reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny trzymaj sie kochana, wszystkie jestesmy z Toba :*
katrina ogromne gratulacje! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i bedziemy przec mniej wiecej w tym samym czasie:)

Grrrr, naciagnelam sobie kark, a zadna z masci, ktore mam nie sa dobre dla fasolek. Znacie jakies domowe metody?

Ostatnia edycja:
Mam dzisiaj 23 dzień cyklu. Kij jeden wie kiedy dostanę @. Ostatnio dwa razy mi się sporo przyśpieszył. Gdyby cykl trwał tyle, ile ostatnio to by to chyba jutro było. Chociaż idealnie by było gdyby przylazł w niedzielę:tak:

Qcz - nie bardzo wiem jak Ci pomóc, jakieś plastry rozgrzewające czy coś podobnego też nie wolno ?
danao - to tak jak u mnie , też ostatnio coś ta @ przychodzi kiedy chcę :-)

reklama
Oszalałyście!!! Ileż pisać mozna, ha ha ;D

Hej laseczki.

Byłam na zakupach i przynajmniej mi sie myślenie wyłączyło. Pati dostał tira, pistolet na bańki, jeansy, spodnie dresowe, sweter , adidasy i piżamę gruba i pełno pierdoł. Kasy znowu poszło ale humor sie porawił. Po wypłacie kupię kombinezom dwuczęściowy do wychodzęnia do ludzi i jednoczęściowy na podwórko.

Udało sie załatwić odpis grupy krwi.

Kiedy juz sie wydawało ze mam opiekę dla Patryka to znowu coś nie wyszło. Dzieciaki chrzestnej Patryka mają grypę jelitową. Poszłam jeszcze raz do mamy a ona teraz sie zastanawia.

Iza przykro mi ze @ przyszła.

Mama sówka gratki dla Bartusia!

Oj, niech Ci przykro nie będzie, mną sie nie martw, teraz myśl o sobie kochana, o Patim, i o mężu. Będzie dobrze! :*

smacznie brzmi bede musiala kiedys sprobowac

Tak, smaczne, polecam ;)

Bunny - no udał nam sie prezent, taki jak planuje sakar - do "odebrania" za niecałe 9 m-cy, tzn. staranka okazały sie owocne,

Moje myślenie też dziś słabe, z dalszych postów wydedukowałam że Wam się udało ;D Gratuluje! :* Prosze o fluidki ;)

Hej,a co tu tak cicho wieczorem ? :-):-):-)

Ja dopiero dzisiaj , przy ustawianiu suwaczka zobaczyłam że to już 32 dni bez @:szok::szok::szok: czyli jutro 1 dzień spóźnienia - o ile w nocy albo nad ranem nie przyjdzie :-):-):-)
Poczytam co tam ciekawego dzisiaj robiłyście i zaraz wrócę a Wy piszcie :tak::-D
Edit: No nic nie napisałyście to Ja napiszę:-):-)
Livastrid - to super że nie wynik negatywny - tokso to nic dobrego, aczkolwiek ponoć aż tak źle nie jest , bo są leki. No i kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&
Bunny - kochana, będę o Tobie jutro myślała z samego rana, teściowej nie skomentuje, ale powiem że musisz wierzyć w to że jeszcze będziecie mieć dzidziusia, a to co się teraz dzieję po prostu głupi wybryk losu.
Sakar - i jak @ ? Mam nadzieję że jeszcze nie ma? Ja jeszcze czekam :-)
martolinka - to kamieć z serca co nie ? jak się oddaje pracę mgr , poprawki to już nie są takie straszne jak pisanie wszystkiego :tak::tak:
Iza - szkoda że @ przyszła
maron - 4,5 kg i Ty mówisz że masz duży brzuch ?:szok::szok::szok: chcę go zobaczyć :tak::tak::-):-)

No przyszła i sobie pójdzie kiedyś i oby już na 9 miesięcy ;) Rób testa kochana! &&&

co to gotujemy , No no pysznosci Moge wpasc na obiad ?;-):-)
xXxIzuLQaxXx-Dlaczego dostalas@ trzeba bylo ja wygonic eh:wściekła/y:
Bunny - a ta sytuacja z tesciowa troche przeraza brrr mogla chodz pewne sprawy ominac przykro sie to czyta ,a co dopiero sucha

No nie udało sie jej teraz wygnac, ale na nastepny raz moze jakies czary odprawie?? Co myslicie?? ;D

Hej dziewczyny ;)

Mam do was pytanie :) Jestem po 2 poronieniu, tzn. poroniłam pod koniec lipca a 2 sierpnia miałam czyszczenie.
Wczoraj dostałam okres :) Jak myślicie mogę sie już starać o dziecko czy radziłybyście poczekac?

Witam cieplutko! :* Lepiej poczekaj, tak jak już dziewczyny wspomniały.

Ja juz leżę na sali i mam wenflon muszę czekać. Serce mi wali, boję sie a lekarze co robią -obgaduja pacjentki

Kochana, ja też jestem z Tobą!!! :*

Mam dzisiaj 23 dzień cyklu. Kij jeden wie kiedy dostanę @. Ostatnio dwa razy mi się sporo przyśpieszył. Gdyby cykl trwał tyle, ile ostatnio to by to chyba jutro było. Chociaż idealnie by było gdyby przylazł w niedzielę:tak:

Idealnie to by było gdyby w ogóle @ nie przyszła ;)

Uff, dobrnęłam do końca :)

Ja już powoli zdrowieje, mieszkanie prawie gotowe, i musze sie czyms pochwalic :) Uwaga...

21 września 2013 roku, ja i mój ukochany bierzemy Ślub Kościelny
;) Wczoraj mama narzeczonego była podpisac papiery na najem sali :) A z Księdzem już dawno mieliśmy ustalone :)

Do góry