reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam sie i ja:sorry2:
Anna25-raczej nie wiec rowniez witam:rofl2:
Oooo jaka tu rozmowa swiateczna :rolleyes: ja tez uwielbiam ten czas pieczenie pierniczkow z dzieciaczkami, radosc, prezenty te wszystkie przygotowania :rofl2: jednak w tym roku bedzie nam smutno... W zeszle swieta u nas zrobilam Wigilie dla calej naszej rodzinki wkoncu sie udalo bo tata byl bardzo schorowany i wiecznie cos nie tak wychodzilo bylismy szczesliwi ze WKONCU sie udalo jednak na poczatku stycznia tata odszedl:-( i tak teraz bedzie z deczka smutno...

Misia89- Ja też od przyszłego roku chcę iść na zaoczne:) To fajnie, że się dobrze czułaś na weselu, bratowa mojego D. jest teraz w ciąży i od samego początku się źle czuje, więc pomyślałam sobie, że nie fajnie męczyć się na własnym weselu, ale to każdy ma pewnie inne odczucia i inaczej się czuje. Ciekawe kiedy się brzuszkiem pochwalisz:)
KrolowaFal- Cieszę się, że urlop udany i życzę powodzenia w starankach, żeby się szybko udało zafasolkować:)

Dziewczyny, coraz więcej przyspiesza staranka jeszcze trochę i trzeba będzie zmienić nazwę wątku:) Ja też chcęęęęęę!
Dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy mam dzień wolny, nie poszłam do pracy, bo się źle czuję, chyba jakieś przeziębienie mnie łapie, przez tą pogodę, raz zimno, raz ciepło;/ A jak wam mija dzień?

Agatka mi dzień mija mokro. No ale już po pierwszej więc niedługo do domq. Starania też możesz przyspieszyć. To tylko od was zależy. U nas to była całkowicie spontaniczna decyzja.

Dzisiaj szykuje dla męża niespodziankę. Mam dobry obiadzik, schłodzę szampana i będziemy mieli miły wieczór ot tak w środku tygodnia ;)

Mała śpi, umęczyłam ją bieganiem na czworaka i gryziemien po boczkach, niezłe ćwiczenia ;) siedzę tu sobie czytam Was i piję pyszna herbatkę...normalnie zyć nie umierac!

KrolowaFal- ja niestety nie mogę;/ u mnie też pada. aaaaaaale mam leniwy dzień leże przed tv obok kominka:)

samaola- heh niezle ćwiczenia to fakt:) Ooo ja też zaraz zrobię sobie pyszną herbatkę;)

Daffi- czy ja mam skleroze i nie pamiętam czy ty byłaś wcześniej modem?Widze to po raz pierwszy chyba :baffled:
nie dziwcie mi sie bo dziś miałam troche bieganiny w pracy , melduję się ,że wróćiłam ,ale musze zrobić już obiadek bo M dziś wcześniej wrócił.

reklama
Daffi- czy ja mam skleroze i nie pamiętam czy ty byłaś wcześniej modem?Widze to po raz pierwszy chyba :baffled:
nie dziwcie mi sie bo dziś miałam troche bieganiny w pracy , melduję się ,że wróćiłam ,ale musze zrobić już obiadek bo M dziś wcześniej wrócił.

tak kochana bylam juz wczesniej.. nie zwrocilas na to uwagi poprostu:):):)

Do góry