Strasznie sie boję. Mama zostanie z Patrykiem.

bunny - nie trzymam testów w zapasie w domu, więc jutro na pewno nie , w czwartek :-) muszę jeszcze dojrzeć do tego ;-) dobrze że mama poszła po rozum do głowy, współczuję Ci, nie dość że spotkała Cię najgorsza rzecz , to jeszcze nie masz wsparcia w rodzinie - ale pamiętaj - my tu jesteśmy - możemy być taką przyszywana rodziną :tak:
Ma ktoś do Ciebie nr tel? Jak będziesz po zabiegu to byś nam dała znać że wszystko w porządku

reklama
Karolcia ma mój numer.
Anaztazja ja mam internet w komórce i jak będę miała siłę to sama napiszę a jak nie to napiszę Karolci jeśli mi powoli.

Do góry